Gerda de Heus
Online een bestelling gedaan de.e was niet juist ,werd direct geregeld
gravelbike
snel en goed
Snel en goed.
Na telefonisch contact, snel en duidelijk afgesproken wat ik wilde kopen. Waren het op een vriendelijke snel eens met elkaar. Top.👍.
Professioneel en prachtige zaak!
Alles is vlot verlopen, het gebruik van de website ging goed
Martens Tweewielers verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Martens Tweewielers heeft de volgende resultaten bereikt:
Online een bestelling gedaan de.e was niet juist ,werd direct geregeld
gravelbike
snel en goed
Snel en goed.
Professioneel en prachtige zaak!
Alles is vlot verlopen, het gebruik van de website ging goed
Martens Tweewielers heeft de volgende resultaten bereikt: