anonymous
- Product of service:
- Naaldencontainers
goed product en snelle levering
goede produkten, snelle levering
Helaas kreeg ik tot twee keer toe een factuur met verkeerde factuurgegevens, ondanks ik dit bij het online bestellen wel correct heb ingevoerd. Twee keer werd het afleveradres ook als factuuradres op de factuur gezet en dit klopt niet. Na contact per mail hiervoor kreeg ik twee keer de mededeling dat een aanpassing van een factuur een administratieve kost van 25,00 euro met zich meebrengt. Dit is absoluut schandalig en heb ik nog nergens anders tegengekomen dat dit een meerprijs met zich meebrengt. Vooral niet als de fout op de factuur niet de schuld van de klant, maar van het systeem of van de leverancier is. Ik ben geen klant meer van jullie.
Prima geholpen
Het was mijn eerste aankoop en er gaan in de toekomst meer zijn wanneer nodig
goed
"Als zakelijke klant bent u normaal gesproken uitgesloten van herroepingsrecht" (?) dit vinden wij niet erg klantvriendelijk. Uiteindelijk wel kunnen retourneren maar zal niet zo snel hier meer bestellen
praktische website, werkt goed en betrouwbaar. Kardia mobile 6L is een handig Ecg apparaatje voor snelle check van ritmestoornis: frekwentie, bradycardie, tachycardie, AF. Werkt alleen in combinatie met app op je smartphone (let op compatibiliteit!). Doet het prima op mijn Oppo, erg handig om snel ritme(stoornis) te checken. Niet geschikt voor ECG diagnostiek. Het is niet nodig om een betaald advies in te stellen. Tevreden!
Ik heb tot nu toe een fijne ervaring met deze bedrijf. Mijn bestelling komt goed op tijd. Ik ben tevreden.
Ik vind het bedrijf weinig service bieden. Hun opstelling is zakelijk en hard.
goed spul mooi op tijd geleverd
Medische Vakhandel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Medische Vakhandel heeft de volgende resultaten bereikt:
goede produkten, snelle levering
Prima geholpen
Het was mijn eerste aankoop en er gaan in de toekomst meer zijn wanneer nodig
goed
Ik vind het bedrijf weinig service bieden. Hun opstelling is zakelijk en hard.
goed spul mooi op tijd geleverd
Medische Vakhandel heeft de volgende resultaten bereikt: