Dik
- Verbeterpunten of tips
- geen
- Sterke punten
- Snelle reactie en eenvoudige zelf opmaak.
- Product of service:
- Jubileum kaart
Ben zeer tevreden
Na veel belletjes en mailtjes werd het maar duurder en duurder. Uiteindelijk al het drukwerk behalve het welkomsbord voor onze bruiloft elders besteld.
Snel. Goede kwaliteit van de kaarten. Klein min punt...1 envelop te weinig geleverd.
Perfecte kaarten en vlotte verzending!
Mooie producten, makkelijk online te bewerken, snelle levering en snel antwoord op een vraag via de klantendienst.
Prima ervaring
Prima bedrijf, proef exemplaar besteld, daarna de definitieve bestelling gedaan.
uitstekend
Fantastisch, razend snel bezorgd, ontzettende mooie kaarten en een hele makkelijke site voor alles wat je maar wilt bewerkstelligen.
eerst teleurgesteld, kwestie prijs proef en definitieve keuze, maar na een goede communicatie in mail kon ik me erbij neerleggen
Super netjes.
Correct de geplaatste bestelling afgewerkt
Lovz.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Lovz.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Lovz.nl
Serviceteam LOVZ, Arnhemsebovenweg 180
3708 AH Zeist
Ben zeer tevreden
Perfecte kaarten en vlotte verzending!
uitstekend
Super netjes.