Motasem Tayeb
Mijn ervaring: afspraak niet nagekomen, meer dan een week dagelijks gebeld met beloften dat ik teruggebeld zou worden — nooit gebeurd. Een koper via hen zei de koop af; mij zou 10% geven maar ik heb n
Tja kreeg n bod en heb gelijk de desbetreffende koper gebeld. Helaas niet opgenomen. Daarna nogmaals. En n sms gestuurd. Netjes 24 uur gewacht op n antwoord van de koper. Niets. Mail gestuurd naar looping dat ik verder geen contact meer wil met de koper. Dit was zaterdag na de 24 uur. Word ik op maandag gebeld door looping dat het bedrijf op zaterdag dicht zou zijn. (De planning). Op de website zijn ze zaterdags geopend met t zelfde tel nr erbij. Afijn ik heb de verkoop geannuleerd en word nu gedreigd met n boete van 250 euro en n deurwaarder. Dus denk na .
3 juli 2025 alles ingevuld en foto’s gemaild om mijn motor te koop te zetten… ik wacht nog steeds op contact met een medewerker. Hoef niet meer hoor. Ik lees hier zoveel geweldige reviews … NOT!!! Geen contact meer met mij opnemen aub. Het is dat ik een ster moet aanvinken anders kon ik niet verder met mijn review, maar had het liever niet gedaan
Eerst erg fijn contact en mijn auto was binnen een half uur na aanmelden verkocht. De volgende dag in de avond kwam de koper de auto ophalen en het ging allemaal heel snel en vlot. Toen begon de drama, de koper en zijn monteur hebben mij een soort van klem gezet en opgelicht, ik moest hem wel verkopen voor een aanzienlijk lager bod anders waren er andere kosten aan verbonden voor mij. En nu probeer ik contact te zoeken met Looping om verhaal te halen en ze reageren nergens meer op. Ik sta op het punt aangifte te doen.
Slechte communicatie. Door een fout van Looping krijg ik een bod van minder dan wat was afgesproken. Ik zie nu pas dat waren het zelfde verhalen.
Nooit meer wat van gehoord
Je krijgt na inschrijving direct een automatisch gegenereerde mail, dat er binnen een uur contact met je wordt opgenomen. Daarna hoor je nooit (meer) iets van ze.... Niet doen mensen. Blijf ver van dit soort bedrijfjes vandaan.
Geen reactie/ gemaild/ geapt/ gebeld? Is dit bedrijf nog actief?
Zeer slechte tussen persoon om je auto verkopen. Ik zal zeggen trap niet in mensen. Ze spelen allemaal om de zelfde hoedje, de verkoper is niet belangrijk bij deze bedrijf. Dit bedrijf is nog erger dan wij verkopen auto’s.nl
Ik snap niet dat mensen hier positief over kunnen zijn!!! Er staat met GROTE letters dat er binnen 15 minuten tot 1 uur reactie komt!!! Ik het verdomme 1 week gewacht en dan wordt ik ineens gebeld! En ja, ik heb de hoorn er op gegooit, omdat jullie te beroerd zijn je aan de afspraken te houden. Dus van mij hoeven ze dan ook niks te verwachten!!! Waarschijnlijk gaan ze nu nog het grote lef hebben om te vertellen dat ze mij al vaker gebeld hebben maar dan zeg ik nu vast dat mijn hele pakket aan bewijs er ligt dat deze mensen schijt hebben aan slechte reviews en helemaaal geen contact met je opnemen of extreem laat!!!!! Ik hoop dat dit bedrijf vroeg of laat van de baan geveegd worden met hun loze beloftes!!!!!!
Erg prettig in contact! Mijn auto vliegensvlug voor een goede prijs verkocht.
Reageren nergens op, wordt van alles beloofd
Looping heeft ons geholpen met de caravan te verkopen. Binnen 1 dag hadden we een goed bod. Daarna de afspraak gemaakt om de caravan te komen halen. Vandaag is hij opgehaald. Alles was top geregeld bedankt hiervoor.
Zelfs mijn oma is nog sneller en met haar schrijf ik brieven. Dinsdag aangemeld en alle info netjes aangeleverd, er zou binnen een uur contact met me worden gezocht. Na 55 uur heb ik nog steeds niets gehoord! En ondertussen online pretenderen dat je auto word verkocht.
Vanochtend formulier ingevuld en een uur later werd ik gebeld met een prima bod.
Looping verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Looping heeft de volgende resultaten bereikt:
Nooit meer wat van gehoord
Geen reactie/ gemaild/ geapt/ gebeld? Is dit bedrijf nog actief?
Erg prettig in contact! Mijn auto vliegensvlug voor een goede prijs verkocht.
Reageren nergens op, wordt van alles beloofd
Looping heeft de volgende resultaten bereikt: