Ed van der Hilst
Goed kwaliteit en pasvorm, snelle levering
Fijne matten, prima levertijd
Prima verwerkt en goed product geleverd
Mooie velours matten, passen precies en beter dan de originele
Erg goede service, ondanks dat ik de juiste matten op bouwjaar van de auto had besteld paste deze toch niet goed. Blijkt dat mijn auto die van een later bouwjaar moet hebben. Ik kreeg zonder enig probleem nieuwe matten toegestuurd. Kwaliteit van de matten zijn gewoon goed.
Ze doen wat ze beloven
Goede service, kregen de verkeerde automatten na mail mochten we een tekening van de oude matten opsturen en hebben ze deze vandaag bezorgd. De automatten passen perfect dank hiervoor
Top, bestelde matten voor de Peugeot 508 passen perfect, mooie kwaliteit voor een redelijke prijs!
Hele fijne klantenservice, ik ben snel en goed geholpen en wil jullie hier voor bedanken. Ik ga jullie zeker aanraden
Erg mooie rubberen matten. Lijken wel originele matten
De matten werden conform afspraak binnen 3 weken geleverd. Vind zelf 3 weken lang maar ze geven dat wel netjes op hun website aan.
De matten zijn netjes.
Netjes, snel en verzorgd
Matten-Online.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Matten-Online.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Matten-Online.nl