Reviews

9 / 10
4630 beoordelingen
Schrijf beoordeling

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.1/10
Info over verloop order
8.8/10
Bestelgemak
9.1/10
Klantvriendelijkheid
9.1/10
Informatie op de website
8.8/10
After sales
8.8/10

4630 Reviews

Anoniem

10/10

Goed, ik had een verkeerde aanlsuiting besteld maar binnen no time kreeg ik de juiste aansluiting per post.

Sterke punten

Klantvriendelijkheid, en meedenken.

Verbeterpunten of tips

geen.


Cornelissen

9/10

Goede service.


Kelvin van der Pas

1/10

Heel slecht!

Op 27-12-2019 een bestelling geplaatst. Deze is pas bevestigd op 1-1-2020 en ik zou daarna door DPD benaderd worden voor een lever datum. Verder geen bericht dat er niet...
Heel slecht!

Op 27-12-2019 een bestelling geplaatst. Deze is pas bevestigd op 1-1-2020 en ik zou daarna door DPD benaderd worden voor een lever datum. Verder geen bericht dat er niet gewerkt werd tot 1-1-2020. Vervolgens geen bericht meer gekregen Van DPD. Dus heb ik op 13-1-2020 zelf maar contact gezocht. Blijkt dat DPD het pakket al heeft proberen af te leveren en het zelfs al weer onderweg terug naar matten-online is. Het is nu ondertussen al 15-1-2020 en ik weet nog steeds niet waneer ik de matten kan ontvangen.

Verbeterpunten of tips

Beter communiceren


AnoniemJKS

9/10

Prima, alles ok. Alleen verzenden duurde langer dan aangegeven

Sterke punten

Duidelijke en makkelijk de keuze kunnen maken

Verbeterpunten of tips

Nee, alles dik in orde


Anoniem

10/10

Zeer goed

Sterke punten

Speciaal voor u gemaakt, levering binnen de week, veel merken en types, veel keuzes voor (omzoom)kleuren, mogelijkheid tot tekstprint, duidelijke info verschaft ...


Ronald Bos

10/10

Hele duidelijke en prettige website. Goed product voor weinig geld en snelle levering.

Sterke punten

Heel groot assortiment. Goed product voor lage prijs.

Verbeterpunten of tips

Geen


Henk-Jan

10/10

Goede levering, goede kwaliteit en je word goed op de hoogte gehouden van het bestelde product

Sterke punten

Zeer goede levering.
Zeer goede kwaliteit en afwerking


Hans Lomme

10/10

Goede service , levering ruim binnen de vooropgestelde termijn.

Sterke punten

Uitgebreide keuzemogelijkheden

Verbeterpunten of tips

Geen


Anoniem

9/10

Goede service. Via mail goed en vriendelijk op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.

Sterke punten

de levertijd is wat langer dan verwacht maar daarvoor in de plaats werd ik zeer goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Daardoor was ik niet in ontwettendheid.

Verbeterpunten of tips

nee geen verbetertips. Het is logisch dat ze niet alles op voorraad hebben liggen en dat daardoor de levertijd wat langer is. Ik kan daar prima mee leven.


Ben

10/10

Zeer tevreden

Sterke punten

Ruime keuze , goede kwaliteit

Verbeterpunten of tips

Geen