Gooitske Groenland
Prima!
π
Wijnrek voor aan de muur besteld en snelle levering en goed verpakt zodat er geen beschadigingen ontstaan. Wijnrek is echt mooi en stevig dus erg blij mee
prachtig schilderij tegen een redelijke prijs
Snel besteld, snel gebeld voor een leverafspraak en snel bezorgd. Snel plezier ervan! Wel jammer dat de spiegel geen standaard heeft om hem neer te zetten, maar alleen ophangpunten.
Mooi bedrijf. Vlotte levering en prima kwaliteit. Ben hier erg blij mee.
Zeer snelle bezorging Mederwerkster aan de telefoon
Mooi tv meubel, kwaliteit minder dan verwacht. Veel MDF gebruikt. Dat is erg jammer.
Goede qualiteit maar niet top
Mooie spullen en snelle levering
Super snelle levering en netjes op de hoogte gehouden. Bodio Fendi 2 zits is prachtig zit heerlijk. Echt binnen naar buiten gehaald.
Eenvoudig te bestellen. Ik moest iets langer op mijn bestelling wachten maar was meer dan de moeite waard. Mooie kasten. Goed verpakt en netjes afgeleverd tot in de woonkamer π
Yes! Mβn buitenlounge is aan. πποΈ Heerlijk neergeploft op mβn nieuwe loungebank β zonnetje erbij, drankje in de hand en het leven lacht me toe. Dit is precies die relax-vibe waar ik op zat te wachten. Buiten is het nieuwe binnen, en dit plekje is nu officieel mijn favoriete chillzone. π₯πΏ
Uitstekende service en stipte levering! Ik ben zeer tevreden met mijn ervaring. De levering verliep perfect.Ik werd van tevoren netjes gebeld om de levertijd te af te stemmen. De stoelen die we besteld hebben zijn keurig netjes afgeleverd.
LUMZ verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
LUMZ heeft de volgende resultaten bereikt:
Feedback Company verzamelt feedback met geverifieerde gegevens van haar klanten. Het bedrijf zet zich in tegen nepreviews en verifieert de herkomst van de reviews.Klik hier voor meer informatieΒ over Feedback Companyβs reviewbeleid en hoe de reviewpagina tot stand komt.
Prima!
π
prachtig schilderij tegen een redelijke prijs
Mooi bedrijf. Vlotte levering en prima kwaliteit. Ben hier erg blij mee.
Zeer snelle bezorging Mederwerkster aan de telefoon
Goede qualiteit maar niet top