Gerardus Roefs
Mooie duidelijke kalender en een fijne pen die niet door drukt
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
prima service en snell aflevering
Goede en snelle service
fijn bedrijf, makkelijk bestellen en betalen, en een retour wordt spoedig terugbetaald
Fantastisch
Doet goed zijn werk. Doet wat het beloofd
Prima bedrijf
Prima service.
Snelle levering, goede snelle service. De weegschaal woog niet goed, zelfs na 7 mnd zonder probleem omgeruild voor een andere! Blij mee
Low Vision Shop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Low Vision Shop heeft de volgende resultaten bereikt:
Low Vision Shop