Gjp van der meer
- Verbeterpunten of tips
- Prijs
Bestelling van spatbord
Top
Bestelling via internet. Altijd op tijd. En ook telefonisch zeer behulpzaam.
Zie verbeterpunten
Specifiek product niet overal te krijgen. Zadelpenklem
Bestelling snel geleverd, volgens afspraak
De juiste onderdelen gekregen
Product voldoet aan de verwachtingen
In het bezit van drie wat oudere Cannondale tesoro’s in de familie . Allemaal hebben ze al een of meerdere keren de speciale veel te fragiele standaard gebroken. Telkens kon ik deze alleen nog bij Martens vinden. Foto’s met ook een foto van de juiste hoek van de bevestiging erbij, getuigd van snappen wat belangrijk is en hoe je retouren voorkomt. Hier ook voor mijn Scalpel lefty een speciale zelf ontwikkelde vooras kering kunnen vinden, die na twee wiellagers in een paar maanden gezorgd heeft voor jaren met de zelfde lagers. Een hele slimme winkel met kennis van zaken, ik ben er blij mee.
Klantvriendelijk en vakkundig
;
super
Keurig nette levering. Fiets kwam volledig gemonteerd aan.
Martens Tweewielers verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Martens Tweewielers heeft de volgende resultaten bereikt:
Martens Tweewielers
Sportpromenade 5
4715 SM Rucphen
Bestelling van spatbord
Top
Bestelling via internet. Altijd op tijd. En ook telefonisch zeer behulpzaam.
Zie verbeterpunten
Specifiek product niet overal te krijgen. Zadelpenklem
Bestelling snel geleverd, volgens afspraak
De juiste onderdelen gekregen
Product voldoet aan de verwachtingen
Klantvriendelijk en vakkundig
;
super
Keurig nette levering. Fiets kwam volledig gemonteerd aan.
Martens Tweewielers heeft de volgende resultaten bereikt:
Martens Tweewielers