NN
- Sterke punten
- vrijwel elke week een interessante selectie van aanbiedingen
Al jaren klant bij Margaret Wines
Een top zaak
Uiterst sympathieke wijnleverancier
Wijn besteld bij Margaret Wines voor een feestje. Op advies van Hans een paar heerlijke flessen gehaald, die een schot in de roos bleken te zijn!
Top bedrijf
Goede website. Redelijke prijzen en stipte levering.
Zoals je van een internet aanbieder kunt verwachten maar deze maakt het ook waar
Fijne sfeervolle winkel. Super vriendelijke mensen en klasse wijnen.
goede prijs, snelle levering
zeer goed, accuraat, snel, flexibel
Goeie beschrijving van wijn.
Perfecte winkel! Deze wijnwinkel is voor iedereen een aanrader.
Prachtige zaak met heerlijke wijnen èn expertise. En het leukste is….. ze blijven persoonlijk met aardige kaartjes en vaak een extra flesje bij je bestellingen
Wij zijn al heel veel jaren erg tevreden over Margaret Wines!
Margaret Wines verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Margaret Wines heeft de volgende resultaten bereikt:
Margaret Wines
Oudkerkhof 10
Utrecht 3512 GK
Al jaren klant bij Margaret Wines
Een top zaak
Uiterst sympathieke wijnleverancier
Top bedrijf
Goede website. Redelijke prijzen en stipte levering.
Fijne sfeervolle winkel. Super vriendelijke mensen en klasse wijnen.
goede prijs, snelle levering
zeer goed, accuraat, snel, flexibel
Goeie beschrijving van wijn.
Perfecte winkel! Deze wijnwinkel is voor iedereen een aanrader.
Wij zijn al heel veel jaren erg tevreden over Margaret Wines!
Margaret Wines heeft de volgende resultaten bereikt:
Margaret Wines