H
- Kwaliteit
- Product of service:
- Kofferbakmat
Keurige matten, snelle levering en goede kwaliteit
Tevreden over de afhandeling.
Mooi nieuw setje matten
Mijn ervaring is heel positief!
Goede service. Snel reageren op vragen. Goede kwaliteit.!
Top bedrijf, top communicatie.
Duidelijke website
Ruime keuze, Snelle levering, goede kwaliteit
Zeer correct van bestellimg tot en met vlotte levering
Matig, na ruim een week nog niks ontvangen
Goede site ..snel gevonden wat ik zocht en snel in huis .past goed in mijn scenic 2 en de honden zijn er ook blij mee.
De 2de maal dat ik men matten bestel, top afwerking en kwaliteit ! Een pak beter dan de matten die je bij een nieuwe wagen krijgt,
Prettig, goed en snel
Matten-Online.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Matten-Online.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Matten-Online.nl
Postbus 160
8280 AD Genemuiden
Keurige matten, snelle levering en goede kwaliteit
Tevreden over de afhandeling.
Mooi nieuw setje matten
Mijn ervaring is heel positief!
Goede service. Snel reageren op vragen. Goede kwaliteit.!
Top bedrijf, top communicatie.
Duidelijke website
Ruime keuze, Snelle levering, goede kwaliteit