Stichting Vrijescholen Ithaka
MeesterBaan is een goede plek om onze vrijeschool-onderwijsvacatures te delen. Het creëert ontmoeting tussen medewerkers en werkgevers in het onderwijs!
MB is een praktisch en intuïtief platform en de mensen achter dit platform zijn zonder uitzondering professioneel en vriendelijk.
Prima, duidelijk en goed geadviseerd
Eenvoudig vacatures uitzetten en verspreiden.
Fijne mogelijkheid om je vacature extra onder de aandacht te brengen, wordt veel door docenten gebruik van gemaakt ook.
Verhouding kosten/opbrengst is goed.
Fijn platform
werkt eenvoudig, laagdrempelig
MeesterBaan blijkt een bijzonder effectieve manier te zijn om onderwijsprofessionals aan te trekken die goed aansluiten bij onze organisatie.
We hebben een automatische koppeling en dat werkt goed
gebruikersvriendelijk, behulpzaam en vriendelijk
Mooi platform voor werving in doelgroep. Helaas onvoldoende integratie met Afas qua opmaak vacatures.
Goed platforms voor vacatures in het onderwijs.
Prettige website en makkelijk om een vacaturetekst te plaatsen.
Makkelijk te bedienen tools en goede resultaten!
MeesterBaan verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
MeesterBaan heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima, duidelijk en goed geadviseerd
Eenvoudig vacatures uitzetten en verspreiden.
Verhouding kosten/opbrengst is goed.
Fijn platform
werkt eenvoudig, laagdrempelig
We hebben een automatische koppeling en dat werkt goed
gebruikersvriendelijk, behulpzaam en vriendelijk
Goed platforms voor vacatures in het onderwijs.
Prettige website en makkelijk om een vacaturetekst te plaatsen.
Makkelijk te bedienen tools en goede resultaten!
MeesterBaan heeft de volgende resultaten bereikt: