Iwan Hermelijn
- Wat heb je besteld?
- Foam roller en lacrossebal
Zie de review, prima bal, slechte bezorging!
Blij met mijn aankoop
Keurig netjes verpakt
Top service!
Zeer snelle levering! Alles in 1 pakket.
Goed product en snel geleverd.
Prima hoelahoep. Na mijn kindertijd nooit meer gedaan. Maar het ging verbazingwekkend goed. Links was even oefenen maar rechts kon ik gelijk. Waardoor mijn trots won en daardoor onder de blauwe plekken zat. Maar dat gaat ook wel weer over. Ik ben erg tevreden.
Snelle goede levering
Super snelle service
Positieve ervaring, snel geleverd. Helaas geen lijm in reparatieset.
Goede service. Mooie dunbells
Supersnel geleverd.
Ons Supboard doet het fanbtastisch. Met kinderen erop lekker dobberen was heel leuk. Maar een afstandje suppen is hij ook perfect voor. Handpomp werkt ook goed genoeg. Laatste stukje is even pittig.
Top!
Matchu verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Matchu heeft de volgende resultaten bereikt:
Zie de review, prima bal, slechte bezorging!
Blij met mijn aankoop
Keurig netjes verpakt
Top service!
Zeer snelle levering! Alles in 1 pakket.
Goed product en snel geleverd.
Snelle goede levering
Super snelle service
Positieve ervaring, snel geleverd. Helaas geen lijm in reparatieset.
Goede service. Mooie dunbells
Supersnel geleverd.