Peter
Slechte commerciele partij die op alle mogelijke manier geld wil verdienen.. betalen om van een verlopen contract af te komen? Staat uiteraard in de ‘kleine’ lettertjes.. absurd en niet klantvriendelijk
- Product of service:
- Onderhoudscontract
Een bedrijf met veel ervaring en zeer vlotte bediening t.a.v. de verkoop en installatie van haar producten.
Zeer prettig en proffesiineel
Gaan zeer net tewerk
Super
Slecht georganiseerd klantonvriendelijk en duur
inmiddels alles naar wens opgelost
De kontakten met het kantoor zijn dramatisch
Slechte communicatie intern en slechte communicatie met klant
Goede contacten gehad met Mebatherm- Zon Slim vanaf het moment van de aangeboden offerte tot installatie van onze zonnepanelen zijn wij bijzonder tevreden. De monteurs, Danny en Adwin, vakkundig, klantvriendelijk en ondanks de kou en sneeuw stug doorgegaan. Prima vaklui!!
Wij hebben vandaag zonnepanelen gekregen. Zijn er heel blij mee maar waren ook ontzettend blij met jullie personeel. Ze hebben heel precies gewerkt en ook alles netjes afgewerkt. En wij hebben gezellig koffie met elkaar gedronken. Dat hadden ze verdiend. Dank je wel Andy en dank je wel jongeman die binnenkort papa wordt. Helaas zijn wij jouw naam vergeten. Groetjes vsn fam.Plugge.
Zeer slechte communicatie en nog slechtere planning; zij zouden voor ons vijf zonnepanelen verwijderen en weer herplaatsen. je verwacht dan dat het herplaatsen automatisch weer ingepland wordt, maar nee; dat moest apart aangevraagd worden en je komt weer onderop de stapel. gevolg: pas na drie maanden weer een opbrengst noteren!! Daarnaast zijn de panelen tegen een kunststof dakkapel geplaatst en is na drie maanden een schade ontstaan. Van een vergoeding van de opbrengsderving als gevolg van hun eigen slechte planning wil men niets weten. Ook de interne communicatie is erg slecht.
Onderhoud en storing
Mijn omvormer is helaas stuk gegaan. Ben nu met mebatherm in gesprek om het probleem op te lossen. Hopelijk kan ik weer snel gebruik maken van mijn zonnepanelen.
Mebatherm verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Mebatherm heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer prettig en proffesiineel