9 /10

checkbox97% beveelt Maastricht Store aan!

Marcel Hermans

ik ben tevreden; het gekochte produkt voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Het kon al binnen één dag worden geleverd, maar ik heb er voor gekozen om het zelf af te halen in de winkel. Het aanwezige personeel was erg vriendelijk.

een beeldje van 't Mooswief

Silvia

Snelle levering, goed verpakt! Alles correct geleverd.

Teleurkes eierdöpes koffietas en bekske

Maria

Wandelkaarten

Helma Pabst

heel tevreden over product

Antwoord Maastricht Store

Bedankt voor de review. Heel veel plezier met de de aankoop. Hartelijke groet, Team Maastricht Store

Truus Willems

SterSterSterLege sterLege ster

Ik heb 2 wandelkaarten snel ontvangen na mijn aanvraag. De nieuwe wandelkaart {Heuvellandoost} met nummers die de oude vervangt, die heel erg duidelijk was, valt me tegen. De kaart is flets van kleuren en moeilijk te lezen. Met zelfs heel goed licht kan ik de nummers slecht onderscheiden. Had de kaart maar iets duurder gemaakt maar alles wat groter en goed leesbaar gedrukt. Uw service is prima maar het bestelde product viel dus erg tegen.

Knopen lopen Heuvelland Oost. En Made in Maastricht deel 2

Antwoord Maastricht Store

Beste Truus, Bedankt voor de review. Fijn dat de service naar wens is, alleen jammer om te horen dat het product tegenvalt. De kaarten worden uitgegeven door visit Zuid-Limburg, wij zullen uw feedback met hen delen. Wij wensen hij toch veel wandelplezier. Hartelijke groet, Team Maastricht Store

Paul Nieuwenhuis

Het is allemaal netjes verlopen

kaarten met wandelknoppunten

Antwoord Maastricht Store

We zijn blij om te horen dat alles goed is verlopen. Bedankt voor de review. Hartelijke groet, Team Maastricht Store

Monique Barendse-Ballieux

Leuke producten snelle levering

Steetjes van chocolade

Antwoord Maastricht Store

Bedankt voor de positieve review en fijn om te lezen dat alles naar wens is. Hartelijk groet, Team Maastricht Store

Loesje

Super snelle levering. Goed verpakt. Top!!!

Twee koffiemokken

Antwoord Maastricht Store

Heel fijn om te lezen. Bedankt voor deze positieve review. Hartelijke groet, Marion

Cor Kusters

Gids stadswandeling

Antwoord Maastricht Store

Bedankt voor uw positieve review. Hartelijke groet, team Maastricht Store.

Yvonne Klingens

SterSterLege sterLege sterLege ster

Doordat ik om eoa reden niet via website kon betalen heb ik t bedrag via mijn bank overgemaakt. Niet wetende dat dat niet gewenst was. Vooral de negatieve houding van ene JP van Maastrichr store was negatief en kwam kleinerend over. Nee geen leuke ervaring.

Magneetjes en mokken

Antwoord Maastricht Store

Bedankt voor je bericht en je feedback. Fijn dat je de moeite hebt genomen om dit te delen. Vervelend om te horen dat je ervaring niet prettig is geweest en dat de communicatie als negatief is overgekomen — dat is uiteraard niet de bedoeling. Waarvoor mijn excuses. We begrijpen dat het verwarrend kan zijn wanneer betalen via de website niet lukt en je dan zelf naar een alternatief zoekt. Tegelijk is het voor ons belangrijk dat betalingen via de aangegeven betaalmethoden verlopen. Dit helpt ons om bestellingen correct en snel te verwerken en voorkomt misverstanden of vertragingen. We nemen je feedback over de communicatie serieus en zullen dit intern bespreken. Bedankt nogmaals voor je bericht en we hopen je in de toekomst een betere ervaring te kunnen bieden. met vriendelijke groet JP

Annemiek Kuijsten

Overzichtelijke webshop, snelle levering

Antwoord Maastricht Store

Bedankt voor de mooie review en heel veel plezier met de aankoop. Hartelijke groet, Team Maastricht Store

Celine van der Put

Je kunt er leuke, bijzondere, mooie en kwalitatief goede Maastrichtse producten kopen.

Puzzel 1000 stuks; André Rieu & T-shirt Vastelaovend vierend volk

Antwoord Maastricht Store

Bedankt voor deze positieve review! Veel plezier met de producten. Hartelijke groet, team Maastricht Store.

Ralph Moonen

SterSterSterSterLege ster

Mooie webshop en fijne lokale producten.

Foi Foi Foi Sleutelhanger

Antwoord Maastricht Store

Bedankt voor deze positieve review. Hartelijke groet, team Maastricht Store.

Anneke van Dijk

Top

Pin

Antwoord Maastricht Store

Bedankt voor de positieve review en veel plezier met je aankoop. Hartelijke groet, team Maastricht Store.

Tom Wolfs

Alles prima geregeld, snel in huis

Boek

Antwoord Maastricht Store

Fijn dat alles naar wens is en veel plezier met de aankoop. Hartelijke groet, Team Maastricht Store

Geantwoord op

Maastricht Store verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Maastricht Store heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 24 februari 2023

Maastricht Store

Maastricht Store is dé officiële brandstore van Maastricht. Je vindt hier leuke cadeaus, lokale producten en de tofste Maastricht merchandise.

Kleine Staat 1

6211 ED Maastricht

Marcel Hermans

een beeldje van 't Mooswief

Silvia

Snelle levering, goed verpakt! Alles correct geleverd.

Teleurkes eierdöpes koffietas en bekske

Monique Barendse-Ballieux

Leuke producten snelle levering

Steetjes van chocolade

Loesje

Super snelle levering. Goed verpakt. Top!!!

Twee koffiemokken

Cor Kusters

Gids stadswandeling

Antwoord Maastricht Store

Bedankt voor uw positieve review. Hartelijke groet, team Maastricht Store.

Yvonne Klingens

Celine van der Put

Puzzel 1000 stuks; André Rieu & T-shirt Vastelaovend vierend volk

Ralph Moonen

SterSterSterSterLege ster

Mooie webshop en fijne lokale producten.

Foi Foi Foi Sleutelhanger

Antwoord Maastricht Store

Bedankt voor deze positieve review. Hartelijke groet, team Maastricht Store.

Anneke van Dijk

Top