Jolanda
- Sterke punten
- Klantvriendelijkheid en accuraat
- Welke bestemming bezocht u?
- Kopenhagen
Reageren snel en correct op gestelde vragen. Zakelijk en vriendelijk.
Nu 2x mee geweest en alles is goed geregeld. Leuke begeleiding.
Vriendelijke begeleiders ter plaatse. Mooie T-shirt.
Goed georganiseerd en volop keuze
Duidelijke communicatie voor de bijeenkomst, de social run, en de start van de wedstrijd. Ook de leuek after run borrel op zondagavond is fijn met nieuwe mensen die je leert kennen !
Van start tot einde een open en correcte communicatie
Oplossingsgericht, vriendelijk, goede service
Zeer leuke en betaalbare loop in Zwitserland met goed hotel op toplocatie
Vragen worden snel beantwoord
Zeer goed voormekaar !
Lastig te beoordelen omdat ik niet geboekt heb
Alles goed geregeld tijdens een geboekt weekend voor de halve marathon in Berlijn.
Ik ben twee keer met Loopreizen op pad geweest. Heerlijk ontspannen om je alleen druk te hoeven maken over de race: de rest is voor je geregeld!
Goede hotels uitgezocht.
locatie hotel gunstig
Loopreizen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Loopreizen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Reageren snel en correct op gestelde vragen. Zakelijk en vriendelijk.
Nu 2x mee geweest en alles is goed geregeld. Leuke begeleiding.
Vriendelijke begeleiders ter plaatse. Mooie T-shirt.
Goed georganiseerd en volop keuze
Van start tot einde een open en correcte communicatie