Zeer tevreden met Meerdervoort. Vriendelijke mensen. Goede begeleiding tijdens het proces. Nu ook weer nadat ik over wilde stappen naar een andere belegging(wel bij Meerdervoort natuurlijk) wordt...Zeer tevreden met Meerdervoort. Vriendelijke mensen. Goede begeleiding tijdens het proces. Nu ook weer nadat ik over wilde stappen naar een andere belegging(wel bij Meerdervoort natuurlijk) wordt er meegedacht en wederom goed begeleid!
Johannes Auke van dijk
Prettige interactie en weten wat ze doen. Tot nu toe alleen maar goede ervaringen
J.-V.Zambon
Mijn ervaringen met Meerdervoort zijn tot nu toe uitstekend.
Ton Tonino
Prettige medewerkers, als je die aan de lijn hebt voor een vraag
Particulier
Integer,proffessioneel en klantvriendelijk.
C.W.F. Ages
Ik was één van de eerste investeerders in Garantiefonds 1 en heb alleen maar positieve ervaringen. Vooral de regelmatige informatieve bijeenkomsten van directie en investeerders maken Meerdervoort...Ik was één van de eerste investeerders in Garantiefonds 1 en heb alleen maar positieve ervaringen. Vooral de regelmatige informatieve bijeenkomsten van directie en investeerders maken Meerdervoort een zeer transparant bedrijf. Het eerste hypotheekrecht zorgt ervoor dat je veilig kunt investeren in Meerdervoort.
R.J.M.G.Costongs Beheer B.V.
Uitstekende ervaring. Altijd bereikbaar voor vragen
PJM
Ik heb vanaf het begin dat ik beleg in Meerdervoort vastgoedfondsen alle vertrouwen. Beleg al jaren. Nooit problemen gehad. Goed mee te overleggen. Zij zijn duidelijk, open en doen wat ze...Ik heb vanaf het begin dat ik beleg in Meerdervoort vastgoedfondsen alle vertrouwen. Beleg al jaren. Nooit problemen gehad. Goed mee te overleggen. Zij zijn duidelijk, open en doen wat ze beloven. Elke maand op dezelfde dag een extra centje naar gelang je inleg. Chapeau.
R.Scheffer en G.J Scheffer-Verbiest
Duidelijk en betrouwbaar bedrijf met een deskundige visie op financieel gebied.