Vincent
Mooie producten en goede service
Leuke eetkamerstoelen besteld, voor een leuke prijs. De stoelen zijn de volgende dag geleverd. Super snel! Prijs kwaliteit verhouding is prima, de stoelen zijn stevig en makkelijk in elkaar te zetten.
Op zaterdag een nieuwe bank besteld en op woensdag was het al geleverd. Via klantenservice had ik nog een vraag en werd daar super snel goed geholpen. De bank helemaal naar wens en de bezorging was echt super! Aardige meneer en heeft het zelfs helemaal naar binnen gebracht.
Snelle levering en blij met het resultaat
Super ! Zowel levering keurig op afspraak als kwaliteit van bestelde kast . Eenvoudig in elkaar te zetten .
correcte levering, vriendelijk contact en uitstekend product
Prima stoel en staat prachtig bij mijn steenrode bank.
Prima!
π
Wijnrek voor aan de muur besteld en snelle levering en goed verpakt zodat er geen beschadigingen ontstaan. Wijnrek is echt mooi en stevig dus erg blij mee
prachtig schilderij tegen een redelijke prijs
Snel besteld, snel gebeld voor een leverafspraak en snel bezorgd. Snel plezier ervan! Wel jammer dat de spiegel geen standaard heeft om hem neer te zetten, maar alleen ophangpunten.
Mooi bedrijf. Vlotte levering en prima kwaliteit. Ben hier erg blij mee.
Zeer snelle bezorging Mederwerkster aan de telefoon
Mooi tv meubel, kwaliteit minder dan verwacht. Veel MDF gebruikt. Dat is erg jammer.
LUMZ verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
LUMZ heeft de volgende resultaten bereikt:
Feedback Company verzamelt feedback met geverifieerde gegevens van haar klanten. Het bedrijf zet zich in tegen nepreviews en verifieert de herkomst van de reviews.Klik hier voor meer informatie over Feedback Companyβs reviewbeleid en hoe de reviewpagina tot stand komt.
Snelle levering en blij met het resultaat
correcte levering, vriendelijk contact en uitstekend product
Prima stoel en staat prachtig bij mijn steenrode bank.
Prima!
π
prachtig schilderij tegen een redelijke prijs
Mooi bedrijf. Vlotte levering en prima kwaliteit. Ben hier erg blij mee.
Zeer snelle bezorging Mederwerkster aan de telefoon
LUMZ heeft de volgende resultaten bereikt: