S. L
prima bedrijf
Produkt voldoet aan de verwachting
Levertijd staat 2/3 weken eettafel maar nog steeds niet binnen wacht al vanaf december. En nog steeds staat er op hun website dat de levertijd 2/3 weken duurt word ook niet eens aangepast. Ben al zo lang aan het wachten en nu staat de status al 3 weken dat het al in de magazijn is en word klaar gezet dat ze 3 weken over doen om klaar te zetten heb een mail gestuurd ze geven info wat ik zelf ook terug zie maar geen exacte datum wanneer het word geleverd heel jammer dit !!
Heb bij Lumz een draai fatteul gekocht wat een mooie stoel voor een goede prijs Goede kwaliteit en snel geleverd. Maar een probleem iedereen die er op zit wil er niet meer van af. Zeker een aanrader.
Lamp ontvangen als cadeau. Barst in 1 van de handgeblazen glazen dat verder is gebarsten. Kan enkel vervangen worden als we €45 betalen. Bizar voor een productiefout
Prima! Keurige communicatie
Snelle levering volgens afspraak. Meubel kant en klaar geleverd, ziet er netjes uit!
Snelle levering en mooie kapstok
Wij hebben helaas een negatieve ervaring met Lumz. Vóór kerst hebben wij eetkamerstoelen besteld die volgens de website op voorraad waren en binnen 3–5 dagen geleverd zouden worden. De levering werd echter meerdere keren uitgesteld. Contact met de klantenservice verliep moeizaam. Uiteindelijk werd een vergoeding van €40 aangeboden en zou er duidelijkheid komen over de leverdatum. In maart ontvingen wij opnieuw bericht dat de levering was uitgesteld, waarna wij de bestelling hebben geannuleerd. Wij adviseren om de voorraadstatus op de website beter af te stemmen op de werkelijke beschikbaarheid. Helaas zijn wij niet tevreden over het verloop van deze bestelling.
Zeer netjes! Zeer professioneel
Prima aflevering. Prima bezorger.
Geweldige bank super blij mee
ten eerste veel te late levering en vervolgens probleem met kapot product wordt gewoon niet opgelost. Ik word steeds aan het lijntje gehouden. echt waardeloos!!!
Alles goed verlopen
LUMZ verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
LUMZ heeft de volgende resultaten bereikt:
LUMZ
Tinbergenlaan 11
3401 MT IJsselstein (Utrecht)
prima bedrijf
Produkt voldoet aan de verwachting
Prima! Keurige communicatie
Snelle levering en mooie kapstok
Zeer netjes! Zeer professioneel
Prima aflevering. Prima bezorger.
Geweldige bank super blij mee
Alles goed verlopen
LUMZ heeft de volgende resultaten bereikt:
LUMZ
Tinbergenlaan 11
3401 MT IJsselstein (Utrecht)