8.7 /10

checkbox93% beveelt LUMZ aan!

Gerda Venekamp

Heel netjes

K. Jans

Mooie meubelzaak, goede producten en een fijne service!

Lisa Veldkamp

SterSterSterHalve sterLege ster

Fijne meubels! Alleen erg jammer dat de bezorger alleen kwam. Mijn vriendin is niet de sterkste en was dus genoodzaakt te tillen. Vraag me af hoe ze dit doen als de ontvanger niet kan helpen. Ook volgens mij niet volgens de regels om zo’n zware meubels in je eentje te bezorgen.

Paula Roodhart

.Goede service

Hi Paula, Dank voor het compliment 😊 Team LUMZ

Marianne Kozijn

Mooie stoelen, mooie prijs, snelle levering.

Antwoord LUMZ

Hallo! 😊 Wat geweldig om te horen dat je tevreden bent met de stoelen! We zijn blij dat je de prijs en de snelle levering waardeert. We doen ons best om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Als je nog vragen hebt of meer hulp nodig hebt, laat het gerust weten. Geniet van je nieuwe stoelen! Team LUMZ

Melanie

Correcte levering binnen de aangegeven periode. Goede communicatie.

Antwoord LUMZ

Hallo! 😊 Bedankt voor je positieve feedback! Het is fijn om te horen dat de levering correct en op tijd was en dat je tevreden bent over onze communicatie. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Team LUMZ

H. Rijneveld

Fijn geholpen in de winkel in Houten ! Ook de levering van mijn stoelen verliep vlot en op de dag dat ik thuis was. Het In elkaar schroeven van de stoelen was niet moeilijk en ze staan perfect in mijn interieur !

Antwoord LUMZ

Hey! Wat leuk om te horen dat je zo fijn geholpen bent in de winkel in Houten! Super dat de levering van je stoelen ook zo vlot verliep en dat je ze zelf makkelijk in elkaar kon zetten. Geweldig dat ze perfect in je interieur passen! Als je nog meer vragen hebt of iets anders nodig hebt, laat het gerust weten. Geniet van je nieuwe stoelen! Team LUMZ

Esther

Erg tevreden met de bank, levering ook goed geregeld

Antwoord LUMZ

Hey! 😊 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de bank! En super dat de levering ook goed geregeld was. Dat maakt het altijd een stuk makkelijker, toch? Geniet van je nieuwe bank! 🛋️✨ Groetjes!

Sem

Fijne en snelle service voor mijn grote fluffy fauteuil

Antwoord LUMZ

Hallo! 😊 Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met de service voor je grote fluffy fauteuil! We doen ons best om alles zo snel en prettig mogelijk te laten verlopen. Geniet van je nieuwe fauteuil en de gezellige momenten die je erop gaat doorbrengen! 🛋️✨ Groetjes!

S.P Smerecnik

SterSterSterSterLege ster

fijne barkrukken per stuk kunnen bestellen communicatie met klantenservice prima

Antwoord LUMZ

Hallo! Bedankt voor je fijne review! 😊 Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met de barkrukken en dat je de communicatie met onze klantenservice als prettig hebt ervaren. We doen ons best om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Team LUMZ

Daniela

Half van 2 verschillende kasten gekregen

Antwoord LUMZ

Hi Daniela, Bedankt voor je bericht en het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat je niet de juiste kasten hebt ontvangen en dat de foto's niet zijn doorgekomen. We begrijpen dat dit erg frustrerend kan zijn. Om je claim goed te kunnen oppakken, hebben we inderdaad de foto's nodig. We hebben zowel via e-mail als telefonisch geprobeerd dit aan te geven, maar het lijkt erop dat er iets mis is gegaan. Zou je de foto's opnieuw kunnen sturen? Dan kunnen we snel kijken naar een oplossing voor je. We waarderen je geduld en willen ervoor zorgen dat je tevreden bent met je aankoop. Laat het ons weten als je nog vragen hebt of als we je verder kunnen helpen. Team LUMZ

Max Enter van

Hi Max, Dank voor het plaatsen van een review! Team LUMZ

CH

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Oneerlijk, in 3x betalen in enkel voor NL klantem en Belgen kopen massaalbin NL.

