Marco
- Sterke punten
- kwaliteit voor een goede prijs
- Verbeterpunten of tips
- -
Top
De juiste onderdelen gekregen
Product voldoet aan de verwachtingen
In het bezit van drie wat oudere Cannondale tesoro’s in de familie . Allemaal hebben ze al een of meerdere keren de speciale veel te fragiele standaard gebroken. Telkens kon ik deze alleen nog bij Martens vinden. Foto’s met ook een foto van de juiste hoek van de bevestiging erbij, getuigd van snappen wat belangrijk is en hoe je retouren voorkomt. Hier ook voor mijn Scalpel lefty een speciale zelf ontwikkelde vooras kering kunnen vinden, die na twee wiellagers in een paar maanden gezorgd heeft voor jaren met de zelfde lagers. Een hele slimme winkel met kennis van zaken, ik ben er blij mee.
Klantvriendelijk en vakkundig
;
super
Keurig nette levering. Fiets kwam volledig gemonteerd aan.
Niet oké omdat de bestelde kettingkasten niet compatibel waren met de opgegeven fietsend Kona f3
Goed en goedkoop, snel geleverd
Goede kwaliteit
Hele goede service zelfs voor piepkleine aankoop. Ik had aangegeven bij de opmerkingen van mijn online bestelling dat ik niet zeker wist of ik het juiste onderdeel had besteld. En toen werd ik speciaal daarover opgebeld en is er samen met mij gekeken of het inderdaad het juiste onderdeel was. En dat voor een onderdeel van maar €10, grote klasse.
Precies het artikel wat ik had besteld. Er is geschreven dat zodra de bestelling verzonden werd ik een bericht zou krijgen en dat is niet gebeurd. Er worden momenteel veel berichten verstuurd doir die pakketdiensten daar het alleen om geld gaat. Meestal om een paar euro. Dus ik loop die fake berichten niet allemaal na. Een berichtje van jullie lijkt me beter.
Snelle levering en prima produkt.
Martens Tweewielers verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Martens Tweewielers heeft de volgende resultaten bereikt:
Product voldoet aan de verwachtingen
Klantvriendelijk en vakkundig
;
super
Keurig nette levering. Fiets kwam volledig gemonteerd aan.
Goed en goedkoop, snel geleverd
Goede kwaliteit
Snelle levering en prima produkt.
Martens Tweewielers heeft de volgende resultaten bereikt:
Martens Tweewielers