Thomas Heuijerjans
- Welke producten heb je gekocht?
- T-shiet
Goed contact over de bestelling netjes verpakt verstuurd.
Helaas is Maastricht Store afhankelijk van PostNl…. Kreeg bericht dat mijn bestelling was geleverd, maar dat was niet zo! Kwam pas twee dagen later… De bestelling zelf was naar wens!
Goede service
Snelle bestelling en levering. Mooi verpakt. Kan zo gegeven worden.
Aan particulieren en bedrijven
Verkeerde product geleverd...
Leuke producten voor de Mestreech leefhöbber
Alleen verbaasd, dat de topografische wandelkaart Heuvelland Oost 10e druk 2024 geen coördinaten in de kantlijn vermeldt. Zonder coördinaten mag het eigenlijk geen topografische kaart genoemd worden.
Interessante voorwerpen voor een liefhebber van Maastricht.
Snel besteld en ontvangen
Mooie producten, aflevering gied
prima. snelle correcte levering
leuke spullen. snel en goed verpakt geleverd.
goed
Maastricht Store verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Maastricht Store heeft de volgende resultaten bereikt:
Maastricht Store
Kleine Staat 1
6211 ED Maastricht
Goed contact over de bestelling netjes verpakt verstuurd.
Goede service
Snelle bestelling en levering. Mooi verpakt. Kan zo gegeven worden.
Aan particulieren en bedrijven
Verkeerde product geleverd...
Leuke producten voor de Mestreech leefhöbber
Interessante voorwerpen voor een liefhebber van Maastricht.
Snel besteld en ontvangen
Mooie producten, aflevering gied
prima. snelle correcte levering
leuke spullen. snel en goed verpakt geleverd.
goed
Maastricht Store heeft de volgende resultaten bereikt: