Patricia
- Verbeterpunten of tips
- Geproduceerd in buitenland dus langer onderweg was niet direct bekend bij bestellen.
- Sterke punten
- De keuze en prijs
- Product of service:
- Automat
Het is prima gelopen
Zeer goed
Geweldige producten & service
Top service, had de verkeerde matten besteld en deze werden snel omgeruild voor de juiste set. Allen maar vriendelijk en professioneel geholpen door Lily. top bedrijf!
Fijn contact, snel geholpen
Afhandeling nog verliep zoals afgesproken
The website heavily advertises a "100% perfect fit guarantee" and claims to be the best on the market. the driver's mat I received is a complete joke. It has absolutely the wrong shape and size compared to the original OEM mat. It's unacceptable for a company that claims to specialize in custom-tailored mats.
Op de website is het makkelijk kiezen aan de hand van het kenteken. Keuze uit verschillende kwaliteitsklasses. Geleverde product past perfect en ziet er goed uit.
Top
Alles 100 % correct, geen aanmerkingen. Van bestellen (zeer duidelijk) tot aflevering
Heb bestelling 2 dagen geleden geplaatst en betaald; krijg geen bevestiging. Kan alleen mailen, maar krijg geen antwoord. Ik kan geen telefoonnummer vinden. Betaling aan een Duitse bank. Dat maakt me onzeker. Ben ik ergens ingetrapt?
Prima, brede keys, snelle levering, prima kwaliteit
Echt een top bedrijf die achter hun producten staan.
Matten-Online.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Matten-Online.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Fijn contact, snel geholpen
Afhandeling nog verliep zoals afgesproken
Top
Prima, brede keys, snelle levering, prima kwaliteit
Echt een top bedrijf die achter hun producten staan.
Matten-Online.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Matten-Online.nl