8.7Β /10

checkbox93% beveelt LUMZ aan!

Gooitske Groenland

Prima stoel en staat prachtig bij mijn steenrode bank.

Joyce Briene

Prima!

Gitta

πŸ‘

B Liebrand

Wijnrek voor aan de muur besteld en snelle levering en goed verpakt zodat er geen beschadigingen ontstaan. Wijnrek is echt mooi en stevig dus erg blij mee

Jan Spies

prachtig schilderij tegen een redelijke prijs

Maaysz

Snel besteld, snel gebeld voor een leverafspraak en snel bezorgd. Snel plezier ervan! Wel jammer dat de spiegel geen standaard heeft om hem neer te zetten, maar alleen ophangpunten.

F. Versteeg

Mooi bedrijf. Vlotte levering en prima kwaliteit. Ben hier erg blij mee.

Tini de Jong

Zeer snelle bezorging Mederwerkster aan de telefoon

Antwoord LUMZ

Hi Tini, Leuk om jouw tevredenheid te lezen - en natuurlijk bedankt voor het delen πŸ˜€ Team LUMZ

E Braams

SterSterSterLege sterLege ster

Mooi tv meubel, kwaliteit minder dan verwacht. Veel MDF gebruikt. Dat is erg jammer.

Antwoord LUMZ

Hi E. Braams, Hartelijk dank voor jouw feedback over het tv-meubel. We zijn blij om te horen dat je het meubel mooi vindt, maar het spijt ons te lezen dat de kwaliteit niet aan jouw verwachtingen voldoet. We begrijpen dat het gebruik van MDF teleurstellend kan zijn, en we waarderen je opmerkingen hierover. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke producten te bieden en jouw feedback helpt ons om onze assortimenten en materialen te evalueren. Team LUMZ

Giannis

SterSterSterSterLege ster

Goede qualiteit maar niet top

Antwoord LUMZ

Hi Giannis, Bedankt voor jouw feedback! We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen. We zijn blij dat je de kwaliteit goed vindt, maar we willen natuurlijk altijd verbeteren. Als je specifieke punten hebt waar we aan kunnen werken, horen we dat graag. Jouw tevredenheid is belangrijk voor ons πŸ˜‰ Team LUMZ

JR

Mooie spullen en snelle levering

Hi JR, Bedankt voor je review! Team LUMZ

Y. Ramos

Super snelle levering en netjes op de hoogte gehouden. Bodio Fendi 2 zits is prachtig zit heerlijk. Echt binnen naar buiten gehaald.

Antwoord LUMZ

Hi Y. Ramos, Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij om te horen dat de levering snel en soepel verliep en dat je zo tevreden bent met jouw Bodio Fendi 2-zits. Geniet van het comfort en de stijl van het nieuwe meubel! πŸ˜€ Team LUMZ

Henny

Eenvoudig te bestellen. Ik moest iets langer op mijn bestelling wachten maar was meer dan de moeite waard. Mooie kasten. Goed verpakt en netjes afgeleverd tot in de woonkamer πŸ‘

Antwoord LUMZ

Hi Henny, Hartelijk dank voor jouw positieve review! Fijn om te horen dat het bestelproces eenvoudig was en dat je tevreden bent met de mooie kasten. We waarderen jouw geduld en zijn blij dat de levering tot in de woonkamer naar wens is verlopen. Geniet van de nieuwe meubels! 😊 Team LUMZ

Leone

Yes! M’n buitenlounge is aan. πŸŒžπŸ›‹οΈ Heerlijk neergeploft op m’n nieuwe loungebank β€” zonnetje erbij, drankje in de hand en het leven lacht me toe. Dit is precies die relax-vibe waar ik op zat te wachten. Buiten is het nieuwe binnen, en dit plekje is nu officieel mijn favoriete chillzone. πŸ”₯🌿

Antwoord LUMZ

Hi Leone, Wat een fantastische review! We zijn zo blij om te horen dat je geniet van je nieuwe loungebank en dat je buiten nu je favoriete chillzone is. Geniet van de zon en de relax-vibe! πŸŒžπŸ›‹οΈ Bedankt dat je je ervaring met ons deelt! Team LUMZ

Talitha Van den Brink

Uitstekende service en stipte levering! Ik ben zeer tevreden met mijn ervaring. De levering verliep perfect.Ik werd van tevoren netjes gebeld om de levertijd te af te stemmen. De stoelen die we besteld hebben zijn keurig netjes afgeleverd.

Antwoord LUMZ

Hi Talitha, Hartelijk dank voor de geweldige review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service en de stipte levering. Het is fijn dat alles naar wens is verlopen en dat de stoelen netjes zijn afgeleverd. We waarderen de feedback enorm! πŸ˜€ Team LUMZ

Geantwoord op

LUMZ verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

LUMZ heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 3 februari 2012

LUMZ

LUMZ maakt wonen speciaal. We selecteren ons assortiment op basis van dit motto. LUMZ biedt eigentijdse meubels tegen betaalbare prijzen en zorgt altijd voor een up-to-date collectie met de nieuwste trends. Met onze meubels maakt u uw huis bijzonder! Bezoek onze website of onze winkel in Houten (Utrecht) voor ons uitgebreide assortiment meubels, verlichting en woonaccessoires. Wij ontvangen veel positieve reviews bij Feedbackcompany, wat ons motiveert om klanten blij te blijven maken met onze meubels. Minder positieve reviews analyseren we om onze processen te verbeteren en de klantbeleving optimaal te houden.

Hoofdveste 22

3992 DG Houten (Utrecht)

Feedback Company verzamelt feedback met geverifieerde gegevens van haar klanten. Het bedrijf zet zich in tegen nepreviews en verifieert de herkomst van de reviews.Klik hier voor meer informatieΒ over Feedback Company’s reviewbeleid en hoe de reviewpagina tot stand komt.

Gooitske Groenland

Prima stoel en staat prachtig bij mijn steenrode bank.

Joyce Briene

Jan Spies

prachtig schilderij tegen een redelijke prijs

Maaysz

F. Versteeg

Mooi bedrijf. Vlotte levering en prima kwaliteit. Ben hier erg blij mee.

Tini de Jong

Zeer snelle bezorging Mederwerkster aan de telefoon