Particulier
Artikel was moeilijk te vinden op internet, maat gelukkig wel bij jullie, besteld betaald, en de volgende werkdag al in huis. Heel blij mee.
- Sterke punten
- Snelle levering
- Verbeterpunten of tips
- Geen
Prettig en snel contact en alle bijbestelde accessoires netjes gemonteerd. Ook levering snel en netjes geregeld!
Goede beschrijving past perfect!! Snel geleverd
Snel en netjes verstuurd, duidelijke website
prima bedrijf
Prima!
Top service
Bestelling was redelijk snel verzonden maar DHL heeft er lang over gedaan. Bijna week geduurd voordat ik het product had
Top!!
snelle en goede levering van een elders niet te verkrijgen artikel
Zeer goed
Martens Tweewielers verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Martens Tweewielers heeft de volgende resultaten bereikt:
Martens Tweewielers