heer/mevrouw
Zeer goed, afspraken worden zeer correct nagekomen.
Snel een goede offerte gekregen voor een nieuwe CV, voor een naar mijn idee schappelijke prijs. De monteur heeft netjes gewerkt, ik kreeg duidelijke uitleg en alles is volgens afspraak verlopen.
Zeer positief.
Mijn oude CV ketel (20 jaar) was aan vervanging toe. Dit heeft Energiewacht keurig en naar tevredenheid gedaan.
Goed. Prima en snel geholpen
Prima, houden zich aan afspraken en uitermate vriendelijk.
over het algemeen zeer ondeskundig personeel. Pas na 4 keer was het probleem verholpen. Dat betekend dus ook 4 keer thuis zijn. De helpdesk is uitermate onvriendelijk en ongeduldig. Uiteindelijk hebben we na 3 weken en werkende CV en warm water.
goed
Een week na onderhoud is de cv ketel kapot gegaan. Daarna door energiewacht een nieuwe ketel moeten laten installeren. Erg duur en niet marktconform.
Bbb
Snelle reactie na melding storing ,en snelle plaatsing van nieuwe cv-ketel . Vriendelijke en deskundige monteurs die werkplek netjes achter lieten.
Het plaatsen van de nieuwe Nefit combiketel ging keurig volgens afspraak door twee monteurs die bijzonder professioneel, vlot en keurig werkten. Ze hebben mij de werking van de nieuwe ketel duidelijk uitgelegd. Het was tevens prettig dat de monteurs heel beleefd en vriendelijk waren. Eindresultaat, ik ben heel tevreden en blij met de nieuwe ketel.
De instellateurs waren vriendelijk. Maar door mijn hele huis lag water en rr lag gruis waar er geboord was. Waar 1 van de mannen door het raam naar het dak en weer terug is gegaan lagen de flessen wasmiddel omgegooid met een deuk erin. Deze monteur liet de buitendeur open staan bij het weggaan en heeft ook geen gedag gezegd. Ik kwam erachter toen ik ging vragen hoe het ging en of ze wat wilden drinken dat er nog maar 1 monteur was. Ik ben toen gauw naar beneden gegaan om de deur te sluiten. Bij het gragen hoe de thermostaat werkte kon de monteur mij alleen het hoognodige uitleggen.
Ik heb nog niet zolang Energiewacht West. Mijn ketel is onlangs snel, en voorzover ik kan beoordelen deskundig, vervangen. Alles van eerste inspectie, bestelling nieuwe ketel en plaatsing prettig verlopen.
Mampaey cv-ketels verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Mampaey cv-ketels heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer positief.
Goed. Prima en snel geholpen
Prima, houden zich aan afspraken en uitermate vriendelijk.
goed
Bbb