8.7 /10

checkbox93% beveelt LUMZ aan!

S. L

Nvt

Antwoord LUMZ

Dank u wel voor uw review! Mocht u nog verbeterpunetn of tips hebben, dan horen wij het graag! Hartelijke groet, Team LUMZ

Miriam Houben

prima bedrijf

Antwoord LUMZ

Dank je wel voor je review! 😊 Veel plezier van uw meubel. Hartelijke groet, Team LUMZ

M. Leenes

Produkt voldoet aan de verwachting

Antwoord LUMZ

Dank je wel voor je review! 😊 Fijn om te horen dat het product aan je verwachtingen voldoet. Veel plezier ermee! Hartelijke groet, Team LUMZ

Rabia

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Levertijd staat 2/3 weken eettafel maar nog steeds niet binnen wacht al vanaf december. En nog steeds staat er op hun website dat de levertijd 2/3 weken duurt word ook niet eens aangepast. Ben al zo lang aan het wachten en nu staat de status al 3 weken dat het al in de magazijn is en word klaar gezet dat ze 3 weken over doen om klaar te zetten heb een mail gestuurd ze geven info wat ik zelf ook terug zie maar geen exacte datum wanneer het word geleverd heel jammer dit !!

Antwoord LUMZ

Beste Rabia, Bedankt voor uw review. Dit ging inderdaad fout in ons systeem, waarvoor onze excuses. Wij hebben hierover contact met u opgenomen en hopen dat het inmiddels naar tevredenheid is opgelost. Hartelijke groet, Team LUMZ

A. Schefferlie

SterSterSterSterLege ster

Heb bij Lumz een draai fatteul gekocht wat een mooie stoel voor een goede prijs Goede kwaliteit en snel geleverd. Maar een probleem iedereen die er op zit wil er niet meer van af. Zeker een aanrader.

Antwoord LUMZ

Dank u wel voor uw leuke review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de fauteuil, de kwaliteit en de snelle levering. En dat laatste nemen we graag als compliment 😊 Veel plezier ermee! Hartelijke groet, Team LUMZ

Sergeant Katrien

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Lamp ontvangen als cadeau. Barst in 1 van de handgeblazen glazen dat verder is gebarsten. Kan enkel vervangen worden als we €45 betalen. Bizar voor een productiefout

Antoinette de Ridder

Prima! Keurige communicatie

Antwoord LUMZ

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de communicatie naar wens was. Met hartelijke groet, Team LUMZ

Dewy Meyer

SterSterSterHalve sterLege ster

Snelle levering volgens afspraak. Meubel kant en klaar geleverd, ziet er netjes uit!

Antwoord LUMZ

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de levering volgens afspraak is verlopen en dat het meubel netjes en kant-en-klaar is geleverd. Mocht u nog verbeterpunten of tips voor ons hebben, dan horen wij dat uiteraard graag. Met hartelijke groet, Team LUMZ

Bart Bullens

Snelle levering en mooie kapstok

Antwoord LUMZ

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat u blij bent met de kapstok. Met hartelijke groet, Team LUMZ

Waaijer

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Wij hebben helaas een negatieve ervaring met Lumz. Vóór kerst hebben wij eetkamerstoelen besteld die volgens de website op voorraad waren en binnen 3–5 dagen geleverd zouden worden. De levering werd echter meerdere keren uitgesteld. Contact met de klantenservice verliep moeizaam. Uiteindelijk werd een vergoeding van €40 aangeboden en zou er duidelijkheid komen over de leverdatum. In maart ontvingen wij opnieuw bericht dat de levering was uitgesteld, waarna wij de bestelling hebben geannuleerd. Wij adviseren om de voorraadstatus op de website beter af te stemmen op de werkelijke beschikbaarheid. Helaas zijn wij niet tevreden over het verloop van deze bestelling.

Antwoord LUMZ

Beste Waaijer, Bedankt voor uw review. Excuses dat de levertijd niet goed staat en dat de geboden korting niet voldoende was. Wij hebben de order voor u geannuleerd en het aankoopbedrag terugbetaald. Met hartelijke groet, Team LUMZ

Cheysfashion

Zeer netjes! Zeer professioneel

Antwoord LUMZ

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze service als netjes en professioneel heeft ervaren. Met hartelijke groet, Team LUMZ

Elly Broeksteeg

Prima aflevering. Prima bezorger.

Antwoord LUMZ

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de aflevering goed is verlopen en dat u tevreden bent over de bezorger. Met hartelijke groet, Team LUMZ

Caroline

Geweldige bank super blij mee

Antwoord LUMZ

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zo blij bent met de bank. We wensen u er veel plezier van. Met hartelijke groet, Team LUMZ

Ton Nuijten

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

ten eerste veel te late levering en vervolgens probleem met kapot product wordt gewoon niet opgelost. Ik word steeds aan het lijntje gehouden. echt waardeloos!!!

Antwoord LUMZ

Beste Ton, Bedankt voor uw review. Vervelend dat u geen goede ervaring heeft, waarvoor onze excuses. Ik heb het in het systeem nagekeken en zie dat er een omruiling in werking is gezet. Zodra wij het product binnen hebben, wordt u gebeld voor een omruilafsopraak. Met hartelijke groet, Team LUMZ

H Schut

SterSterSterLege sterLege ster

Alles goed verlopen

Antwoord LUMZ

Bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat alles goed verlopen is. Als u nog tips heeft, dan horen wij het graag! Met hartelijke groet, Team LUMZ

Geantwoord op

LUMZ verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

LUMZ heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 3 februari 2012

LUMZ

LUMZ maakt wonen speciaal. We selecteren ons assortiment op basis van dit motto. LUMZ biedt eigentijdse meubels tegen betaalbare prijzen en zorgt altijd voor een up-to-date collectie met de nieuwste trends. Met onze meubels maakt u uw huis bijzonder! Bezoek onze website of onze winkel in Houten (Utrecht) voor ons uitgebreide assortiment meubels, verlichting en woonaccessoires. Wij ontvangen veel positieve reviews bij Feedbackcompany, wat ons motiveert om klanten blij te blijven maken met onze meubels. Minder positieve reviews analyseren we om onze processen te verbeteren en de klantbeleving optimaal te houden.

Tinbergenlaan 11

3401 MT IJsselstein (Utrecht)

S. L

Waaijer

Cheysfashion

Zeer netjes! Zeer professioneel

Elly Broeksteeg

Prima aflevering. Prima bezorger.

Caroline

LUMZ heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 3 februari 2012

Tinbergenlaan 11

3401 MT IJsselstein (Utrecht)