9 /10

checkbox97% beveelt Marjo Speelgoed aan!

Renata van der Heide

Al menig keer iets besteld voor mijn kleinkinderen, telkens een groot succes

Caroline van der Jagt

Wat een fijne site om te bestellen!! En zelfs in de drukte met Sinterklaas, werd alles de volgende dag bezorgd! Top!!👌

Antwoord Marjo Speelgoed

Wat een ontzettend fijne review, dankjewel! Super om te horen dat alles ondanks de Sinterklaasdrukte toch netjes de volgende dag is bezorgd. We wensen je veel plezier met je bestelling en zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Britt Klantenservice Marjo Speelgoed

Romy Löwenberg

Top!

Antwoord Marjo Speelgoed

Bedankt voor jouw mooie beoordeling Romy! Erg fijn om te lezen dat je tevreden bent over Marjo Speelgoed. Met vriendelijke groet, Britt Klantenservice Marjo Speelgoed

Leny Heijnen

Leuke betaalbare artikelen.

Antwoord Marjo Speelgoed

Bedankt voor jouw mooie beoordeling Leny! Erg fijn om te lezen dat je tevreden bent over Marjo Speelgoed. Met vriendelijke groet, Britt Klantenservice Marjo Speelgoed

Rino Pieters

goed

Antwoord Marjo Speelgoed

Bedankt voor jouw mooie beoordeling Rino! Erg fijn om te lezen dat je tevreden bent over Marjo Speelgoed. Met vriendelijke groet, Britt Klantenservice Marjo Speelgoed

Leen Twigt

Super

Antwoord Marjo Speelgoed

Bedankt voor jouw mooie beoordeling Leen! We hopen je nog eens terug te zien in onze webshop. Met vriendelijke groet, Britt Klantenservice Marjo Speelgoed

Marian Heemskerk

Antwoord Marjo Speelgoed

Bedankt voor jouw beoordeling Marian! Erg fijn om te lezen dat je tevreden bent over Marjo Speelgoed. Met vriendelijke groet, Britt Klantenservice Marjo Speelgoed

Marc Nottebaert

Antwoord Marjo Speelgoed

Bedankt voor jouw mooie beoordeling Marc! Met vriendelijke groet, Britt Klantenservice Marjo Speelgoed

Gerard van Dalum H.J. Piekschhol

Antwoord Marjo Speelgoed

Bedankt voor jouw mooie beoordeling! Erg fijn om te lezen dat je tevreden bent over Marjo Speelgoed. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Britt Klantenservice Marjo Speelgoed

Raoul Boucquey

Bijzonder vlotte en snelle bediening

Antwoord Marjo Speelgoed

Bedankt voor je fijne beoordeling! Super om te horen dat je onze vlotte en snelle service zo waardeert. We helpen je graag weer een volgende keer! Met vriendelijke groet, Britt Klantenservice Marjo Speelgoed

Astrid van Hoogdalem

Leuke betaalbare spulletjes. Goede en persoonlijke service. Blij mee.

Antwoord Marjo Speelgoed

Wat fijn dat je zo tevreden bent Astrid! Dankjewel voor je mooie review. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Britt Klantenservice Marjo Speelgoed

T Leemeijer

Perfect

Antwoord Marjo Speelgoed

Wat fijn om te horen T Leemeijer! Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Britt Klantenservice Marjo Speelgoed

Everdien Dasselaar

zeer goed

Antwoord Marjo Speelgoed

Dankjewel voor je positieve feedback, dat waarderen we enorm! Met vriendelijke groet, Britt Klantenservice Marjo Speelgoed

H van Dijk

SterSterHalve sterLege sterLege ster

De artikelen waren, zoals het er nu uitziet, prima. De verpakking vond ik matig. Van een eerder gebruikte grote doos is een kleinere doos gefabriceerd. Mogelijk milieuoogpunt, maar de verzendkosten zijn dusdanig hoog dat ik dat niet helemaal passend vind.

Antwoord Marjo Speelgoed

Bedankt voor je review en feedback! Fijn om te horen dat de artikelen goed zijn aangekomen. We begrijpen dat het ontvangen van een hergebruikte doos soms anders overkomt. Meer dan de helft van onze pakketten wordt verstuurd in een hergebruikte doos. Zo besparen we niet alleen kosten, maar vooral veel waardevolle grondstoffen en energie. Zo proberen we ons steentje bij te dragen aan een beter milieu. De verzendkosten bestaan uit verschillende factoren, zoals het verzenden via een pakketdienst. We zouden ze zelf ook liever lager zien, maar om onze producten tegen een eerlijke prijs aan te kunnen bieden, is dat helaas niet haalbaar. Je feedback helpt ons om hierin een goede balans te blijven vinden. Nogmaals dank voor het meedenken en we hopen je snel weer blij te mogen maken met onze producten! Met vriendelijke groet, Britt Klantenservice Marjo Speelgoed

Mieke Paardekooper

snelle levering en goed verpakt

Marjo Speelgoed verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Marjo Speelgoed heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 21 november 2017

Marjo Speelgoed

Marjo Speelgoed is een familiebedrijf en al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in educatief speelgoed voor kinderen, kado speelgoed en knutsel artikelen. Bekijk het uitgebreide assortiment en laat u verrassen door de vriendelijke prijs!

Industrieweg 15

Gerard van Dalum H.J. Piekschhol

Raoul Boucquey

Bijzonder vlotte en snelle bediening

Astrid van Hoogdalem

Leuke betaalbare spulletjes. Goede en persoonlijke service. Blij mee.

T Leemeijer

Perfect