9.4 /10

checkbox96% beveelt MAPP aan!

SterSterLege sterLege sterLege ster

Vroeger veel besteld maar dit is de laatste keer

Verzending sneller belachelijk hoelang dit duurt

Particulier

Zondag een Accu besteld en de volgende dag maandag avond al geleverd.

Zou het niet weten
Veel informatie

Issa

het is echt een fantastisch bedrijf, ze zijn erg aardig en ik ben ze dankbaar voor alles.

Ik heb geen advies, hartelijk dank.
Ja, sterk

Juan Carlos Salas Serrato

Nothing

Philips Stef

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Beste, op 13/01/2026 geef ik order door voor 2 Boormachineaccu's voor de prijs van : €114.95 en een totaalbedrag van €124.94 (Inclusief verzending en BTW) Wanneer ik dit order vandaag opnieuw wil uitvoeren kom ik op een totaal bedrag van €89.94 inclusief verzendkosten van €9,99 en inclusief BTW! Wat mij toch heel hard verbaast! Dit prijsveerschil vind ik toch wel zeer groot voor identiek dezelfde producten, 122V 2000 mAh, en met enkel een tijdverschil in de bestelling van 10 dagen. Graag een aanvaardbare verklaring voor het toch wel grote prijsverschil of een rechtzetting van het aangerekende bedrag.

Alles

René David

Goede prijs en geweldige ondersteuning bij problemen met verzending.

Geen verbeterpunten, bij pakketdienst gaat er helaas veel fout. Prima ondersteuning via jullie WhatsApp.
Helpdesk

Frederikus Zantvoort

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Uitstekende service – probleem definitief opgelost Ik ben ontzettend tevreden over Accudienst.nl. Had ik dit bedrijf maar eerder gebeld, dan had ik mezelf veel frustratie bespaard. Ik heb een La Souris Valixem met alarm, waarbij het alarmsysteem continu de accu leegtrekt. Omdat het om een loodaccu ging, was deze telkens snel en onherstelbaar kapot. Na slechte communicatie en geen oplossingen vanuit La Souris ben ik verder gaan zoeken. Bij Accudienst werd ik direct vriendelijk en deskundig geholpen. Na telefonisch advies heb ik gekozen voor de Skyrich Lithium Ion Accu LTZ14S / LTZ14-S. Het is geen goedkope accu, maar wél de beste keuze: sinds de overstap heb ik nul problemen meer. Bestellen ging eenvoudig, levering was snel (binnen 2–3 dagen) en installeren stelde niets voor. Ik ben eindelijk van alle accuproblemen en frustraties af. Mijn advies: Heb je een La Souris scooter met alarm en accuproblemen? Bel Accudienst. Ze nemen de telefoon op, geven eerlijk advies en je krijgt precies wat je nodig hebt. Geen spijt, alleen rust.

Bedrijf die je gewoon te word staat, geen chatbot.
Heen enkele

Sjaakie Gardeje

Scherpe prijzen en duidelijke website

Je krijgt pas op de dag zelf te horen wanneer je pakket geleverd wordt. Das wel erg laat...
Prijs, assortiment

Maarten Schreuder

Ik had, door mijn eigen fout, een verkeerde accu besteld en al in mijn auto geplaatst. 2 wk. later contact opgenomen met MAPP, situatie uitgelegd en aangegeven dat ik de accu graag wilde ruilen voor een type dat bij mijn auto past. Ik kreeg de accu 100% vergoed en de nieuwe accu werd bovendien nog gratis ingeleerd ook ! Wat een geweldige service ! Bedankt, Ismail en man van de balie (ken zijn naam niet) ! Ik kom zeker terug bij MAPP als ik weer een accu nodig heb. Grt. Maarten

Deskundigheid, klantvriendelijkheid, behulpzaamheid.

Ed

Keurig en snel...

Makkelijk besteld en snel en keurig bezorgd. Ik kan deze winkel aanbevelen.
Nee hoor, alles naar wens.

M. Kamphorst

Prima accu besteld, levering te laat.

Trunkers verklooit de (24 uurs) levering
Goede producten met veel informatie

Robert

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Als eerste ging het fout met het versturen, niet aangemeld bij Postnl (oid), klacht ingediend bij Postnl. Ik moest een onderzoek laten instellen door de verzender, dit gedaan. Na enkele dagen niks meer gehoord van Mapp. Zelf contact opgenomen met Mapp, deze zou een nieuwe zending aanmaken. Vervolgens krijg ik een 'nieuwe' zending binnen. Alleen blijkt de verzegeling verbroken en het product werkt niet (DDR-gehuegen). Nu vraag ik om het product te retourneren, vervolgens wordt ik verwezen naar een formulier waar je alleen kunt omruilen. Op een bedrag van 18,50 kan ik meer dan 4,- euro betalen voor het retourneren van een defect/gebruikt product. Product op 12 december 2025 besteld.

Verstuur geen producten waarvan de verzegeling is verbroken/Defecte producten

Heidebrink

winterse omstandigheden

in geval van extreme weersomstandigheden geen lever aanbieding op de website zetten voor 10u besteld savonds in huis
de website

Jack Biesterveld

Uitstekende service!

Duidelijke omschrijving op website Vriendelijke en duidelijke klantenservice Keurige prijs Snel verzonden

Ellen somers

Hele goede service en zijn er echt voor de klant!!

Service

MAPP verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

MAPP heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 20 december 2011

MAPP

MAPP. Onze slogan 'Goed bezig!' zegt het eigenlijk allemaal. We zijn altijd bezig want stilzitten daar houden we niet van. Of het nu gaat om een nieuwe website, de logistiek of onze klantenservice, het kan altijd beter. Gemiddeld beoordelen onze klanten ons met een 9,5. Daar zijn we super trots op en we zijn altijd bezig om dit te verbeteren.

Hongkongstraat 86 - 88

3047 BS Rotterdam

SterSterLege sterLege sterLege ster

Vroeger veel besteld maar dit is de laatste keer

Verzending sneller belachelijk hoelang dit duurt

Particulier

Zondag een Accu besteld en de volgende dag maandag avond al geleverd.

Zou het niet weten
Veel informatie

Issa

Ik heb geen advies, hartelijk dank.
Ja, sterk

Juan Carlos Salas Serrato

Nothing

Philips Stef

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Alles

René David

Goede prijs en geweldige ondersteuning bij problemen met verzending.

Helpdesk

Frederikus Zantvoort

Bedrijf die je gewoon te word staat, geen chatbot.
Heen enkele

Sjaakie Gardeje

Scherpe prijzen en duidelijke website

Prijs, assortiment

Maarten Schreuder

Deskundigheid, klantvriendelijkheid, behulpzaamheid.

Ed

Keurig en snel...

Makkelijk besteld en snel en keurig bezorgd. Ik kan deze winkel aanbevelen.
Nee hoor, alles naar wens.

M. Kamphorst

Prima accu besteld, levering te laat.

Trunkers verklooit de (24 uurs) levering

de website

Jack Biesterveld

Uitstekende service!

Ellen somers

Hele goede service en zijn er echt voor de klant!!

Service

MAPP heeft de volgende resultaten bereikt: