Gert Pater
- Sterke punten
- Snelle levering
Super!
Zeer positieve ervaring. Zowel in de winkel zelf als bij bestellingen online.
Zeer goed en heel plezierig.
Een hele fijne zaak, zeer cliënt gericht. Zij bezorgen nog met een brede glimlach. De wijnen zijn heerlijk. Het is ronduit fantastisch dat zij ook na onze verhuizing richting Ede willen blijven bezorgen.
Wij zijn fan, een wijnverkoper van topklasse.
snelle levering en goede service
Super !!!!!
Prima bezorgservice met altijd een paar “proefflessen”.
Alleen maar goede
eigen bezorgdienst, groot pluspunt.
Prima, levering zoals het hoort
Online wijn besteld. Goede omschrijving van de producten, wijnen smaken goed.
Perfect verzorgde wijnleveting aan huis.
Margaret Wines verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Margaret Wines heeft de volgende resultaten bereikt:
Margaret Wines
Oudkerkhof 10
Utrecht 3512 GK
Super!
Zeer positieve ervaring. Zowel in de winkel zelf als bij bestellingen online.
Zeer goed en heel plezierig.
Wij zijn fan, een wijnverkoper van topklasse.
snelle levering en goede service
Super !!!!!
Prima bezorgservice met altijd een paar “proefflessen”.
Alleen maar goede
eigen bezorgdienst, groot pluspunt.
Prima, levering zoals het hoort
Online wijn besteld. Goede omschrijving van de producten, wijnen smaken goed.
Perfect verzorgde wijnleveting aan huis.
Margaret Wines heeft de volgende resultaten bereikt:
Margaret Wines