LUMZ

Lce Balust Agullana

Goed correct

Hi,
Bedankt voor het plaatsen van een beoordeling!

Mijntje Schutte

Ondanks alle drukte een snelle levering en goede kwaliteit van de voetenbank

Hi Mijntje,
Dank voor je tijd welke je hebt genomen om voor ons een mooie review achter te laten 😊

Marcel

TV meubel Kare gekocht, voldoet helemaal aan onze verwachting. Levering snel, goed verpakt, duidelijke communicatie.
TV meubel was zelfs goedkoper dan de Black-Friday aanbieding van de...
TV meubel was zelfs goedkoper dan de Black-Friday aanbieding van de fabrikant zelf.

Hi Marcel,
Wat fijn om terug te lezen dat het tv-meubel goed is ontvangen en aan jullie verwachting voldoet, en dan hebben we het niet eens over de prijs 😉

Renate Staal

Super fijn geholpen

Hi Renate,
Leuk compliment - dank namens LUMZ!

Mark Luiten

Hele mooie bank ontvangen, maar het vervoersbedrijf of wel te verstaan de chauffeur was heel asociaal en op een bepaald moment zelfs fysiek handtastelijk toen mijn vrouw eerst de bank wilde... Hele mooie bank ontvangen, maar het vervoersbedrijf of wel te verstaan de chauffeur was heel asociaal en op een bepaald moment zelfs fysiek handtastelijk toen mijn vrouw eerst de bank wilde controleren alvorens over te gaan tot betaling. Gelukkig kwamen hier 2 mannen tussen.Door deze ervaring zullen wij niet snel iets anders bestellen bij jullie. Heel jammer want jullie hebben een mooie winkel .

Vriendelijke groet

Fam. Luiten

Hi Mark,
Bedankt voor je review!
Wat een vervelende kwestie, mijn excuses hiervoor.
Hi Mark,
Bedankt voor je review!
Wat een vervelende kwestie, mijn excuses hiervoor.
Zou je wellicht de situatie kunnen toelichten door ons een mail te sturen onder vermelding van het ordernummer naar klantenservice@lumz.nl ?
Ik zie je berichtje graag binnen komen.

ralph

Prachtige slaapzitbank

Hi Ralph,
Hartelijk dank voor het plaatsen van een review!

Angelique Landstra

Goede ervaringen met lumz. Ik heb nu al een aantal keer een product besteld en ben verrast over de kwaliteit/prijs verhouding! Levering is ook super snel en je word netjes op de hoogte gehouden.

Hi Angelique,
Super leuk om te lezen dat je een terugkerende klant bent - wij bij LUMZ worden nog enthousiaster als wij dit soort reviews ontvangen - dank je wel! 😀

Urbain

Product geleverd conform de bestelling. Prima!

Hi Urbain,
Dank voor het plaatsen van een review!

E Loman

Alles was goed geregeld

Hi Ed,
Bedankt voor het achterlaten van een mooie review!

Vera Plas

Goede en snelle service

Hi Vera,
Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling! 😀