Ton Peters
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Sterke punten
- Snelle levering,matten hebben een goede kwaliteit.
- Product of service:
- Mattenset
Positieve ervaring, handig dat een enkele mat kan worden besteld.
Perfect size and quality for my car (DACIA BIGSTER). They fixed perfect!!
Snell levering, alleen jammer dat de gaten van bijgeleverde bevestigingsknopen te groot zijn. Hierdoor verschuiven de matten!
In één woord: geweldig!
zeer kwalitatief materiaal , goede pasvorm !
Top
Goed bedrijf. Eerlijk.
Super service
Mooi bedrijf prijs kwaliteit in elke klasse
Mooie mat, veel keuze, goede website
een aanrader voor je auto uitgebreide keuze
Met mijn type auto had ik de keus uit meerdere matten. Na contact per mail met foto's erbij, kreeg ik het juiste advies. Mat past perfect!
Uitstekend
Prima ma service
Matten-Online.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Matten-Online.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Matten-Online.nl
Postbus 160
8280 AD Genemuiden
Positieve ervaring, handig dat een enkele mat kan worden besteld.
Perfect size and quality for my car (DACIA BIGSTER). They fixed perfect!!
In één woord: geweldig!
zeer kwalitatief materiaal , goede pasvorm !
Top
Goed bedrijf. Eerlijk.