Particulier
Top bedrijf super transparant
Sinds mijn eerste deelname, 4 jaar geleden, is Meerdervoort een betrouwbare partner gebleken voor mijn investeringen. Altijd weer voorziet men mij van de benodigde informatie en adviezen.
Zo vervelend dat ik me niet kan afmelden op de e-mails die ik niet meer wil krijgen. Ik heb daar al over gemaild met Meerdervoort en dan krijg ik als antwoord dat ik me kan afmelden om onderin de email door op de knop "afmelden" te klikken. Raad eens? Die knop is er dus niet!! Anders had ik dat al lang gedaan!!!!!!!!
Mijn investering is afgelost. Gedurende de volledige looptijd zijn alle rentebetalingen op tijd geweest en alle contacten met de Meerdervoort medewerk(st)ers verliep uiterst professioneel en prettig!
Ik doe ongeveer 5 jaar zaken met Meerdervoort. Rente werd altijd op tijd betaald en na een afronding van een lening is dit volgens afspraak correct afgehandeld. Ook bij vragen kun je goed bij hun terecht. Correct bedrijf
In de vele jaren dat ik investeer bij Meerdervoort heb ik de groep leren kennen als een solide, betrouwbare partner. Communicatielijnen zijn kort, afspraken worden goed nagekomen en heel belangrijk .. de maandelijkse uitkeringen zijn stipt op tijd.
Samenwerkingsverband
Heel positief. Fijn om zaken te doen
Een bedrijf dat haar afspraken nakomt met vriendelijke en kundige mensen, aanrader!
Sedert vele jaren heb ik een goede zakelijke en plezierige relatie ,et Meerdervoort
Top bedrijf
Tot 2 keer toe geprobeerd in een project in te stappen. Administratieve afhandeling begeleiding en communicatie onder de maat. Meerdervoort heeft mij veel tijd en energie gekost. Hoofdpijndossier!
Betalingen correct Diverse malen renteopgave voor belastingen opgevraagd en deze voor 2024 nog niet ontvangen
zeer tevreden
Meerdervoort verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Meerdervoort heeft de volgende resultaten bereikt:
Meerdervoort