joep thönissen
Snelle levering met duidelijke communicatie
- Welke producten heb je gekocht?
- Kaarten met Maastrichts volklied
Snelle levering. Leuk artikel
Super
Snel antwoord op vraag, zorgvuldig verpakt en snel geleverd
Super.
Grappige spullen leuk een winkel gericht aan Maastricht
Leuke dingen voor mijn moeder gekocht die Maastrichts is en in het hoge noorden woont.
Goeie service en vriendelijkr mensen achter bali
Fijn dat je een mail krijgt als je bestelling klaar staat.
Heb kaarten van Maastrcht besteld. Werden keurig bezorgd.
heel erg goed
Erg vriendelijk personeel, vooral een jongeman, gaf goed advies toen gewenst item out-of-stock was
Mijn ervaring is goed. Produkt was niet volledig in voorraad en na een telefoontje kreeg ik een mail toen alles binnen was.
ik ben tevreden; het gekochte produkt voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Het kon al binnen één dag worden geleverd, maar ik heb er voor gekozen om het zelf af te halen in de winkel. Het aanwezige personeel was erg vriendelijk.
Maastricht Store verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Maastricht Store heeft de volgende resultaten bereikt:
Snel antwoord op vraag, zorgvuldig verpakt en snel geleverd
Super.
Grappige spullen leuk een winkel gericht aan Maastricht
Goeie service en vriendelijkr mensen achter bali
Fijn dat je een mail krijgt als je bestelling klaar staat.
Heb kaarten van Maastrcht besteld. Werden keurig bezorgd.
heel erg goed
Maastricht Store heeft de volgende resultaten bereikt: