8.7 /10

checkbox93% beveelt LUMZ aan!

Arum advies.

Super kwaliteit tegen gunstige prijs.

showroom aankoop

SterSterSterHalve sterLege ster

Fijne winkel, goed geholpen. Snelle service.

Lianne Nieuwenhuis

Keurig! Er werd netjes contact opgenomen om een passende afspraak te maken voor de bezorging. En de bezorger kwam zelfs met enorm slecht weer (sneeuw) de tafeltjes bezorgen!

Sylvana

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

We hebben onze bestelling helaas nog niet ontvangen, dus over het product kunnen we weinig zeggen, maar vóór 16:00 besteld de volgende dag in huis dat is niet aan de orde. Als je hiermee adverteert moet je dit wel waar maken. We hebben begrip voor de sneeuw en mogelijke achterstand van een poosje terug maar we hebben nog steeds niks vernomen over een eventuele levering en worden ook niet op de hoogte gehouden hierover. Erg jammer!

Antwoord LUMZ

Beste Sylvana, Dank u wel voor uw bericht en uw eerlijkheid. Onze excuses dat de levering niet volgens verwachting is verlopen en dat u onvoldoende op de hoogte bent gehouden. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden. We begrijpen dat dit erg vervelend is. De bestelling is overgedragen aan GLS. Zodra GLS de rit heeft ingepland ontvangt u de trackingscode per mail toegestuurd. Team LUMZ

Ineke Leermakers

SterSterSterHalve sterLege ster

Pakket werd geleverd volgens afspraak.

Antwoord LUMZ

Hi Ineke, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat het pakket netjes volgens afspraak is geleverd 😊 Team LUMZ

S. Joos

Super blij en vlotte levering

Antwoord LUMZ

Hi S. Joos, Wat leuk om te horen! 😊 Fijn dat alles snel en soepel is verlopen. Geniet van je aankoop! Team LUMZ

Marga

Zeer slechte service!

Antwoord LUMZ

Hi Marga, Het spijt ons dat u deze ervaring heeft gehad. Kunt u aangeven of wij u ergens mee kunnen helpen of uw klacht kunnen oplossen? Team LUMZ

Danique Heijdens

We hebben onze bank gekocht. Fantastisch. Fijn contact over levering, en fantastische bank

Antwoord LUMZ

Hi Danique, Wat fijn om te lezen dat jullie zo blij zijn met de bank! 😃 Leuk dat ook het contact over de levering goed beviel. Geniet ervan! Team LUMZ

W. Zuiddam

Rustig rond gekeken zonder gelijk een verkoper aan je zijde. Dit vinden wij erg fijn. Lopen genoeg verkopers om vragen aan te stellen, denken met je mee.

Antwoord LUMZ

Hi Wilma, Super om te horen, dank voor je review! 😊 Fijn dat jullie rustig konden rondkijken en dat ons team klaarstond om mee te denken wanneer nodig. Veel plezier met jullie aankoop! Groetjes LUMZ

Emma McKay

I am delighted with my new dining room chairs. The are both incredibly stylish and the quality is first rate. I was also very impressed with the delivery service. Would have no hesitation in using Lumz again.

Antwoord LUMZ

Hi Emma, That's wonderful to hear, thank you for your review! 😊 We're delighted that you're so happy with your dining chairs and that the delivery went smoothly. We hope to see you again soon at Lumz! 🪑✨ Team LUMZ

Wilma Morren

Mooi product, goeie prijs.

Antwoord LUMZ

Hi Wilma, Super bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je blij bent met het product én de prijs. 😊 Team LUMZ

Carlijn

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Bank valt uit elkaar; een half jaar geleden heb ik de PEPP Oreo bank (groen) besteld, maar alle naden op de bank beginnen los te laten. Bij bezorging mogelijk moet erbij worden vermeld dat dit alleen op woensdag kan en dat de bezorgen ze niet naar binnen draagt. De kapotte bank kon worden terug geruild, heel fijn, maar alleen op woensdag en als deze ingepakt en gedemonteerd was; ik mocht de verpakking van de nieuwe bank niet gebruiken en een nieuwe afspraak kon worden gemaakt, weer op woensdag. Oftewel: slechte kwaliteit bank en geen meedenken als je een baan hebt.

