8.6 /10

checkbox95% beveelt Low Vision Shop aan!

Luise Cloo

Prima service.

Led klok

Erna

Snelle levering, goede snelle service. De weegschaal woog niet goed, zelfs na 7 mnd zonder probleem omgeruild voor een andere! Blij mee

Sprekende keukenweegschaal

Henk van Lieshout

Contact via klantenservice

Bril met gele glazrn

M A Vandeberg

Snelle en correcte levering!

Bumpons

M

Prima service

Horloge

B.F. Ginder-van der Zwan

Al jaren kopen wij soms artikelen en nog nooit problemen gehad

Nederlands sprekend horloge

Marij Janssen

Zeer goede ervaring!! Alle medewerkers zijn zeer hulpvaardig met goede uitleg van alle mogelijkheden. Producten zijn makkelijk en eenvoudig in gebruik waardoor mijn schoonmoeder van 90 kwaliteit van leven heeft terug gekregen, dank je wel daarvoor!

Gobox, Voorlees apparaat, nederlandssprekend voorleesassistent

mams

prima info en snelle levering

loepbril

A. Mulder-Winters

Goede service

The brow

Else Kok

Er ging iets mis met de aflevering. Schuld van post nl. Jullie hebben het opgelost, bedankt

Druppelbril

Mildred Van Der meer

Ruime keuze. Snelle levering

Agenda met grote letters

Lia

Ik heb gebruik kunnen maken van een mooie aanbieding om een Daylight tafellamp aan te schaffen. Waarvoor hartelijk dank. De levering kwam in een grote doos ter bescherming van de lamp. Op de doos stond de afbeelding van een koffiemachine waardoor ik dacht dat het verkeerde product was geleverd. Via de E-mail het bericht ontvangen dat de lamp in deze extra doos zat. Mijn excuses voor de verkeerde aanname! Hartelijk dank voor de zorgvuldige uitvoering van mijn bestelling.

Daylight Tricolor tafellamp

Juliette van den Ende

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Gelukkig is het goedgekomen.Ik had een bestelling gedaan,maar wist niet meer bij welk bedrijf. Na zoeken kwam ik er eindelijk achter waar ik moest zijn.Bleek dat ik nog iet betaald had.Voortaan een herinnering dan weet ik,men waar ik moet zijn.

Aangekocht product
Weet ik nog niet,gebruik aanwijzing is er niet.

karel Eimers

SterSterSterHalve sterLege ster

Buttons waren er erg snel

Button

Marianne

Super goede service. Snelle levering, maar helaas het verkeerde product ontvangen. Na telefonisch contact werd de juiste lamp eveneens snel verzonden. Zeer correcte afhandeling!

Daylight twist 2 go

Low Vision Shop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Low Vision Shop heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 27 januari 2016

Low Vision Shop

Low Vision Shop specialiseert zich in hulpmiddelen voor slechtzienden, met een assortiment dat zelfstandigheid en gemak voor mensen met visuele beperkingen bevordert.

Van Heemstraweg 46B

Henk van Lieshout

Contact via klantenservice

Bril met gele glazrn

M A Vandeberg

Snelle en correcte levering!

Bumpons

Daylight Tricolor tafellamp

Juliette van den Ende

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Aangekocht product
Weet ik nog niet,gebruik aanwijzing is er niet.

karel Eimers

SterSterSterHalve sterLege ster