P. Redons Palmer
De kapstok is precies als op de plaatsjes weergegeven.
Uitsrekend!
Uitstekende service en scherpe prijzen! ⭐⭐⭐⭐⭐ Onlangs twee By-Boo Ripple salontafels besteld bij Lumz en ontzettend tevreden over de hele ervaring! De glazen salontafels waren zeer zorgvuldig en stevig verpakt, zelfs in een houten bekisting, waardoor ze uitstekend beschermd waren tijdens het transport. Ook de bezorging was perfect geregeld. Ik werd vooraf telefonisch benaderd om samen een geschikt bezorgmoment af te stemmen. De bezorger was vriendelijk en arriveerde keurig op tijd. Wat de aankoop extra aantrekkelijk maakte, was de prijs. De tafels waren bij Lumz maar liefst €100 per stuk goedkoper dan bij andere aanbieders! Kortom, een uitstekende ervaring van bestelling tot levering. Scherpe prijzen, goede communicatie en veel aandacht voor een veilige levering. Absoluut een aanrader!
Mooie kapstok, veel keus
Mooie plantenstandaard gekocht, nog beter dan op de foto. makkelijk in elkaar te zetten en heel stevig.
Snelle en goede levering! Mooi tvmeubel
Mooi product snel geleverd
Komen beloften niet na. Meubelen komen uit Azië. Pas op datum dat het meubel uitgeleverd zou worden, wordt gemeld dat het meubel minimaal 6 weken vertraging heeft. Wel is er al volledig betaald door consument.
Leuke banken voor betaalbare prijzen. De levering verliep niet helemaal zoals besproken waardoor ik langer dan normaal op de bank moest wachten maar verder tevreden met het product en de service.
er werd weinig gedeeld over de levering. Het heeft dan ook best lang geduurd voordat de bestelling binnen was. De lamp was wel erg leuk.
Mooi bank met goede stoff
De snelle service, de transparante communicatie - het leverancier bedrijf waar jullie mee samen werken waren zo vriendelijk en behulpzaam dat ik jullie site meteen met mijn vrienden heb gedeeld. En zeker nog bij jullie dingen zal aankopen 🙏🏾
Meubels online besteld. Net zoals op de foto! Super tevreden zowel van de service als van de meubels! Echt een aanrader!
Mooie kapstok, snel geleverd
LUMZ verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
LUMZ heeft de volgende resultaten bereikt:
LUMZ
Tinbergenlaan 11
3401 MT IJsselstein (Utrecht)
De kapstok is precies als op de plaatsjes weergegeven.
Uitsrekend!
Mooie kapstok, snel geleverd
LUMZ heeft de volgende resultaten bereikt:
LUMZ
Tinbergenlaan 11
3401 MT IJsselstein (Utrecht)