8.8 /10

checkbox94% beveelt Medische Vakhandel aan!

SterSterSterSterLege ster

Letterkaart

A van Grinsven

Niet goed

Fixomull stretch

Antwoord Medische Vakhandel

De verpakking was gewijzigd maar het product exact hetzelfde. Klant heeft het gebruikt. Helaas kunnen we gebruikte artikelen niet retour nemen.

J.R.

Product of service:
Voor het eerst hier wat besteld. Alles werd snel bezorgd. Ik heb standaard producten besteld, sommige nog niet gebruikt en de rest werkt zoals verwacht. Geen klachten tot nu toe.

Monuta Stavenuiter

Heel fijn contact

Dokterstas

Rene Dassen

prikpennen en test strips

Leila Behri

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht, pakketje niet gekregen moet maar wachten op een product die binnen moet komen? Zet het dan niet als beschikbaar op de site en stuur dan eerst de andere artikelen. Nee moet maar weken wachten. Geen bericht vanuit jullie zelf, gewoon niks sturen.

Hibiset en gel

Antwoord Medische Vakhandel

Dat is erg vervelend. Op moment van bestellen was het product niet op voorraad, dit wordt ook vermeld in de winkelmand. We hebben het direct besteld maar ook de leverancier moest het bestellen. Deze gaf aan dat het een week nadien binnen zou zijn. Echter die info klopte niet en we hebben nu weer bericht gestuurd naar de leverancier. Excuses voor de wachttijd. De klant heeft bericht gehad, Heeft een alternatief aangeboden gekregen en is tevreden.

Wim Van Damme

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Kleine bestelling na twee weken nog steeds niet ontvangen. Ook geen opvolging gecommuniceerd.

EKG klemmen

Antwoord Medische Vakhandel

Ook kleine bestellingen moeten soms van ver komen. Klant is op de hoogte gesteld van de levertijd.

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Na telefonisch contact ivm aanvullende informatie heb ik een vestelling geplaatst. Bestelling werd netjes op afgesproken tijd bezorgd. Bleek de aanvullende informatie niet te kloppen, dus artikel moet geroutineerd worden. Men dat ze een retourformulier zullen mailen. Na 2x bellen nog steeds niet ontvangen. Beetje jammer. Vond verder dat ik vriendelijk geholpen werd alleen de uitvoering laat op zich wachten. Ik ga maar weer bellen...

Pessarium

Antwoord Medische Vakhandel

Jammer dat de klant ontevreden is. Er is uitvoerig contact geweest met uitleg over het product. Het retourformulier is online te vinden https://www.medischevakhandel.nl/nl/verzenden-retourneren maar is ook nog eens per mail toegezonden. Uit coulance hebben wij ook nog de retourkosten vergoed. We doen wat we kunnen.

Flip

Snelle en accurate levering

Bloedglucose meter

strips

Carel Kuijten

Ben zeer tevreden over de afzuigpomp, is een opluchting om het slijm op te zuigen. Zeker een aanrader voor de copd patiënten.

Afzuigpomp.

SterSterSterLege sterLege ster

ik ben erg tevreden, maar de kortingsbon van 5 euro mag wel meer dan 7 dagen duren, minimum een maand, je moet het product wel eerst uitproberen

pessarium

Medische Vakhandel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Medische Vakhandel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 20 november 2019

Medische Vakhandel

Medische Vakhandel is een groothandel in medische producten sinds 2001 in samenwerking met HuisartsVandaag. We leveren online medische producten en verbruiksartikelen aan huisartsen, gezondheidscentra, facilitaire bedrijven. Ons assortiment is ook beschikbaar voor andere beroepsgroepen zoals verloskundigen, dierenartsen en voor particulieren.

Phoenixweg 43

9641 KS Veendam