Top
Reactie Looping:
Fijn dat je onze dienstverlening als top waardeert. Daar doen we het voor en een volgende keer staan we graag weer voor je klaar.
Top geregeld
Goede uitleg en vriendelijke mensen.
Reactie Looping:
Tof dat je ons waardeert met 5 sterren! Volgende keer staan we weer voor je klaar!
Top Rutger en Alidus zijn top
Reactie Looping:
Bedankt voor de waardering voor onze collega's Rutger en Alidus, we geven de complimenten graag door! Volgende keer staan wij uiteraard weer voor je klaar om jouw voertuig vliegensvlug te verkopen! 🎢
Dit bedrijf verdiend echt een goede beoordeling want zij komen inderdaad na wat ze beloven.
Donderdag 24 Augustus mijn auto aangeboden en Vrijdag de 25e was hij al verkocht.
Hele...
Reactie Looping:
Bedankt voor je mooie woorden, precies zoals wij onze dienstverlening hebben bedoeld! Dat noemen nog eens vliegensvlug 🎢 verkocht. Volgende keer staan we uiteraard weer voor je klaar om jouw auto...
Goede en vooral snelle reactie.
Perfect zeer nette medewerker verkoop prima bemiddeld paar keer contact gehad of alles naar tevredenheid was verlopen prima bedrijf
Reactie Looping:
Bedankt voor je mooie woorden, precies zoals wij onze dienstverlening hebben bedoeld! Wij staan de volgende keer weer voor je klaar om jouw voertuig te verkopen.
Super ervaring! Afspraak snel gemaakt, bieden netjes naar waarde, en een Goed en fijn contact met mijn contactpersoon!
Zeer slechte ervaring. In het eerste contact bellen ze je 3x in een uur. Dan sturen ze een onbetrouwbare verkoper op je af die de auto vervolgens niet koopt. Daarna zijn ze niet meer bereikbaar....
Reactie Looping:
Bedankt voor je genomen moeite om ons te voorzien van waardevolle feedback. Je hebt gelijk... de auto is geannuleerd door een motorgebrek/oliegebrek, maar daarover hadden we je netjes moeten...