Antwoord LUMZ

Hi Cynthia, Jammer dat je hierover een review achterlaat. Klanten uit België kunnen mogelijk niet kiezen om in 3 termijnen te betalen bij een Nederlands bedrijf vanwege verschillende redenen, zoals: Wet- en regelgeving: Er kunnen specifieke financiële en juridische vereisten zijn in België die van invloed zijn op betalingsplannen en kredietverlening. Bedrijven moeten zich aan deze regels houden, wat kan leiden tot beperkingen in de betalingsmogelijkheden. Risicobeheer: Bedrijven evalueren vaak het risico van klanten in verschillende landen. Als het bedrijf denkt dat het risico op wanbetaling hoger is in België, kunnen ze ervoor kiezen om bepaalde betalingsopties niet aan te bieden. Technische beperkingen: Het betalingsplatform dat het bedrijf gebruikt, kan mogelijk niet zijn ingesteld om betalingen in termijnen voor Belgische klanten te verwerken. Marktstrategie: Het bedrijf kan ervoor kiezen om verschillende betalingsopties aan te bieden op basis van hun marktonderzoek en klantgedrag in verschillende landen. Team LUMZ

Marianne L

Goed product en goede service.

Antwoord LUMZ

Hallo! 😊 Hartelijk dank voor je korte maar krachtige review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met zowel ons product als onze service. Jouw tevredenheid is voor ons erg belangrijk! Team LUMZ

Lumz

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Wat gaat er mis bij dit bedrijf? Keer op keer gaat het mis met 4 stoelen die ik bij hun besteld heb. Eerst worden de stoelen niet geleverd binnen het aangegeven tijdvak, daarna wil ik ze ophalen maar staan ze niet klaar in de winkel, vervolgens zouden ze toch bezorgd worden maar ook dit gebeurde niet. Toen heb ik uiteindelijk 2 stoelen meegekregen uit de winkel en 2 zouden er nabezorgd worden. De stoelen die uiteindelijk nabezorgd werden lieten ook langer op zich wachten en waren uiteindelijk een verkeerde stoel en een stoel met een scheve leuning... Nog steeds wacht ik op de stoelen die omgeruild zouden worden.. De klantenservice is vriendelijk maar er gaat iets heel goed mis in het bedrijf zelf en met de bezorgdienst.. ik bestel hier nooit meer...

LUMZ verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

LUMZ heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 3 februari 2012

LUMZ

LUMZ maakt wonen speciaal. We selecteren ons assortiment op basis van dit motto. LUMZ biedt eigentijdse meubels tegen betaalbare prijzen en zorgt altijd voor een up-to-date collectie met de nieuwste trends. Met onze meubels maakt u uw huis bijzonder! Bezoek onze website of onze winkel in Houten (Utrecht) voor ons uitgebreide assortiment meubels, verlichting en woonaccessoires. Wij ontvangen veel positieve reviews bij Feedbackcompany, wat ons motiveert om klanten blij te blijven maken met onze meubels. Minder positieve reviews analyseren we om onze processen te verbeteren en de klantbeleving optimaal te houden.

Hoofdveste 22

3992 DG Houten (Utrecht)

Gerda Venekamp

Heel netjes

K. Jans

Mooie meubelzaak, goede producten en een fijne service!

Lisa Veldkamp

SterSterSterHalve sterLege ster

Paula Roodhart

.Goede service

Hi Paula, Dank voor het compliment 😊 Team LUMZ

Marianne Kozijn

Mooie stoelen, mooie prijs, snelle levering.

Melanie

Correcte levering binnen de aangegeven periode. Goede communicatie.

H. Rijneveld

Hi Max, Dank voor het plaatsen van een review! Team LUMZ

CH

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Marianne L

Goed product en goede service.

Lumz

LUMZ heeft de volgende resultaten bereikt: