Debby Van Gorkum
Snelle service en goede kwaliteit
Zeer tevreden over de shopervaring en geleverde prijs kwaliteit verhouding. Leverdatum waarop ik het artikel had verwacht bleek achteraf de datum van overdracht aan GLS te zijn.
Mooie kwaliteit van produkt
Ik heb stoelen Bodio Norman stoel van gebogen hout besteld. De service na de bestelling was uitstekend. De stoelen zijn erg mooi en van goede kwaliteit. Aanrader.
Super mooie spullen
Prima bank. Duidelijke communicatie, vlotte levering!
Aangename dienstverlening
Mooie lamp maar levertijd veel te lang.
Mooie plankjes besteld. Het was even niet duidelijk wanneer ze aan zouden komen omdat ik de track en trace email wat later ontving maar verder is alles goed gegaan :)
Fijn bedrijf, goede service. Zeer tevreden over mijn aankoop. Ik ga zeker nog eens terug. Fijne feestdagen LUMZ
Keurig
Mooie spullen voor een goede prijs. Levertijd was prima.
Veel keuze,vriendelijk geholpen
Hoop op een snelle levering
LUMZ verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
LUMZ heeft de volgende resultaten bereikt:
LUMZ
Tinbergenlaan 11
3401 MT IJsselstein (Utrecht)
Feedback Company verzamelt feedback met geverifieerde gegevens van haar klanten. Het bedrijf zet zich in tegen nepreviews en verifieert de herkomst van de reviews.Klik hier voor meer informatieย over Feedback Companyโs reviewbeleid en hoe de reviewpagina tot stand komt.
Snelle service en goede kwaliteit
Mooie kwaliteit van produkt
Super mooie spullen
Prima bank. Duidelijke communicatie, vlotte levering!
Aangename dienstverlening
Mooie lamp maar levertijd veel te lang.
Keurig
Mooie spullen voor een goede prijs. Levertijd was prima.
Veel keuze,vriendelijk geholpen
Hoop op een snelle levering
LUMZ heeft de volgende resultaten bereikt:
LUMZ
Tinbergenlaan 11
3401 MT IJsselstein (Utrecht)