- Ervaringen LOI
- Over het algemeen ben ik heel tevreden bij de LOI. Een tijd geleden was het nog zo dat de klantenservice moeilijk bereikbaar was en dit gold ook voor de leraren. Ik heb dit tijdens een persoonlijke call met de LOI Klantenservice aangegeven en ze erkenden het probleem. Ik heb gemerkt dat er na die tijd verbetering kwam in de bereikbaarheid en ook dat heb ik in een persoonlijke call uitgesproken, en nu weer. Ik heb de ervaring dat de LOI de ernst ervan inziet en echt wat doet met de feedback die ze krijgen, mijn lof daarvoor! Ik ben zelf al langer aan het studeren bij de LOI, langer dan ik eigenlijk van plan was, maar ik heb daarbij ervaren dat de LOI echt met mij mee keek naar wat nu de beste keuzes zijn in het voortzetten van de opleiding. Ik voelde mij gehoord en serieus genomen. Ik heb ook niet het gevoel gehad dat ik werd uitgebuit. Nee, er waren allemaal redelijke afspraken gemaakt. Om nu te studeren via de 'LOI Campus' ben ik ook heel tevreden over. Zoals gezegd, het liep niet altijd op rolletjes en soms gebeurt dat nog wel eens, maar ik heb altijd het gevoel gehad en nog, dat de LOI echt het beste wil voor zijn leerlingen! Dank daarvoor!
- Gevolgde cursus
- MBO Persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg