Sandra De Jong
- Wat heb je besteld?
- Padel racket
Snelle levering en goede communicatie hierover
Positief
Snelle levering. De hoepel die ik heb besteld is van goede en stevige kwaliteit en voelt prettig aan door de foamlaag die eromheen zit
Kom hier altijd weer terug voor de pre. Geeft mij gewoon altijd het juiste gevoel in de gym.
prima; goede kwaliteit !
Positief en snel geleverd
Alles supersnel gegaan
Uitstekend. Hele snelle levering.
Fijne webwinkel. Lekker snel
Snelle levering!
Na de bestelling snel verzonden
Helemaal naar wens.
De fitnessbal beantwoordt aan de beschrijving, voldoet volledig aan de verwachting en is van zeer goede kwaliteit. De bestelling en levering verliepen heel vlot.
Top
Matchu verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Matchu heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle levering en goede communicatie hierover
Positief
prima; goede kwaliteit !
Positief en snel geleverd
Alles supersnel gegaan
Uitstekend. Hele snelle levering.
Fijne webwinkel. Lekker snel
Snelle levering!