8.7 /10

checkbox93% beveelt LUMZ aan!

Jean-Pierre

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Een hele slechte ervaring, salontafel in mei en 5 keer hebben ze aangegeven dat de leverancier vertraagd is. Ook kom je pas achter informatie over je bestelling als je hun belt. Ik raad hun alleen aan als je een jaar wil wachten op je spullen en dat is ook nog eens een schatting kan makkelijk ook 2-3 jaar duren.

Antwoord LUMZ

Hi Jean-Pierre, Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons enorm te horen dat u zo'n vervelende ervaring heeft gehad met de levering van uw salontafel. We begrijpen hoe frustrerend het moet zijn om te maken te hebben met herhaalde vertragingen en gebrek aan communicatie. Dit is absoluut niet de service die we willen bieden. We willen dit graag verder onderzoeken en ervoor zorgen dat uw situatie wordt opgelost. U kunt ons bereiken via klantenservice@lumz.nl, zodat we u persoonlijk kunnen helpen en een oplossing kunnen vinden. Onze excuses voor het ongemak en we hopen dat we dit snel kunnen rechtzetten. Team LUMZ

Shannon Poot-Faber

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zo ontzettend jammer. Ik wacht al 5 weken op een salon tafel. Die steeds maar opnieuw een levering wijziging krijg. Per dag verschijnt er dat het de volgende dag komt. Meerdere keren gemaild, maar geen response. Zelfs van zuid Holland naar Utrecht gereden. Maar daar konden zij niets doen. De salontafel was daar ook niet op voorraad. Op de website staat bij het huidige artikel nog steeds levertijd 3-5 werkdagen.

Antwoord LUMZ

Hi Shannon, Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons enorm te horen dat u zo'n vervelende ervaring heeft gehad met de levering van uw salontafel. We begrijpen hoe frustrerend het moet zijn om te maken te hebben met herhaalde vertragingen en gebrek aan communicatie. Dit is absoluut niet de service die we willen bieden. We willen dit graag verder onderzoeken en ervoor zorgen dat uw situatie wordt opgelost. U kunt ons bereiken via klantenservice@lumz.nl, zodat we u persoonlijk kunnen helpen en een oplossing kunnen vinden. Onze excuses voor het ongemak en we hopen dat we dit snel kunnen rechtzetten. Team LUMZ

Ben Knipscheer

prachtige spullen, netjes geleverd. levering was wel met enkele vertragingen

Antwoord LUMZ

HI Ben, Hartelijk dank voor je positieve review! 😊 We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de prachtige spullen en dat ze netjes zijn geleverd. Onze excuses voor de vertragingen bij de levering. We doen ons best om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen en waarderen je begrip in deze situatie. Als je in de toekomst nog vragen hebt of meer mooie items wilt ontdekken, staan we altijd voor je klaar Team LUMZ

Esra Ergul

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slechte kwaliteit houten salon tafel. Binnen paar weken allemaal krasjes op het hout waar ze niks aan doen. Word ook niet goed geholpen door de klantenservice.

Antwoord LUMZ

Hi Esra, Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je ontevreden bent over de kwaliteit van de houten salon tafel en dat je ervaring met onze klantenservice niet naar wens is geweest. We begrijpen dat krasjes op het hout frustrerend kunnen zijn. Het is belangrijk om te vermelden dat deze gebruikerssporen doorgaans niet onder de garantie vallen. We willen echter graag met je meedenken over mogelijke oplossingen of tips om de tafel beter te beschermen. Neem gerust contact met ons op, zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken. We waarderen je feedback en willen ervoor zorgen dat je een betere ervaring hebt. Team LUMZ

Radostina

Oplichters

Antwoord LUMZ

Hi Radostina, Jammer van je review! Je hebt ons voorzien van foto's van de scheur in de slaapbank. Zoals wij kunnen zien, is dit veroorzaakt door een mes tijdens het openen van de verpakking. Dit is dus gebeurt door eigen toedoen en hopelijk snapt u ook dat wij dat niet als claim in behandeling kunnen nemen. Team LUMZ

Anja-Roger Crijns

Hoe hebben jullie deze opgehangen? Door het ijzer geboord? of met L-haakjes

Antwoord LUMZ

Hi Anja, Dank voor je berichtje. Echter is dit een vraag voor onze klantenservice@lumz.nl 😉 Team LUMZ

Karin Kaijen

Prima, nog mooier dan op de foto!

Hi Karin, Hartelijk dank het delen van jouw ervaring! Team LUMZ

Anthonie Pendjol

Kwaliteit voor een goede prijs! Service vind ik uitstekend 👍🏽

Antwoord LUMZ

Hi Anthonie, Leuk om te lezen dat je tevreden bent met je aankoop en de service top is geweest 😊 Team LUMZ

Deniz Beyazova

Snelle levering en mijn bestelling was super goed ingepakt.

Hi Deniz, Bedankt voor je review! 😀 Team LUMZ

Jan

Goede prijs en service

Hi Jan, Bedankt voor het achterlaten van een review! 😀 Team LUMZ

Pierre Dirks

Goede kwaliteit snelle levering

Antwoord LUMZ

Hi Pierre, Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en de snelle levering. We waarderen je support! 😊 Team LUMZ

Ronn Bijland

Goed produkt voor scherpe prijs. Levertijd was helaas dwmeze keer iets langer dan gebruikelijk. Werd wel goed geinformeerd mbt levering

Antwoord LUMZ

Hi Ronn, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het product en de prijs. Sorry dat de levertijd deze keer iets langer was dan normaal, maar we zijn blij dat je goed geïnformeerd bent over de levering. Als je in de toekomst nog vragen hebt of iets nodig hebt, laat het ons gerust weten! Team LUMZ

Geantwoord op

Verbossen Assurantiën en Risicobeheer B.V.

Snelle levering en netjes verpakt

Hi Pauline, Bedankt voor je review! Team LUMZ

A. De Bree

De service was direct goed en met kennis en wetenschap van de materialen

Antwoord LUMZ

Hi Alma, Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je onze service als goed hebt ervaren en dat ons team je kon helpen met hun kennis over de materialen. We doen ons best om onze klanten zo goed mogelijk te informeren! 😀 Team LUMZ

Myrthe van Velden

SterSterSterSterLege ster

Erg mooi materiaal en vriendelijke bezorgingsdienst. De lades van het tv-meubel moet je wel met veel kracht weer terugduwen.

Antwoord LUMZ

Hi Myrthe, Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het materiaal en onze bezorgingsdienst. 😊 We waarderen je opmerking over de lades van het tv-meubel en zullen dit zeker in overweging nemen. We willen dat alles perfect is voor onze klanten! Team LUMZ

Geantwoord op

LUMZ verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

LUMZ heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 3 februari 2012

LUMZ

LUMZ maakt wonen speciaal. We selecteren ons assortiment op basis van dit motto. LUMZ biedt eigentijdse meubels tegen betaalbare prijzen en zorgt altijd voor een up-to-date collectie met de nieuwste trends. Met onze meubels maakt u uw huis bijzonder! Bezoek onze website of onze winkel in Houten (Utrecht) voor ons uitgebreide assortiment meubels, verlichting en woonaccessoires. Wij ontvangen veel positieve reviews bij Feedbackcompany, wat ons motiveert om klanten blij te blijven maken met onze meubels. Minder positieve reviews analyseren we om onze processen te verbeteren en de klantbeleving optimaal te houden.

Hoofdveste 22

Oplichters

Anja-Roger Crijns

Hoe hebben jullie deze opgehangen? Door het ijzer geboord? of met L-haakjes

Karin Kaijen

Prima, nog mooier dan op de foto!

Hi Karin, Hartelijk dank het delen van jouw ervaring! Team LUMZ

Anthonie Pendjol

Kwaliteit voor een goede prijs! Service vind ik uitstekend 👍🏽

Deniz Beyazova

Snelle levering en mijn bestelling was super goed ingepakt.

Hi Deniz, Bedankt voor je review! 😀 Team LUMZ

Jan

Goede prijs en service

Hi Jan, Bedankt voor het achterlaten van een review! 😀 Team LUMZ

Pierre Dirks

Goede kwaliteit snelle levering

Ronn Bijland

Geantwoord op

Verbossen Assurantiën en Risicobeheer B.V.

Snelle levering en netjes verpakt

Hi Pauline, Bedankt voor je review! Team LUMZ