7.5 /10

Kennis en professionaliteit
7.8/10

Goed!

heer/mevrouw

Ivm behoorlijk probleem met de oude cv Manpaey gebeld. Zeer snelle reactie. De noodzakelijke nieuwe cv installatie werd na twee dagen geplaatst. Zeer vriendelijke monteurs die de installatie keurig hebben geplaatst. Wij zijn zeer tevreden met het gehele handelen van personeel van Mampaey. Van offerte tot plaatsing Zeer snel en adequaat. Dank dank dank.

heer/mevrouw

Je word snel en duidelijkgeholpen. Telefonisch contact heb ik prettig ervaren. Wisten mij goed te helpen door de juiste vragen te stellen. Afspraak was ook zo gemaakt. Monteurs kwamen netjes op tijd. Stelde zich netjes voor en gingen gelijk aan de slag. Werken schoon en laten alles netjes achter.

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik had een contact persoon. Mijn contact persoon geeft al ruim een week geen reactie. Ik heb contact opgenomen en zou met spoed terug geneld worden door iemand anders. Nu een aantal dagen later moet ik nog terug gebeld worden. Mijn vve wil graag overleggen met iemand van jullie betreft mijn situatie. Ik verwacht eigenlijk dat er zo snel mogelijk contact met mij word opgenomen.

SterSterSterSterLege ster

Goed bereikbaarheid en service.

Super netjes en vriendelijk heb alles goed uitgelegd en gaan netjes te werk

Vriiendelijk behulpzaam zeer tevreden over deze installateur

heer/mevrouw

Keurige installatie van nieuwe CV-ketel. De monteurs waren vakkundig, werken snel en uiterst netjes.

SterSterSterSterLege ster

Goede plaatsing, netjes, vriendelijke monteur, uitleg gehad over ketel en thermostaat

heer/mevrouw

Snelle interacties via mail en telefoon, snelle en schone installatie van de nieuwe ketel

Veels te duur. Maar service goed

heer/mevrouw

Ben over montage van nieuwe ketel uitermate tevreden, had wel liever een een sterkere ketel gehad want duur langer dan bij oude ketel voordat het warm wordt, is toch jammer.

SterSterSterHalve sterLege ster

nette monteurs, alleen de factuur is hoger dan de offerte, dus dat is erg raar. en je krijgt geen bevestiging van de offerte per mail, snap nu waarom.

SterSterSterSterLege ster

Ik kan geen oordeel geven over Mampaey. Ik heb een nieuwe c.v. laten installeren. Dat is het 1ste contact bij hen sinds de samenwerking met Energiewest. Ze moeten hun plek nog verdienen!

Mampaey cv-ketels verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Mampaey cv-ketels heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.5/10
  • checkEerste review geschreven op 16 mei 2020

Mampaey cv-ketels

Mampaey is dé specialist op het gebied van warmte en comfort in huis. In de regio West-Nederland voorzien wij ruim 200.000 klanten in een totaalpakket aan energie-oplossingen, zowel particulier als zakelijk. Ook voor jou staan we klaar.

Vareseweg 31

7.8/10

Goed!

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

SterSterSterSterLege ster

Goed bereikbaarheid en service.

Super netjes en vriendelijk heb alles goed uitgelegd en gaan netjes te werk

Vriiendelijk behulpzaam zeer tevreden over deze installateur