Erwin
- Zeer klantgericht
- Product of service:
- Mattenset
Goede ervaring
bij het bestellen was het niet helemaal goed gegaan maar na een korte mail is alles supersnel en goed opgelost
Snelle levering en prima kwaliteit
Bestelde matten waren op één na de juiste voor mijn auto
Goed bereikbaar, vriendelijk, goede service, denkt met de klant mee.
Mat is goed en snel geleverd
Na wat onduidelijkheid over logo toch netjes opgelost.
Zeer goede ervaring
Super bedrijf en denken mee.
Een prachtige mat met bedrijfslogo besteld, de matten zien er zeer netjes uit en werden zeer snel geleverd. Ieder stap van het proces was inzichtelijk tot aan de verzending toe. De mat ziet er picobello uit.
Mooie nette afgewerkte mattenset gekocht voor mijn Renault Super 5
Prima snelle levering goeie prijs
. Wat een service , meedenken en oplossingsgericht handelen. Alle complementen . It wie tige ynoarder.
Matten-Online.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Matten-Online.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Matten-Online.nl
Postbus 160
8280 AD Genemuiden
Goede ervaring
Snelle levering en prima kwaliteit
Bestelde matten waren op één na de juiste voor mijn auto
Goed bereikbaar, vriendelijk, goede service, denkt met de klant mee.
Mat is goed en snel geleverd
Na wat onduidelijkheid over logo toch netjes opgelost.
Zeer goede ervaring
Super bedrijf en denken mee.
Mooie nette afgewerkte mattenset gekocht voor mijn Renault Super 5
Prima snelle levering goeie prijs