9.1 /10

checkbox98% beveelt Meerdervoort aan!

Zeer tevreden

Top bedrijf super transparant

Tantra! Tandheelkunde BV

Sinds mijn eerste deelname, 4 jaar geleden, is Meerdervoort een betrouwbare partner gebleken voor mijn investeringen. Altijd weer voorziet men mij van de benodigde informatie en adviezen.

Jeannette Dorsthorst

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zo vervelend dat ik me niet kan afmelden op de e-mails die ik niet meer wil krijgen. Ik heb daar al over gemaild met Meerdervoort en dan krijg ik als antwoord dat ik me kan afmelden om onderin de email door op de knop "afmelden" te klikken. Raad eens? Die knop is er dus niet!! Anders had ik dat al lang gedaan!!!!!!!!

Antwoord Meerdervoort

Geachte mevrouw Dorsthorst, Dank u wel dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat het afmelden voor onze e-mails niet is gelukt. Na het eerste verzoek hebben wij u handmatig uit ons systeem verwijderd, maar deze handeling is destijds helaas niet correct opgeslagen. We hebben geprobeerd contact met u op te nemen, maar hebben nog geen reactie mogen ontvangen. De wijziging is nu correct doorgevoerd en u ontvangt geen e-mails meer van Meerdervoort. Uw feedback waarderen wij, omdat deze ons helpt onze communicatie verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Meerdervoort

Paul Verduyn Lunel

Mijn investering is afgelost. Gedurende de volledige looptijd zijn alle rentebetalingen op tijd geweest en alle contacten met de Meerdervoort medewerk(st)ers verliep uiterst professioneel en prettig!

G Vlastuin

SterSterSterSterLege ster

Ik doe ongeveer 5 jaar zaken met Meerdervoort. Rente werd altijd op tijd betaald en na een afronding van een lening is dit volgens afspraak correct afgehandeld. Ook bij vragen kun je goed bij hun terecht. Correct bedrijf

Arjan Kroon

In de vele jaren dat ik investeer bij Meerdervoort heb ik de groep leren kennen als een solide, betrouwbare partner. Communicatielijnen zijn kort, afspraken worden goed nagekomen en heel belangrijk .. de maandelijkse uitkeringen zijn stipt op tijd.

Samenwerkingsverband J C Derksen/JW Derksen-Schepers

Samenwerkingsverband

JA van Dijk

Heel positief. Fijn om zaken te doen

Hetos BV (Toine)

Een bedrijf dat haar afspraken nakomt met vriendelijke en kundige mensen, aanrader!

De Waal Beheer bv

Sedert vele jaren heb ik een goede zakelijke en plezierige relatie ,et Meerdervoort

Top bedrijf

Alex Nijlunsing

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Tot 2 keer toe geprobeerd in een project in te stappen. Administratieve afhandeling begeleiding en communicatie onder de maat. Meerdervoort heeft mij veel tijd en energie gekost. Hoofdpijndossier!

Antwoord Meerdervoort

Geachte heer Nijlunsing, Het spijt ons dat uw ervaring met Meerdervoort niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We nemen signalen zoals de uwe serieus en waarderen het dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Ter bescherming van al onze investeerders en om te voldoen aan wet- en regelgeving volgen wij de strikte KYC-procedures. We blijven ons inzetten om deze processen zo zorgvuldig en klantgericht mogelijk uit te voeren. Uw feedback helpt ons daarbij. Met vriendelijke groet, Het team van Meerdervoort

W.Van den beuken

SterSterSterLege sterLege ster

Betalingen correct Diverse malen renteopgave voor belastingen opgevraagd en deze voor 2024 nog niet ontvangen

Antwoord Meerdervoort

Geachte heer Van den Beuken, Hartelijk dank voor uw feedback. Bij Meerdervoort hechten wij veel waarde aan zorgvuldigheid en duidelijke communicatie. Uw ervaring heeft bijgedragen aan het aanscherpen van onze interne processen. Inmiddels hebben wij onze werkwijze aangepast om dit in de toekomst te voorkomen. Met vriendelijke groet, Team Meerdervoort

zeer tevreden

Meerdervoort verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Meerdervoort heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 7 september 2022

Meerdervoort

Meerdervoort is een Nederlandse investeringsmaatschappij. Behalve een investeringstak heeft Meerdervoort een eigen vastgoedbeheer en onderhoudstak, verantwoordelijk voor de verhuur en duurzame (her)ontwikkeling van onze vastgoedobjecten. Eenvoudig gezegd leent u voor drie jaar of langer geld aan ons uit. Dat investeren wij in onze vastgoedportefeuille, bestaande uit woningen en zakelijk vastgoed bestemd voor verhuur. Voor uw verstrekte hypotheeklening krijgt u als crediteur een aantrekkelijke rente en zekerheid, in de vorm van het recht van eerste (of tweede) hypotheek met vastgoed als onderpand voor uw financiering.

Stationsplein 4N

3331 LL Zwijndrecht