Luca is een fantastische logopediste. Ze heeft veel geduld en weet hoe ze een band met het kind moet opbouwen. Aanvankelijk twijfelde ik aan de effectiviteit van online sessies, maar ze heeft het geweldig gedaan.
Henriëtte zette in op basis van de testen en mogelijkheden qua leeftijd van mijn zoon en bereikte hier in korte tijd veel resultaat mee. Mijn zoon kan alle klanken nu zo goed als feilloos uitspreken. Mijn zoon was altijd heel enthousiast om met Henriëtte aan de slag te gaan. Super bedankt voor alles!
The therapist was very patient in her approach, consistently observing and providing thoughtful feedback on her interactions with my son. I also noticed a significant improvement in him—he went from being hesitant to express himself in Dutch to speaking confidently and making many friends. She also provided additional homework for him to practice at home, which was very helpful.
Mijn zoon is 5 jaar oud en heeft problemen met zijn stem. We hebben al verschillende logopedisten geprobeerd, maar geen van hen kon ons helpen. Toen we naar school gingen, raadde de juf een logopedist van onze school aan. Ik had er eigenlijk niet veel van verwacht, maar de logopediste Henriette van school bleek een echte professional te zijn. Mijn zoon is dolblij met de lessen bij haar, maar het belangrijkste is dat ik het resultaat zie. De stem van mijn zoon is beter gaan klinken. En dat is het allerbelangrijkste. Ik beveel logopediste Henriette van harte aan.
Mijn kind is er echt op voor uit gegaan. Goede communicatie en sfeer. Goede uitleg over hoe dingen werken, helder en to the point.
Onze zoon van 9 heeft onlangs logopedietraining gevolgd en we zijn ontzettend tevreden. De manier waarop de training werd opgebouwd was speels, duidelijk en helemaal afgestemd op hem. Er werd heel vriendelijk met hem omgegaan, waardoor hij zich meteen op zijn gemak voelde. Dankzij de heldere stappen en positieve begeleiding zien we al mooie verbeteringen in zijn uitspraak.
Henriëtte was goed in communicatie met onze zoon. Kreeg de vertrouwen en wist naar zijn niveau opdrachten te bedenken. Onze zoon is tijdens deze periode heel erg gegroeid door deze hulp
Ze is professioneel en gaat heel goed met de situatie om en komt heel vertrouwt over en het beglijden van m,n vrouw en geeft hele goede handvaten waar ze wat aan heeft !
Floortje is een fantastische logopedist. Ze is enorm geduldig en lief voor mijn kinderen en houdt goed rekening met hun concentratieboog en hoe zij zich op dat moment voelen. Ik ervaar haar begeleiding als heel prettig, alleen maar positiviteit voor haar.
De logopedist kon goed aansluiten bij de leefwereld en behoeften van mijn kind.
Omdat de logopediste vertrekt en iemand anders haar plaats inneemt, heeft ze me gevraagd mijn dochter voor logopedie naar u toe te brengen.
Ze doet het erg goed en leuk
Snel en goed geholpen door Emma.
Enthousiaste, betrokken, aardige vrouw. Luistert goed naar wat je te vertellen hebt.
Logopedie is leuk.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Logopedie is leuk.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

De logopedist kon goed aansluiten bij de leefwereld en behoeften van mijn kind.
Ze doet het erg goed en leuk
Snel en goed geholpen door Emma.
Logopedie is leuk.nl heeft de volgende resultaten bereikt: