7.7 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox87% beveelt LOI - Leidse Onderwijsinstellingen aan!

Annemarie

Ervaringen LOI
Goed thuis te doen. Mooie combinatie grammatica, uitspraak, zinsopbouw en woordenschat vergroten. Wel had ik al wat basiskennis van de middelbare school, dat helpt.

H. Zuiderwijk

Cursus Frans voor beginners

Goede ervaring
Beginners cursus Frans

Antwoord LOI - Leidse Onderwijsinstellingen

Beste Henny, Bedankt voor de vijf sterren en veel succes met de cursus! Met vriendelijke groet, Sandra, Webcare LOI

Michaela Zhao

Ervaringen LOI
Heel tevreden. Helpt mij heel erg met het spreken van Russisch.

Antwoord LOI - Leidse Onderwijsinstellingen

Beste Michaela, Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met onze opleiding. Wij hopen dat je veel plezier blijft houden in het leren van een nieuwe taal. We willen je heel veel succes wensen met de voortzetting van je opleiding! Met vriendelijke groet, Ivonne, LOI Webcare

Zakaria

HBO - Social Work

Tevreden!
Social Work

Antwoord LOI - Leidse Onderwijsinstellingen

Beste Zakaria, Bedankt voor de 4 sterren! Veel succes met de verdere opleiding. Met vriendelijke groet, Sandra, Webcare LOI

Hanane R

Basisopleiding welzijn

Ervaringen LOI
“Mijn algemene ervaring met LOI was positief. De studiematerialen waren duidelijk en goed opgebouwd, en ik kon mijn studie flexibel inplannen. De communicatie met LOI verliep vlot en ik kreeg meestal snel antwoord op mijn vragen. De online leeromgeving was makkelijk te gebruiken en overzichtelijk. Hoewel er soms wat vertraging was in de feedback, ben ik over het algemeen tevreden over de kwaliteit van de opleiding. Ik zou LOI aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar flexibel en zelfstandig studeren.”
Gevolgde cursus
. Het studiemateriaal is overzichtelijk en makkelijk te volgen. De online omgeving werkt zonder problemen en ik kon altijd terecht bij de klantenservice voor extra informatie. Ik ben tevreden over mijn ervaring en zou LOI zeker aanbevelen aan anderen

Antwoord LOI - Leidse Onderwijsinstellingen

Beste Hanane R, Bedankt voor de 5 sterren en je mooie review! Fijn om te vernemen dat je tevreden bent over de opleiding. We wensen veel succes met de verdere opleiding. Met vriendelijke groet, Sandra, Webcare LOI

Alma

Tevreden

Antwoord LOI - Leidse Onderwijsinstellingen

Beste Alma, Hartelijk dank voor je mooie cijfers voor onze opleiding. We vinden het fijn om te horen dat de opleiding je bevalt. We willen je veel succes wensen en een fijne dag! Met vriendelijke groet, Ivonne, LOI Webcare

Willem

N.v.t.

Antwoord LOI - Leidse Onderwijsinstellingen

Beste Willem, Bedankt voor de 4 sterren! Veel succes met de opleiding. Met vriendelijke groet, Sandra, Webcare LOI

Green Marine

BBK

Ervaringen LOI
kut met peren, opleiding omvat niet wat is beloofd, bij vragen geen antwoord en niet bereikbaar.
bkb

Antwoord LOI - Leidse Onderwijsinstellingen

Beste Green Marine, Wat vervelend om te lezen dat de opleiding niet is wat je ervan had verwacht. Het is nog vervelender dat je daarnaast niet goed in contact komt met onze klantenservice om antwoord op uw vragen te krijgen. Met de hier beschikbare gegevens kunnen wij u niet vinden in ons systeem. Zou u een mail willen sturen naar webcare@loi.nl? Als u daar nogmaals aangeeft waar u tegen aan loopt, en dat u reageert naar aanleiding van uw review op feedbackcompany, dan kunnen wij u zo efficiënt mogelijk verder helpen. Wij hopen snel van u te horen, Met vriendelijke groet, Ivonne, LOI Webcare

Yasmine

VWO Wiskunde A

Ervaringen LOI
Ik vind LOI een prettige manier om mijn benodigde VWO certificaten te halen, dit is omdat ik het thuis kan doen wanneer ik wil en tijd heb. ook vind ik het heel fijn dat er voldoende hulp middellen zijn en het is duidelijk waar ik moet zijn voor vragen
VWO Wiskunde a

