Ben Knipscheer
prachtige spullen, netjes geleverd. levering was wel met enkele vertragingen
Slechte kwaliteit houten salon tafel. Binnen paar weken allemaal krasjes op het hout waar ze niks aan doen. Word ook niet goed geholpen door de klantenservice.
Oplichters
Hoe hebben jullie deze opgehangen? Door het ijzer geboord? of met L-haakjes
Prima, nog mooier dan op de foto!
Kwaliteit voor een goede prijs! Service vind ik uitstekend 👍🏽
Snelle levering en mijn bestelling was super goed ingepakt.
Goede prijs en service
Goede kwaliteit snelle levering
Goed produkt voor scherpe prijs. Levertijd was helaas dwmeze keer iets langer dan gebruikelijk. Werd wel goed geinformeerd mbt levering
Snelle levering en netjes verpakt
De service was direct goed en met kennis en wetenschap van de materialen
Erg mooi materiaal en vriendelijke bezorgingsdienst. De lades van het tv-meubel moet je wel met veel kracht weer terugduwen.
Nog niet eerder zo'n fijne service meegemaakt, Lumz raden wij 100% aan!! Na onze bestelling werden wij persoonlijk gebeld om een afspraak te maken voor de levering van onze tafel, één dag later werd de tafel geleverd en we zijn er zeer tevreden mee, hij staat prachtig in onze keuken : )
Hele mooie bank voor een goede prijs. Wij zijn erg blij!
LUMZ verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
LUMZ heeft de volgende resultaten bereikt:
Oplichters
Hoe hebben jullie deze opgehangen? Door het ijzer geboord? of met L-haakjes
Prima, nog mooier dan op de foto!
Kwaliteit voor een goede prijs! Service vind ik uitstekend 👍🏽
Snelle levering en mijn bestelling was super goed ingepakt.
Goede prijs en service
Goede kwaliteit snelle levering
Snelle levering en netjes verpakt
De service was direct goed en met kennis en wetenschap van de materialen
Hele mooie bank voor een goede prijs. Wij zijn erg blij!
LUMZ heeft de volgende resultaten bereikt: