8.9 /10

checkbox99% beveelt Loopreizen.nl aan!

Aanbod op onze site
Informatie op onze website

Astrid

SterSterSterSterLege ster

Alles goed geregeld tijdens een geboekt weekend voor de halve marathon in Berlijn.

Van a tot z alles geregeld

Aniek

Ik ben twee keer met Loopreizen op pad geweest. Heerlijk ontspannen om je alleen druk te hoeven maken over de race: de rest is voor je geregeld!

Goed georganiseerd, je wordt helemaal ontzorgd

Hebels, E

SterSterSterLege sterLege ster

Goede hotels uitgezocht.

Goede hotels . Zowel in Valencia als in Berlijn.
Welke bestemming bezocht u?
Valencia in 2025 en Berlijn maart 2026.

wilma

locatie hotel gunstig

reizen via trein ipv vliegtuig mogelijk
londen

M. Stellinga-de Jonge

Ik heb bijna alle ( behalve 1) superhalfs met Loopreizen gedaan. Ik heb nooit echt iemand van Loopreizen gezien en vond dat wel een beetje vreemd, maar degene ( ik ben haar naam kwijt) die mee was naar Praag, was echt top! Ook nog samen mee in het startvak gestaan, heel gezellig!

Mooie, duidelijke pakketreizen
Cardiff, Berlijn, Kopenhagen, Lissabon en Praag

Antwoord Loopreizen.nl

Beste M. Stellinga-de Jonge, Hartelijk dank voor je eerlijke en uitgebreide review! Wat mooi om te horen dat je bijna alle SuperHalfs met Loopreizen hebt gedaan, dat is een geweldige prestatie. We begrijpen je opmerking over de zichtbaarheid van onze begeleiding. We proberen onze ondersteuning op een prettige manier aan te bieden: aanwezig wanneer nodig, maar met voldoende ruimte voor lopers om hun eigen avontuur te beleven. Fijn dat je tijdens de reis naar Praag onze begeleiding zo positief hebt ervaren. We zullen je compliment zeker doorgeven aan onze collega! En natuurlijk hopen we je na al deze mooie SuperHalfs nog vaak terug te zien bij een volgende loopreis. Bedankt voor je vertrouwen en gezelligheid onderweg! Team Loopreizen

Wendy

Altijd een snelle reactie en alle antwoorden op vragen.

Persoonlijke benadering, altijd communicatie mogelijk. Het is een fors bedrag dat je uitgeeft en de klantvriendelijkheid maakt juist het verschil.

Ronald Ockhuysen

SterSterSterSterLege ster

Altijd alles op orde. Fijn hotel. Zonder stress naar de startlijn.

Goed bereikbaar.
Londen

Antwoord Loopreizen.nl

Beste Ronald, Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles goed geregeld was en dat je tevreden was over het hotel. Zonder zorgen en stress naar de start, is waar we het voor doen. Misschien zien we je weer op een volgende loopreis! Team Loopreizen

Wouter Simonis

zeer professionele organisatie, heb inmiddels 3 maal via hen geboekt

alles klopt
2x Berlijn, 1x Praag en geboekt voor a.s. oktober Cardiff

Enrico Kretschmar

Hadden nog startbewijzen voor London beschikbaar

Startbewijs beschikbaar, prima communicatie, vriendelijke

Antwoord Loopreizen.nl

Hi Enrico, Bedankt voor je leuke reactie! Wat fijn dat je erbij was in Londen. We hopen dat je hebt genoten van een onvergetelijk marathonweekend en kijken ernaar uit je weer te mogen verwelkomen op een volgende loopreis! Team Loopreizen

Marten van Lubek

klantcontact is super

gevoel van persoonlijke benadering, helemaal top
superhalfs

Antwoord Loopreizen.nl

Hi Marten, Hartelijk dank voor je mooie compliment! Jouw waardering vinden wij erg belangrijk. Team Loopreizen

frank

al een keer of 7 of 8 meegeweest .altijd super geregeld . kan het iedereen aanbevelen

alles ok
Welke bestemming bezocht u?
praag berlijn cardiff etc....

Antwoord Loopreizen.nl

Hi Frank, Wat leuk dat je zo'n mooie review geeft, dankjewel. Hopelijk zien we je na het voltooien van alle SuperHalfs nog eens terug op een volgende loopreis! Team Loopreizen

Peter Spruit

Reageert snel en altijd vriendelijk en behulpzaam bij specifieke wensen.

Reageert snel en altijd vriendelijk en behulpzaam bij specifieke wensen

Antwoord Loopreizen.nl

Hi Peter, Hartelijk dank voor je fijne review! Goed om te horen dat je onze communicatie en service waardeert. Wij verzorgen graag weer een volgende reis voor je. Team Loopreizen

Robert Timmer

Inmiddels een reis of 10 via loopreizen gemaakt in de afgelopen 15 jaar. Alle reizen zijn goed verzorgd, er is ondersteuning maar die is geen verplichting. Ik heb solo gereisd en in groepen, dat is allemaal mogelijk bij loopreizen. Goede en eerlijke voorlichting.

Kennis, vriendelijk en snel
Welke bestemming bezocht u?
Berlijn, Kopenhagen, Valencia (2x), Lissabon (2x), Cardiff, Praag, Florence, Venetie, Budapest

Antwoord Loopreizen.nl

Beste Robert, Hartelijk dank voor je mooie review! Echt heel bijzonder dat je al 15 jaar met ons reist. Dankjewel voor het vertrouwen. Wij hopen je nog vaak te mogen begeleiden naar mooie hardloopavonturen! Team Loopreizen

Gewoon Simpel Marketing & Concepts

hotel was echt perfect dichtbij de start! begeleiding was top!

hotels en begeleiding!

Kevin Broere

geweldige reizen

mooi aanbod
London

Loopreizen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Loopreizen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 18 november 2015

Loopreizen.nl

Loopreizen is uw specialist op het gebied van hardloop reizen.

Escudostraat 2

Goed georganiseerd, je wordt helemaal ontzorgd

Hebels, E

SterSterSterLege sterLege ster

Goede hotels uitgezocht.

Goede hotels . Zowel in Valencia als in Berlijn.
Welke bestemming bezocht u?
Valencia in 2025 en Berlijn maart 2026.

wilma

locatie hotel gunstig

reizen via trein ipv vliegtuig mogelijk
londen

M. Stellinga-de Jonge

Mooie, duidelijke pakketreizen
Cardiff, Berlijn, Kopenhagen, Lissabon en Praag

Wendy

Altijd een snelle reactie en alle antwoorden op vragen.

Ronald Ockhuysen

SterSterSterSterLege ster

Altijd alles op orde. Fijn hotel. Zonder stress naar de startlijn.

Goed bereikbaar.

superhalfs

frank

alles ok
Welke bestemming bezocht u?
praag berlijn cardiff etc....

Peter Spruit

Reageert snel en altijd vriendelijk en behulpzaam bij specifieke wensen.

Reageert snel en altijd vriendelijk en behulpzaam bij specifieke wensen

Robert Timmer

Kennis, vriendelijk en snel

Gewoon Simpel Marketing & Concepts

hotel was echt perfect dichtbij de start! begeleiding was top!

hotels en begeleiding!

Kevin Broere

geweldige reizen

mooi aanbod

Loopreizen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 18 november 2015

Loopreizen.nl

Loopreizen is uw specialist op het gebied van hardloop reizen.

Escudostraat 2

2991 XV Barendrecht