Kemal Palabiyik
Ik heb via de website mijn kenteken ingevoerd om een aanbod te krijgen voor mijn auto. Kort daarna werd ik gebeld door een medewerker. Tijdens het gesprek werd nergens aangegeven dat ik tijdelijk niet aan iemand anders mocht verkopen, terwijl er nog geen duidelijkheid was over wanneer de garage de auto zou ophalen of dat het bod definitief was. Toen ik aangaf dat ik onder deze omstandigheden niet wilde vastzitten aan het aanbod, kreeg ik een onprofessionele reactie. Op het moment dat ik het gesprek wilde beëindigen, werd er plotseling opgehangen. Toen ik hierover belde met de klantenservice, gaf een vriendelijke collega aan dat dit door een storing zou komen. Zij wilde mij netjes doorverbinden met de betreffende medewerker om het uit te praten, maar hij begon het gesprek met “Zeg het eens”, zonder enige vorm van excuus of professionaliteit. De manier waarop ik behandeld ben, zowel tijdens het eerste gesprek als tijdens het excuustelefoontje, vond ik zeer onprofessioneel en klantonvriendelijk. Op basis van mijn ervaring kan ik dit bedrijf helaas niet aanbevelen.