Antwoord LOI - Leidse Onderwijsinstellingen

Beste Yasmine, Bedankt voor de mooie review! Veel succes en plezier met de verdere opleiding. Met vriendelijke groet, Sandra, Webcare LOI

Kirsten

Stageplek

Ervaringen LOI
Waarom wordt mijn stageplek niet vergoed aan de basisschool. Ik kan nou nergens stageplek Lopen en nu?
Pabo

Antwoord LOI - Leidse Onderwijsinstellingen

Beste Kirsten, Een eventuele vergoeding voor je stage uren, is een overeenkomst tussen jou en het bedrijf waar je stage loopt. Voor verdere vragen over je stage adviseren wij, om contact op te nemen met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Webcare LOI

Kim

HBO-Bachelor - PABO

Ervaringen LOI
Ik was begonnen aan deeltijd pabo opleiding op een Hogeschool, dat is mij zo tegengevallen. Daar betaal je ook al 280€, prijs kwaliteit drama. (Exclusief boeken) Nu ik gestart ben aan de LOI pabo, kan ik alles zelf indelen. Ga ik vakinhoudelijk de diepte in, omdat je boeken opgestuurd krijgt en er heel veel in je online omgeving wordt gedeeld. Ik heb het idee dat ik nu meer leer over de leerkracht dan in mijn vorige opleiding. Naast dat ik al vier dagen voor de klas sta, is mijn studie perfect te combineren op deze manier!
HBO-Bachelor PABO

Antwoord LOI - Leidse Onderwijsinstellingen

Beste Kim, Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat de opleiding zo goed bevalt, we wensen je nog veel succes en plezier met je verdere studie. Met vriendelijke groet, Sandra, Webcare LOI

Mieke Lijnen

SterSterSterHalve sterLege ster

Cursus noors

Ervaringen LOI
Goed opgezette cursus, ook grammatica Nederlands erbij genomen omdat dat roestig geworden was. Erg leuk dat achter ieder hoofdstuk wat over de cultuur van het land geschreven wordt. Al heel wat jaren geleden een cursus gedaan bij de LOI en met goed gevolg examen gedaan. Goed les materiaal en ik kan het iedereen aanbevelen.
Noors

Antwoord LOI - Leidse Onderwijsinstellingen

Beste Mieke, Bedankt voor de mooie review! Veel succes en plezier met de verdere opleiding. Met vriendelijke groet, Webcare LOI

Fajinmi Wasiu Omotayo

Ervaringen LOI
LOI is renewing my hope and making it possible for me to pursuing my desire career.

Antwoord LOI - Leidse Onderwijsinstellingen

Beste Fajinmi, Bedankt voor de mooie review! Veel succes en plezier met de verdere opleiding. Met vriendelijke groet, Webcare LOI

Ali

Goed opgezet!

Antwoord LOI - Leidse Onderwijsinstellingen

Beste Ali, Bedankt voor de mooie review! Veel succes met de verdere opleiding. Met vriendelijke groet, Webcare LOI

Angelo Dopwell

HBO PROGRAMA PAGAGODIEK

GOED
HBO PROGRAMA PEDAGOGIEK

Antwoord LOI - Leidse Onderwijsinstellingen

Beste Angelo, Bedankt voor de mooie review! Veel succes in de toekomst gewenst. Met vriendelijke groet, Webcare LOI

Geantwoord op

LOI - Leidse Onderwijsinstellingen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

LOI - Leidse Onderwijsinstellingen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.7/10
  • checkEerste review geschreven op 4 februari 2014

LOI - Leidse Onderwijsinstellingen

Met al 100 jaar ervaring, biedt de LOI ruim 1.000 opleidingen. Van korte beroepsgerichte cursussen tot erkende bachelor- en masteropleidingen. Meer dan 100.000 studenten volgen een van deze opleidingen, waarvan 20.000 HBO-studenten. Je bepaalt zelf hoe je studeert. Dat kan 100% flexibel via thuisstudie met online begeleiding of via LOI Klassikaal+, waarbij lessen op locatie worden afgewisseld met online bijeenkomsten. Alle LOI-opleidingen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en staan continu onder controle van topfunctionarissen uit de praktijk.

Dellaertweg 5G

Goede ervaring
Beginners cursus Frans

Michaela Zhao

Ervaringen LOI
Heel tevreden. Helpt mij heel erg met het spreken van Russisch.

Zakaria

HBO - Social Work