Henk Rodenhuis
- Verbeterpunten of tips
- Kan niet beter. Zal zeker aan familie en vrienden aanbevelen.
- Sterke punten
- Snel en deskundig.
Zeer Goed. Snel geholpen door deskundig personeel.
Eerste aankoop bij AccuDienst.nl. Het bestelde product bleek defect te zijn. Binnen 10 minuten antwoord op mijn mail hierover gehad en meteen een vervangend product toegezegd gekregen; nieuw product daarna in goed orde ontvangen. Prima service dus. Jammer dat je niet zelf het pakketbezorgpunt van je voorkeur kunt kiezen.
Prima service in avond geleverd met duidelijk tijdslot. Goede prijs kwaliteit. Is de tweede keer dat ik nu bestel en bij een volgende accu zeker weer mijn adres
Zeer snel, zeer goed!
Wederom snel en netjes
Goede service
Accu snel geleverd. De juiste moertjes zaten er niet bij. Gebeld. Verkeerde moertjes toegestuurd gekregen. Voor 2,99 euro verzendkosten. Maar na de 2e keer gebeld te krijgen, kreeg ik zowel de goede moertjes toegestuurd en het eerder betaalde geld terug. Dat was chique.
Binnen een week twee auto accu's (AGM, start/stop systeem) besteld, waarvan een Start accu en een Back-up accu. Een Geweldige Prijs (online de goedkoopste). Kundige Service (via WhatsApp een foto gestuurd van kapotte accu en binnen een uur een reactie terug met een vervangend accu-type). Snelle Levering: Start accu (anderhalve dag levertijd) en een Back-up accu (een dag levertijd). Prima bedrijf!
Aangegeven bezorgtijd niet aangehouden
Superklantvriendelijk . Ik kan niet anders zeggen.
Prima! En snel!
Slecht tot heel slecht Ondanks duidelijk aangegeven dat de kabelschoenen gemonteerd moeten worden staat ook op de aflevering Is het niet gebeurt Ik heb er nu niets aan Wat een kut bedrijf zeg Nooit meer iets bestellen daar
Vroeger veel besteld maar dit is de laatste keer
MAPP verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
MAPP heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer snel, zeer goed!
Wederom snel en netjes
Goede service
Aangegeven bezorgtijd niet aangehouden
Superklantvriendelijk . Ik kan niet anders zeggen.
Prima! En snel!
Vroeger veel besteld maar dit is de laatste keer