Antwoord LUMZ

Hi Carlijn, Wat vervelend om te lezen dat u zoveel problemen heeft gehad met de PEPP Oreo bank. Onze oprechte excuses voor het ongemak en de frustratie die dit heeft veroorzaakt. Het is uiteraard niet de ervaring die wij voor onze klanten willen. We begrijpen uw punten over de kwaliteit van de bank en de beperkingen rondom de bezorging. We hebben op 31 december al een e-mail gestuurd om dit verder met u af te stemmen en wachten nog op uw reactie, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen. We hopen snel van u te horen, zodat we dit alsnog zo soepel mogelijk kunnen oplossen. Team LUMZ

Marco Duiker

SterSterSterHalve sterLege ster

Aflevering duurde wel een stuk langer dan beloofd. Verder OK.

Antwoord LUMZ

Hi Marco, Bedankt voor je feedback! 😊 Jammer dat het afleveren langer duurde dan verwacht, maar fijn om te horen dat verder alles in orde was. Hopelijk geniet je ondertussen van je aankoop! Team LUMZ

Rinke Van Antwerpen

Top kwaliteit

Antwoord LUMZ

Hi Rinke, Geweldig om te horen! 😄 Fijn dat je zo tevreden bent met de kwaliteit! Team LUMZ

Elseline Lefeber

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

3-zits bank aangeschaft in augustus, werd niet de volgende dag geleverd als vermeld, maar dat was nog oké. Over degene die de levering heeft gedaan geen negatief woord, dit was prima in orde. Echter hebben we problemen met de bank (de stof is dramatisch). Begin oktober onze klacht gemeld; het is nu bijna januari en het probleem is nog steeds niet opgelost. Ik ben er ondertussen helemaal klaar mee, zeker als je als antwoord telkens excuses krijgt met nu zelfs de reden dat er door de feestdagen vertraging is… treurig antwoord gezien het feit dat dit al sinds oktober loopt. De kwaliteit van de stof is niet goed en de communicatie verloopt stroef, aangezien ik er zelf constant achteraan moet gaan via de mail. Niet netjes en ik ben dan ook gewoon zwaar gefrustreerd en teleurgesteld.

LUMZ verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

LUMZ heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 3 februari 2012

LUMZ

LUMZ maakt wonen speciaal. We selecteren ons assortiment op basis van dit motto. LUMZ biedt eigentijdse meubels tegen betaalbare prijzen en zorgt altijd voor een up-to-date collectie met de nieuwste trends. Met onze meubels maakt u uw huis bijzonder! Bezoek onze website of onze winkel in Houten (Utrecht) voor ons uitgebreide assortiment meubels, verlichting en woonaccessoires. Wij ontvangen veel positieve reviews bij Feedbackcompany, wat ons motiveert om klanten blij te blijven maken met onze meubels. Minder positieve reviews analyseren we om onze processen te verbeteren en de klantbeleving optimaal te houden.

Tinbergenlaan 11

3401 MT IJsselstein (Utrecht)

Arum advies.

Super kwaliteit tegen gunstige prijs.

showroom aankoop

SterSterSterHalve sterLege ster

Fijne winkel, goed geholpen. Snelle service.

Lianne Nieuwenhuis

Sylvana

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Ineke Leermakers

SterSterSterHalve sterLege ster

Pakket werd geleverd volgens afspraak.

S. Joos

Super blij en vlotte levering

Marga

Zeer slechte service!

Danique Heijdens

W. Zuiddam

Emma McKay

Wilma Morren

Mooi product, goeie prijs.

Carlijn

Marco Duiker

SterSterSterHalve sterLege ster

Aflevering duurde wel een stuk langer dan beloofd. Verder OK.

Rinke Van Antwerpen

Top kwaliteit

Elseline Lefeber

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

LUMZ heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 3 februari 2012

Tinbergenlaan 11

3401 MT IJsselstein (Utrecht)