heer/mevrouw
Prettige samenwerking, fijne ervaren medewerkers
alles naar wens gegaan
Wij hebben een nieuwe CV ketel laten plaatsen en huren deze. De medewerkers zijn ontzettend vriendelijk, denken mee en zijn ook nog eens snel. Ik kan geen slecht woord over dit bedrijf zeggen. Zowel de monteurs op locatie als de mensen die ik telefonisch heb gesproken. Ook over het bedrijf voor de rookgasafvoer inspectie, die via Mampaey is ingeschakeld, zijn wij dik tevreden geweest. Hele vriendelijke mannen, gaan snel en netjes te werk. Al met al, een dikke 10+.
Reactie voor een nieuwe ketel snel. Bijzonder vriendelijke en behulpzame monteurs. Zeer tevreden.
Na contact met klantenservice kwam de monteur snel, helaas werd er intern niet adequaat gehandeld, 3 monteuren verder nog geen warm water! Pas nadat wij een offerte voor nieuwe cv ketel opvroegen ging alles in stroomversnelling. De monteurs die de installatie hebben gedaan verdienen grote pluim!
Gedreven en klantvriendelijke monteurs
Zeer goed meedenken en een snelle reactie
De plaatsing van de nieuwe ketel en daarna de afhandeling ben ik niet tevreden over. Het water van de wasmachine is er niet terug op gegaan. Geen uitleg over de thermostaat
Voor het plaatsen van nieuwe CV een nette offerte waarbij goed rekening werd gehouden met mijn wensen. Op de afgesproken dag waren de monteurs keurig op tijd en hebben de nieuwe CV netjes gemonteerd. Van verkoop tot installatie vriendelijk en netjes behandeld.
Goede service, vakkundig en snel geholpen
Snel en makkelijk een offerte ontvangen, keurig en snel geplaatst.
Positief, vriendelijke medewerkers. Komen op tijd en zeggen wat ze doen.
Ik ben erg tevreden
Mampaey cv-ketels verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Mampaey cv-ketels heeft de volgende resultaten bereikt:
Prettige samenwerking, fijne ervaren medewerkers
alles naar wens gegaan
Gedreven en klantvriendelijke monteurs
Zeer goed meedenken en een snelle reactie
Goede service, vakkundig en snel geholpen
Snel en makkelijk een offerte ontvangen, keurig en snel geplaatst.
Positief, vriendelijke medewerkers. Komen op tijd en zeggen wat ze doen.
Ik ben erg tevreden
Mampaey cv-ketels heeft de volgende resultaten bereikt: