Bekwaamheid van de monteurs van Mampaey
7.2/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Ik vind de communicatie erg slecht. Ik heb wel een afspraak gemaakt, maar kon dit nergens weer opnieuw inzien (als ik inlog zag ik m'n afspraak niet meer staan) en ik kreeg geen reminder voor de afspraak of een bericht met een iets kleinere tijdsspanne. Meestal krijg je bij dit soort afspraken de dag ervoor een sms/mail of belletje om de afspraak te bevestigingen en een tijdsblok van 1 of 2 uur oid). Zeker omdat de afspraak al weken vantevoren is gemaakt. Daardoor dacht ik dus dat de afspraak niet doorging, ik heb toen gebeld, maar meerdere keren langer dan 15 minuten in de wacht gestaan en het toen opgegeven. Heb ook gemaild; geen reactie. De monteur zelf was uiterst aardig. Hij liet me tekenen nadat hij klaar was. En twee weken later kreeg ik nog een factuur van iets wat vervangen is, dat vond ik ook nogal raar, want daar werd niets over gezegd. Kortom: ik ga kijken of ik naar een andere aanbieder kan, want ik vind dit echt geen prettige communicatie.

heer/mevrouw

Werd niet teruggebeld over een wens om mijn servicecontract aan te passen. Dat was wel toegezegd.

heer/mevrouw

Vriendelijk en professioneel. Ik maak al jaren gebruik van de onderhoudsdienst voor mijn ketel. Altijd naar volle tevredenheid.

heer/mevrouw

Vruendelijk en kundig medewerker!

Goeie service,als er wat is word het het zo snel mogelijk verholpen

heer/mevrouw

Ketel zeer vakkundig schoongemaakt ( denk ik)

Keurig gedaan

SterSterSterHalve sterLege ster

Monteur was een kanjer. Keurig op tijd en goede service met uitleg. Afspraken bureau is knudde, mijn afspraak werd twee uur van tevoren afgezegd, met vage reden.

SterSterSterSterLege ster

Monteur kwam voor onderhoud, was erg aardig, werkte rustig en netjes.

heer/mevrouw

Goeie onderhoudsmonteur- had naast opdracht ook ruimte om uitleg te geven en tips over onderhoud en verdere ontwikkelingen

SterSterSterHalve sterLege ster

De controlekaart is niet gevuld zodat je niet kan zien wanneer de ketel een onderhoudsbeurt heeft gehad.

👍🏾

SterSterSterHalve sterLege ster

Ik heb pas 1 keer een monteur over de vloer gehad voor onderhoud dus ik kan nog geen echt goede mening geven over Mampaey.

heer/mevrouw

afspraak maken kon makkelijk gedaan worden, de monteur was op tijd en dacht mee met de klant {geen onzinnige vervangingen} en liet werk keurig achter.

Mampaey Service en Onderhoud verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Mampaey Service en Onderhoud heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.3/10
  • checkEerste review geschreven op 9 mei 2020

Mampaey Service en Onderhoud

Mampaey is dé specialist op het gebied van warmte en comfort in huis. In de regio West-Nederland voorzien wij ruim 200.000 klanten in een totaalpakket aan energie-oplossingen, zowel particulier als zakelijk. Ook voor jou staan we klaar.

Vareseweg 31

Kennis en professionaliteit
7.8/10

SterSterHalve sterLege sterLege ster

heer/mevrouw

Vruendelijk en kundig medewerker!

Goeie service,als er wat is word het het zo snel mogelijk verholpen

heer/mevrouw

Ketel zeer vakkundig schoongemaakt ( denk ik)

Keurig gedaan

SterSterSterSterLege ster

Monteur kwam voor onderhoud, was erg aardig, werkte rustig en netjes.

👍🏾

Mampaey Service en Onderhoud heeft de volgende resultaten bereikt: