A Boerstra
Probleemloos
slecht
Zeer slecht
via zorger
duidelijke site, snelle afhandeling van bestelling er zou een duidelijkere beschrijving van handelingen bij mogen zitten
Perfect, verzorgd, klantgericht
prima bedrijf
Snelle levering. Duidelijke omschrijving. Goede prijs
Heel positief. Een verkeerde bestelling is teruggenomen en binnen een week terug betaald
Medische Vakhandel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Medische Vakhandel heeft de volgende resultaten bereikt:
Medische Vakhandel