Goede ervaring! Opblaasbare bal besteld en een balance board. Prima! Echter onze kleinste had het ventieldopje van de bal kwijtgeraakt. Na 1 mailtje met een vraag of deze na te bestellen was, werd...Goede ervaring! Opblaasbare bal besteld en een balance board. Prima! Echter onze kleinste had het ventieldopje van de bal kwijtgeraakt. Na 1 mailtje met een vraag of deze na te bestellen was, werd het dopje kostenloos toegestuurd! Top!
Wat heb je besteld?
Balance board / big ball
Wilga Maijer
Topservice
Wat heb je besteld?
Matchu aerobic step
M TV
Product ziet er goed uit, zit comfortabel. Is enigszins moeilijk strak aan te trekken. Sommige zandzakjes zijn iets meer gevuld dan andere, dat maakt het moeilijk om snel gewicht te variëren dus...Product ziet er goed uit, zit comfortabel. Is enigszins moeilijk strak aan te trekken. Sommige zandzakjes zijn iets meer gevuld dan andere, dat maakt het moeilijk om snel gewicht te variëren dus reken erop dat je één gewicht gebruikt over lange termijn. Nog een vraag waarvan ik het antwoord nergens kan vinden: Is het product wasbaar?