7.7 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox87% beveelt LOI - Leidse Onderwijsinstellingen aan!

Loi

Ervaringen LOI
Goed, maar met medisch rekenen doen ze moeilijk want de normering is heel hoog, kunt u daarmee iets doen

Antwoord LOI - Leidse Onderwijsinstellingen

Beste, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden met de opleiding. Indien je inhoudelijke vragen hebt kan je deze altijd stellen aan een van onze studiebegeleiders via het contactformulier of telefonisch tussen 10.00 - 16.00. Wij wensen je nog veel succes in de toekomst. Met vriendelijke groet, Aylin, Webcare LOI

Tulner

Ervaringen LOI
Ik ben uitgevallen op de opleiding en in een arbeidsongeschiktheidsuitkering beland. Ik probeer al sinds december 2025 de opleiding te stoppen. Maar LOI blijft druk opvoeren door iedere keer nieuwe facturen te sturen en een incassobureau te sturen. Ook blijven ze mail sturen naar mijn voormalige werkmail. En de afdeling waar het over gaat is niet telefonisch bereikbaar maar alleen via via en wacht maar tot je wat hoort. Anders dan een volgende factuur omdat ze weigeren de stopzetting te accepteren.

Antwoord LOI - Leidse Onderwijsinstellingen

Beste Tulner, Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend om te horen dat u door omstandigheden uw opleiding niet heeft kunnen voortzetten. Wij willen graag toelichten hoe uw situatie is verlopen. Voor het stopzetten van een opleiding hebben wij altijd een schriftelijk akkoord of de benodigde bewijsstukken nodig. Deze hebben wij in uw geval niet tijdig van u ontvangen, waardoor wij uw verzoek destijds niet direct hebben kunnen verwerken. Sinds 06-05-2026 zijn wij opnieuw met uw verzoek bezig. In deze periode hebben wij tussentijds ongeveer 2 weken moeten wachten op uw reactie en aanvullende informatie. Hierdoor heeft de afhandeling langer geduurd dan gebruikelijk. Inmiddels zijn mijn collega’s bezig met het verwerken van uw dossier. Wat betreft de facturatie: gedurende de periode waarin de opleiding nog niet officieel was stopgezet, liepen de facturen door conform de overeenkomst. Omdat de betalingen vanuit uw kant zijn stopgezet, is het dossier automatisch overgedragen aan een incassobureau. Dit is een geautomatiseerd proces waar wij helaas niet van kunnen afwijken, aangezien wij facturen niet tussentijds kunnen pauzeren zonder formele stopzetting. Ten aanzien van uw contactgegevens: wij gebruiken de bij ons bekende gegevens. Indien u wenst dat wij een ander e-mailadres gebruiken, kunt u dit altijd aan ons doorgeven zodat wij dit kunnen aanpassen. Wij begrijpen dat deze situatie voor u vervelend is en doen ons best om uw dossier zo spoedig mogelijk correct af te ronden. Wij zullen u berichten zodra er meer bekend is. Met vriendelijke groet, Aylin, Webcare LOI

Michelle Nagel

HBO opleiding leraar primair onderwijs

Ervaringen LOI
Ik volg de PABO-opleiding zakelijk bij LOI, maar mijn ervaring is helaas erg teleurstellend. Telefonisch kunnen vragen vaak niet inhoudelijk beantwoord worden en word je doorverwezen naar e-mail. Vervolgens duurt het weken voordat er reactie komt, als er al een reactie komt. Daarnaast is er bij herkansingen nauwelijks begeleiding vanuit docenten. Je staat er grotendeels alleen voor, terwijl juist op zulke momenten ondersteuning belangrijk is. Ook wordt er weinig flexibel meegedacht wanneer er sprake is van medische omstandigheden. Ik had verwacht dat een onderwijsinstelling meer begrip en ondersteuning zou bieden in zulke situaties. Al met al ervaar ik de communicatie, begeleiding en ondersteuning als onvoldoende. Dit zorgt helaas voor veel extra stress tijdens de opleiding.
HBO Bachelor opleiding tot leraar basisonderwijs

Antwoord LOI - Leidse Onderwijsinstellingen

Beste Michelle, Vervelend om te horen dat je tegen problemen aanloopt. Ik heb zojuist je Trustpilot-reactie beantwoord en aangegeven dat wij jouw klacht ook via de mail hebben ontvangen en dat deze direct voor je is opgepakt. Ik zal je daarnaast nog een e-mail sturen om een belafspraak in te plannen en je problemen te bespreken. Met vriendelijke groet, Aylin, Webcare LOI

Nadine

Pabo deeltijd

Prima. Vriendelijke docenten. Overzichtelijk leerpad
Hbo pabo

Antwoord LOI - Leidse Onderwijsinstellingen

Beste Nadine, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden met de docenten en het leerpad. Wij wensen je nog veel succes in de toekomst. Met vriendelijke groet, Aylin, Webcare LOI

M van der Hulst

HBO module casemanagement in het sociaalwerk

HBO module casemanagement voor de sociaalwerker

Antwoord LOI - Leidse Onderwijsinstellingen

Beste Martin, Bedankt voor je goede review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Wij wensen je veel succes met het afronden van je opleiding. Met vriendelijke groet, Wouter, LOI Webcare

Martina

Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker

Zeer goed
Gespecialiseerd pedagogisch medewerker

Antwoord LOI - Leidse Onderwijsinstellingen

Beste Martina, Bedankt voor de mooie review! Veel succes met de verdere opleiding gewenst. Met vriendelijke groet, Webcare LOI

Daan Selbach

SterSterSterHalve sterLege ster

volgt cursus

Snelle afhandeling van vragen
SPD 1

Antwoord LOI - Leidse Onderwijsinstellingen

Beste Daan, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de afhandeling van je vragen snel is verlopen. Wij wensen je nog veel succes in de toekomst. Met vriendelijke groet, Aylin, Webcare LOI

Monique Nieland

MBO Sociaal Werk

MBO sociaal werk

Antwoord LOI - Leidse Onderwijsinstellingen

Beste Monique, Bedankt voor je review. Wij wensen je nog veel succes in de toekomst. Met vriendelijke groet, Aylin, Webcare LOI

Eva van Scheffersveldt-Oosterom

Zeer. Goed

Antwoord LOI - Leidse Onderwijsinstellingen

Beste Eva, Bedankt voor je review. Wij wensen je nog veel succes in de toekomst. Met vriendelijke groet, Aylin, Webcare LOI

Joshua Donker

Ervaringen LOI
Ik ben tot nu toe erg tevreden. Alles is zeer duidelijk en tot nu toe geen problemen ondervonden. Het zelf leren geeft veel vrijheid.

Antwoord LOI - Leidse Onderwijsinstellingen

Beste Joshua, Fijn om te horen dat je tevreden bent en blij bent met de vrijheid die je krijgt tijdens het studeren. Wij wensen je nog veel succes in de toekomst. Met vriendelijke groet, Aylin, Webcare LOI

Kirsten

HBO lerarenopleiding Pabo

Ervaringen LOI
Tevreden, duidelijke campus, als er wel onduidelijkheden zijn wordt dit snel opgepakt door de afdeling Studiebegeleiding. Propedeuse is binnen!
HBO lerarenopleiding PABO

Antwoord LOI - Leidse Onderwijsinstellingen

Beste Kirsten, Gefeliciteerd met het behalen van je propedeuse. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de Campus en met onze begeleiding. Met vriendelijke groet, Aylin, Webcare LOI

Mariana Vasilache

Ervaringen LOI
Aan het begin van mijn studie verliep alles prima, maar gaandeweg ondervond ik veel problemen met de klantenservice, met name tijdens de verhuizing van de oude naar de nieuwe campus. Gelukkig ging het daarna steeds beter. De campus is over het algemeen erg gebruiksvriendelijk en begrijpelijk voor iedereen, en de vakken leken interessant en goed te volgen. Ik zal mijn volgende studieperiode zeker bij LOI voortzetten.

Antwoord LOI - Leidse Onderwijsinstellingen

Beste Mariana, Bedankt voor de 5 sterren. We doen ons uiterste best om onze service te verbeteren. Fijn om te horen dat het na een moeilijke periode weer beter is gegaan. We kijken ernaar uit je bij een volgende opleiding opnieuw te mogen begeleiden. Met vriendelijke groet, Aylin, Webcare LOI

Dana

Heel goed

Antwoord LOI - Leidse Onderwijsinstellingen

Beste Dana, Bedankt voor de vijf sterren review. Wij wensen je nog veel succes met de rest van je opleiding. Met vriendelijke groet, Aylin, Webcare LOI

Emmerik

SterSterSterLege sterLege ster

MBO 4 verpleegkunde

Het gaat beter
Mbo 4 verpleegkunde

Antwoord LOI - Leidse Onderwijsinstellingen

Beste Emmerik, Bedankt voor de drie sterren! Fijn om te horen dat je vindt dat het steeds beter gaat. Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt, horen wij dat graag. Je kunt ons een mail sturen op webcare@loi.nl. Veel succes en plezier met de verdere opleiding. Met vriendelijke groet, Aylin, Webcare LOI

A.E. Visser

Mbo-onderwijsassistent

Over het algemeen prima.
Mbo-Onderwijsassistent

Antwoord LOI - Leidse Onderwijsinstellingen

Beste A.E., Bedankt voor de 4 sterren! Fijn om te horen dat je ons service goed vind. Veel succes en plezier met de verdere opleiding. Met vriendelijke groet, Aylin, Webcare LOI

Geantwoord op

LOI - Leidse Onderwijsinstellingen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

LOI - Leidse Onderwijsinstellingen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.7/10
  • checkEerste review geschreven op 4 februari 2014

LOI - Leidse Onderwijsinstellingen

Met al 100 jaar ervaring, biedt de LOI ruim 1.000 opleidingen. Van korte beroepsgerichte cursussen tot erkende bachelor- en masteropleidingen. Meer dan 100.000 studenten volgen een van deze opleidingen, waarvan 20.000 HBO-studenten. Je bepaalt zelf hoe je studeert. Dat kan 100% flexibel via thuisstudie met online begeleiding of via LOI Klassikaal+, waarbij lessen op locatie worden afgewisseld met online bijeenkomsten. Alle LOI-opleidingen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en staan continu onder controle van topfunctionarissen uit de praktijk.

Dellaertweg 5G

2316 WZ Leiden