Reviews

Majstra

9 / 10
749 beoordelingen
Schrijf beoordeling

96% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.2/10
Info over verloop order
9/10
Snelheid levering
9.2/10
Bestelgemak
9.2/10
Klantvriendelijkheid
9.2/10
Informatie op de website
8.6/10
After sales
8.8/10

749 Reviews

Sandy

10/10

Levering op tijd, product zoals beschreven, excellente dienst na verkoop.

Sterke punten

Sterke klantendienst

Verbeterpunten of tips

geen


D.Smulders

10/10

De mensen van Majestra denken met je mee en zorgen dat het door jou gekochte product werkt. Mijn monitor kreeg ik niet aan de praat maar door de hulp van hun werkt hij nou perfect

Sterke punten

Klantvriendelijk, meedenkend, probleemoplossend

Verbeterpunten of tips

Zo blijven doorgaan !


Harrie Voorn

5/10

Goede levering. Alleen niet optimaal te vreden over aangekochte producten.

Sterke punten

Snelle levering

Verbeterpunten of tips

Aandacht voor kwaliteit van het aanbod


Natasja

10/10

Ik ben erg goed geholpen met een garantie zaak. Majstra denkt goed mee, legt goed uit en blijft vriendelijk

Sterke punten

Opties bieden en tot een oplossing komen

Verbeterpunten of tips

Eigenlijk geen. Ik ben goed geholpen


Andy Plasschaert

10/10

Probleem gehad, meteen opgelost

Sterke punten

Snelle en vriendelijke support

Verbeterpunten of tips

Misschien een wat uitgebreidere assortiment.


Frits Lawa

8/10

Goed

Sterke punten

Duidelijk

Verbeterpunten of tips

??


Ronny Lage Venterink

10/10

Snel, duidelijk,

Sterke punten

Snel duidelijk

Verbeterpunten of tips

?


Luis Rafael Suero suero

1/10

I asked to return the camera a week ago because it does not meet the standards or the description that they put it on the website, it is a misleading publication and this is the date that you have... I asked to return the camera a week ago because it does not meet the standards or the description that they put it on the website, it is a misleading publication and this is the date that you have not answered my query that camera is shit and the information that you put on your page it is totally false you have to report it to the consumer

Sterke punten

0-0

Verbeterpunten of tips

Take care of my return claim that a week ago, I requested to return the camera, and you, according to your policy, say that before 14 days request a return, I did not have a response from you! Take care of my return claim that a week ago, I requested to return the camera, and you, according to your policy, say that before 14 days request a return, I did not have a response from you!

A shit I recommend because it is a shit service and misinformation false information!

Reactie Majstra:

Hi Luis,
I looked in our system for any mails or refund requests, but I can't find any mails of you. You have the right to return it to us and ask for a refund, ofcourse. But first we need an...
Hi Luis,
I looked in our system for any mails or refund requests, but I can't find any mails of you. You have the right to return it to us and ask for a refund, ofcourse. But first we need an e-mail for that so I can mail you the instructions, otherwise we can't know you request a return, right?
Please mail us or call us next time before you write a review, then we can help you out. For now, mail us with the order number and we will arrange the return for you.
Kind regards,
Josip Grgic
Majstra


Stefanie

9/10

Had een product waarvan de batterij niet naar behoren werkte. Na contact te hebben opgenomen ben ik direct verder geholpen. Zeer snelle en vriendelijke reacties terug gekregen vol begrip. Meteen een... Had een product waarvan de batterij niet naar behoren werkte. Na contact te hebben opgenomen ben ik direct verder geholpen. Zeer snelle en vriendelijke reacties terug gekregen vol begrip. Meteen een oplossing gezocht en het product terug kunnen omruilen naar een nieuwe. Deze werkt nu prima!

Sterke punten

Snelle reactie.
Vriendelijk.
Begripvol.
Snelle oplossing.

Verbeterpunten of tips

/


Erik Donne

10/10

Er was een probleem met een kindertablet.Super vriendelijk en zonder problemen opgelost.Absolute aanrader;Zo zouden ze allemaal moeten zijn

Sterke punten

Top service na verkoopgeen

Verbeterpunten of tips

geen