8.7 /10

checkbox94% beveelt Medische Vakhandel aan!

prima.

goede produkten, snelle levering

pleisterdispenser voor de praktijk

Emie De Coninck

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Helaas kreeg ik tot twee keer toe een factuur met verkeerde factuurgegevens, ondanks ik dit bij het online bestellen wel correct heb ingevoerd. Twee keer werd het afleveradres ook als factuuradres op de factuur gezet en dit klopt niet. Na contact per mail hiervoor kreeg ik twee keer de mededeling dat een aanpassing van een factuur een administratieve kost van 25,00 euro met zich meebrengt. Dit is absoluut schandalig en heb ik nog nergens anders tegengekomen dat dit een meerprijs met zich meebrengt. Vooral niet als de fout op de factuur niet de schuld van de klant, maar van het systeem of van de leverancier is. Ik ben geen klant meer van jullie.

Neusklemmen voor spirometrie & Welch Allyn disposable flow transducers

Antwoord Medische Vakhandel

Jammer dat u onze dienstverlening op deze manier heeft ervaren. Wij hebben uw melding nogmaals gecontroleerd. Er is slechts één bestelling geplaatst en uit onze ordergegevens blijkt dat het factuuradres tijdens het bestelproces is ingevoerd zoals het ook op de factuur is vermeld. Onze facturen worden automatisch gegenereerd op basis van de door de klant ingevoerde gegevens. Wanneer een reeds uitgereikte factuur achteraf moet worden aangepast terwijl de oorspronkelijke factuur conform de ingevoerde gegevens is opgesteld, brengt dit extra administratieve werkzaamheden met zich mee, zoals creditering facturering etc. Daarom brengen wij hiervoor een administratieve vergoeding in rekening. Uiteraard corrigeren wij een factuur kosteloos wanneer een fout aan onze zijde is ontstaan. Daarvan was in dit geval, na controle van de bestelling, geen sprake. Wij vinden het jammer dat u hierdoor heeft besloten geen klant meer bij ons te zijn en wensen u desondanks het allerbeste.

Anje Challa

SterSterSterHalve sterLege ster

Prima geholpen

Ring

Het was mijn eerste aankoop en er gaan in de toekomst meer zijn wanneer nodig

Diatesse test strips om bloed glucose te meten

Product of service:
Insuline pennen tasje, Rennies.

Frans Brouwers

goed

huidcurette

Claudine Van der linden

Product tegen schurft

HAP Deil

SterSterLege sterLege sterLege ster

"Als zakelijke klant bent u normaal gesproken uitgesloten van herroepingsrecht" (?) dit vinden wij niet erg klantvriendelijk. Uiteindelijk wel kunnen retourneren maar zal niet zo snel hier meer bestellen

Adaptor en oplaadstation otoscoop

Antwoord Medische Vakhandel

Bedankt voor uw review. Voor zakelijke aankopen geldt inderdaad dat er volgens de wet geen automatisch herroepingsrecht bestaat, zoals consumenten dat wel hebben. Daarom vermelden wij dit vooraf op onze website en in onze voorwaarden. Hoewel wij als leverancier niet verplicht waren de retourzending te accepteren, hebben wij in dit geval toch besloten het product retour te nemen om u tegemoet te komen. Wij vinden het jammer dat u onze service desondanks als niet klantvriendelijk heeft ervaren. Wij streven er altijd naar om samen met onze klanten tot een passende oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Medische Vakhandel

Willem Baerts

praktische website, werkt goed en betrouwbaar. Kardia mobile 6L is een handig Ecg apparaatje voor snelle check van ritmestoornis: frekwentie, bradycardie, tachycardie, AF. Werkt alleen in combinatie met app op je smartphone (let op compatibiliteit!). Doet het prima op mijn Oppo, erg handig om snel ritme(stoornis) te checken. Niet geschikt voor ECG diagnostiek. Het is niet nodig om een betaald advies in te stellen. Tevreden!

Kardia Mobile 6L

SterSterSterSterLege ster

Ik heb tot nu toe een fijne ervaring met deze bedrijf. Mijn bestelling komt goed op tijd. Ik ben tevreden.

handschoenen, BD auto shield duo en een combur test

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik vind het bedrijf weinig service bieden. Hun opstelling is zakelijk en hard.

Medische weegschaal.

goed spul mooi op tijd geleverd

bloeddruk meter

Medische Vakhandel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Medische Vakhandel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 20 november 2019

Medische Vakhandel

Medische Vakhandel is een groothandel in medische producten sinds 2001 in samenwerking met HuisartsVandaag. We leveren online medische producten en verbruiksartikelen aan huisartsen, gezondheidscentra, facilitaire bedrijven. Ons assortiment is ook beschikbaar voor andere beroepsgroepen zoals verloskundigen, dierenartsen en voor particulieren.

Phoenixweg 43

Ring

Het was mijn eerste aankoop en er gaan in de toekomst meer zijn wanneer nodig

Diatesse test strips om bloed glucose te meten

Product of service:
Insuline pennen tasje, Rennies.

Frans Brouwers

Willem Baerts

Kardia Mobile 6L

handschoenen, BD auto shield duo en een combur test

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik vind het bedrijf weinig service bieden. Hun opstelling is zakelijk en hard.

Medische weegschaal.

goed spul mooi op tijd geleverd