Rorik
Prachtige kwaliteit bureau in hoogte verstelbaar. Geheel keurig afgeleverd volgens afspraak.
Mooie bank mogen ontvangen. Snelle levering volgens afspraak.
Vandaag bank gekocht Bij meneer jaap Wat een fantastische meneer gelachen en goed geadviseerd Zeer mooie winkel De verkopers komen niet meteen op je af En laten je rustig kijken heel prettig Mooie meubels Aanrader Mvg jolanda jordaan
Vriendelijk en snelle levering!
Erg goed
Mooie kwaliteit en heel snel bezotgd.
Online een tv meubel besteld. Al snel werd er contact opgenomen door de vervoerder waardoor ik het meubel na 2 werkdagen in huis had. Vriendelijke chauffeur bracht de doos over de drempel. Keurig verpakt, goede beschrijving en alles wat nodig was om het meubel in elkaar te zetten, was aanwezig. Binnen iets meer als een uur was het klusje geklaard. Afmetingen en uiterlijk klopten precies met wat was aangegeven op de site. Het genieten van mijn tv meubel kon beginnen en dat doe ik dan ook dagelijks.
Uistekende snelle levering en hoogwaardige kwaliteit producten.
Bij het bestellen van de bank stond een leverdatum van 28 augustus. Een paar weken later werd ik gebeld dat hij zelfs op 5 augustus al geleverd zou kunnen worden! Toch voor een latere datum gekozen en de avond ervoor kreeg ik netjes bericht met een tijdvak. De bank was makkelijk neer te zetten en zit heerlijk.
Goede website. Afhandeling en bezorging volgens afspraak. Het ophangen van de kapstok gaf wat problemen omdat het ophanggat deels werd afgedekt door de bout van de hoedenplank. Tip: lever ophanghaken/schroeven erbij.
De lak van de kapstok had lichte beschadigingen. Communicatie en levering waren vlot.
Correct nakomen van afspraak
Tijdige levering en mooie bank! Pootjes werden er niet bijgeleverd maar ben zeker dat dit opgelost wordt!
Top
LUMZ verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
LUMZ heeft de volgende resultaten bereikt:
LUMZ
Tinbergenlaan 11
3401 MT IJsselstein (Utrecht)
Mooie bank mogen ontvangen. Snelle levering volgens afspraak.
Vriendelijk en snelle levering!
Erg goed
Mooie kwaliteit en heel snel bezotgd.
Uistekende snelle levering en hoogwaardige kwaliteit producten.
Correct nakomen van afspraak
Top
LUMZ heeft de volgende resultaten bereikt:
LUMZ
Tinbergenlaan 11
3401 MT IJsselstein (Utrecht)