9 /10

checkbox97% beveelt Marjo Speelgoed aan!

Ryan Kooi

Duidelijke website Snelle levering

Antwoord Marjo Speelgoed

Bedankt voor je fijne review! 😊 Wat leuk om te horen dat je onze website duidelijk vindt en dat je bestelling snel is geleverd. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Britt Klantenservice Marjo Speelgoed

Erg scherp geprijsde items

Antwoord Marjo Speelgoed

Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over onze scherpe prijzen. We wensen je veel plezier met je bestelling en hopen je snel weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Britt Klantenservice Marjo Speelgoed

Bea

Heel prettig contact gehad.

Antwoord Marjo Speelgoed

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je het contact als heel prettig hebt ervaren. Daar doen we het voor! We helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Britt Klantenservice Marjo Speelgoed

Nienke

Snel gevonden, snel bezorgd

Antwoord Marjo Speelgoed

Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je snel hebt gevonden wat je zocht en dat de bezorging ook vlot verliep. Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Britt Klantenservice Marjo Speelgoed

Linda

Eenvoudig bestellen, snelle levering

Antwoord Marjo Speelgoed

Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat het bestellen eenvoudig verliep en dat je bestelling snel is geleverd. Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Britt Klantenservice Marjo Speelgoed

Nadine Van der Linden

Zeer goed

Margriet Soebratie

SterSterSterSterLege ster

Antwoord Marjo Speelgoed

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je bestelling! Wat betreft jouw verbeterpunt, hier zullen wij rekening mee houden. Met vriendelijke groet, Britt Klantenservice Marjo Speelgoed

het Gasthuis

veel keus, vlotte levering en goed verpakt

Antwoord Marjo Speelgoed

Bedankt voor je fijne review! 😊 Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over ons ruime assortiment, de vlotte levering en de zorgvuldige verpakking. Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Britt Klantenservice Marjo Speelgoed

Danielle Verschuren

Heel plezierig

Antwoord Marjo Speelgoed

Bedankt voor je fijne review! 😊 Leuk om te horen dat alles als heel plezierig is ervaren. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Britt Klantenservice Marjo Speelgoed

Tugba Kola

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Loze beloftes, er staat dat er volgende dag wordt geleverd zodra je voor 16:00 besteld. Ik had mijn pakket met spoed nodig, dit is niet gebeurd. Contact opgenomen, niet proffesioneel geholpen.

Antwoord Marjo Speelgoed

Beste Tugba, Bedankt voor jouw beoordeling! Wij begrijpen dat het erg vervelend is dat je jouw pakketje niet op tijd hebt ontvangen. Excuses hiervoor. Het pakket had vertraging opgelopen bij DPD. Wij kunnen ons voorstellen dat dat niet is wat je had verwacht. Het pakketje is inmiddels geleverd. We hebben hierover ook per e-mail contact gehad. Mochten we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen. Dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Britt Klantenservice Marjo Speelgoed

Petra De Vriendt

Alles werd supersnel en fijn ingepakt geleverd. Ruime keuze aan fijne prijzen. Wellicht bezwijk ik voor nog meer Kruselingsspullen...

Antwoord Marjo Speelgoed

Bedankt voor je leuke review! Fijn dat je tevreden bent met de snelle levering. Kruselings maakt het inderdaad wel héél verleidelijk om steeds weer iets nieuws uit te zoeken! 😉 Met vriendelijke groet, Britt Klantenservice Marjo Speelgoed

rb

Uitstekende service

Antwoord Marjo Speelgoed

Bedankt voor jouw beoordeling rb! Ontzettend fijn om te lezen dat je tevreden bent over Marjo Speelgoed. Hopelijk tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Britt Klantenservice Marjo Speelgoed

Koen

Top geholpen door Kim, bij het ruilen van een product en soepel meegedacht bij snel leveren. Top service bij Marjo Speelgoed! Ga zo door! Groet, Koen

Antwoord Marjo Speelgoed

Bedankt voor je mooie beoordeling, Koen! Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door Kim en dat alles rondom het ruilen en de snelle levering soepel is verlopen. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot snel bij Marjo Speelgoed! Met vriendelijke groet, Britt Klantenservice Marjo Speelgoed

K.J.M. Lemmink

Zeer goed!

Antwoord Marjo Speelgoed

Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. We hopen je snel weer terug te zien bij Marjo Speelgoed! Met vriendelijke groet, Britt Klantenservice Marjo Speelgoed

Michelle

Een aanrader! Super klantvriendelijk, ze denken met je mee en leveren ook nog eens heel snel.

Antwoord Marjo Speelgoed

Wat fijn om te horen, bedankt voor deze mooie woorden! 😊 We vinden het belangrijk om met onze klanten mee te denken en zijn blij dat je onze snelle service zo hebt ervaren. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot snel weer! Met vriendelijke groet, Britt Klantenservice Marjo Speelgoed

Geantwoord op

Marjo Speelgoed verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Marjo Speelgoed heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 21 november 2017

Marjo Speelgoed

Marjo Speelgoed is een familiebedrijf en al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in educatief speelgoed voor kinderen, kado speelgoed en knutsel artikelen. Bekijk het uitgebreide assortiment en laat u verrassen door de vriendelijke prijs!

Industrieweg 15

5324 JX Ammerzoden

Ryan Kooi

Duidelijke website Snelle levering

Erg scherp geprijsde items

Bea

Heel prettig contact gehad.

Nienke

Snel gevonden, snel bezorgd