Eric Nooter
- Sterke punten
- beschrijving op de website
- Verbeterpunten of tips
- geen, ga zo door
Accu besteld, keurig (en snel) geleverd, prima prijs, ruime keuze.
ACCUDIENSTBij ACCUDIENST bestellen verloopt soepel en snel, de verzendkosten zijn betaalbaar, de informatieverstrekking is zeer duidelijk en de bestelling wordt op de aangegeven tijd afgeleverd. Ik was zeer verrast over de uitvoering van de Putoline Fuel Fighter. Deze flacons zijn voorzien van maatdosering. Dus geen gehannes met maatbekertjes of dergelijke, maar nauwkeurig afmeten van de gewenste hoeveelheid bij de tankbeurt, kinderlijk eenvoudig. Klasse aankoop!
Dima bv
een betrouwbaar bedrijf, zeker aan te bevelen!
Wordt ondanks extra betaling niet op zelfde dag geleverd
Het product is wellicht oke. We zullen het nooit weten, maar de bezorging is totaal waardeloos. Stop toch met GLS dat bedrijf is zo onbetrouwbaar als de pest!!!
Werd keurig op tijd geleverd.
Batterij past perfect in Toyota Avensis,werkt naar behooren!
3 leefbatterijen besteld voor camper. Volgens de site zijn deze op stock en worden 2 dagen later geleverd. Zijn ondertussen 7 dagen later en nog steeds niks ontvangen. Reeds 3 keer gebeld met telkens de belofte dat ze de dag nadien gaan geleverd worden. Nog steeds niks mogen ontvangen. Vertrekken binnen 4 dagen op verlof maar zullen dit waarschijnlijk mogen uitstellen. Het is makkelijk de klanten eerst te laten betalen en nadien uw beloftes niet nakomen. Hadden we dit geweten dan hadden we ze zeker ergens anders besteld. Bij deze is iedereen gewaarschuwd.
Zeer goed, 1 wens
zeer goede service
Denken mee, ook als blijkt dat na de aankoop er onverhoopt toch iets niet klopt.
Zeer snelle levering en de geleverde accu was heel scherp geprijsd
Vlotte en probleemloze afhandeling.
Normale prijzen, slechte levering
MAPP verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
MAPP heeft de volgende resultaten bereikt:
Dima bv
een betrouwbaar bedrijf, zeker aan te bevelen!
Wordt ondanks extra betaling niet op zelfde dag geleverd
Werd keurig op tijd geleverd.
Batterij past perfect in Toyota Avensis,werkt naar behooren!
Zeer goed, 1 wens
zeer goede service
Zeer snelle levering en de geleverde accu was heel scherp geprijsd
Vlotte en probleemloze afhandeling.
Normale prijzen, slechte levering
MAPP heeft de volgende resultaten bereikt: