Crista van der Velde

Ze is erg lief geweest voor mijn zoon en dacht met alles goed mee. Heeft ook contact opgenomen met school, om de situatie te bespreken. Goed in haar werk en erg geduldig.

Zeer vriendelijk, duidelijk, doortastend en kundig in haar vaak. Ik ben erg tevreden over de behandelingen en op de manier waarop zij dit heeft aangepakt.

Emma vroeg goed door, wat bij de intake heel fijn was omdat ik nog niet zo heel goed wist waar ik hulp bij kon gebruiken. Daarnaast gaf ze ook informatie bij de (vele) vragen die ik had en door haar openheid en nieuwsgierigheid schaamde ik me niet voor issues die ik wilde delen en durfde ik altijd vragen te stellen.

Betrokken, open, toegankelijk, vriendelijk, duidelijk, goede communicatie

serieus en bevlogen logopediste

SterSterSterSterLege ster

Als er moeilijkheden zijn met praten, slikken en bewegen.

SterSterSterSterLege ster

Emma gaf duidelijk uitleg en luisterde goed naar de problemen. Ze gaf tips voor thuis en dat was meteen zichtbaar.

Shirean

Wij zijn zeer tevreden over de logopedist van onze zoon. Dankzij haar geduldige en deskundige begeleiding heeft hij mooie vooruitgang geboekt en gaat hij met plezier naar de sessies. Thuis merken we ook duidelijke verbeteringen. Wij raden haar zeker aan!

Monica is aardig, geduldig. en begripvol

A.L.H. Jansen

Duidelijk en direkt.

Cas Jonker

Ze heeft mij erg goed geholpen, daarom beveel ik haar aan bij andere.

Goede communautaire, laagdrempelige oefeningen

Heel fijn contact met Emma. Ondanks dat ik er geen verwachtingen van had, heeft de behandeling mij erg geholpen. Ik zou haar zeker aanraden bij andere mensen.

Aardige Logopedist, is goed bereikbaar. Communiceert goed na elke sessie. Mijn dochter was erg blij met haar. Als je kind een goed klik heeft verlopen de sesies makkelijker.

Je kan makkelijk met haar praten, ze neemt de tijd voor je en ze is eerlijk. Ze probeert je echt te helpen.

Logopedie is leuk.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Logopedie is leuk.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 29 december 2019

Logopedie is leuk.nl

Logopedie voor uw kind wordt bij Logopedie is leuk.nl volledig vergoed, wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars.

Crista van der Velde

Betrokken, open, toegankelijk, vriendelijk, duidelijk, goede communicatie

serieus en bevlogen logopediste

SterSterSterSterLege ster

Als er moeilijkheden zijn met praten, slikken en bewegen.

Shirean

Monica is aardig, geduldig. en begripvol

A.L.H. Jansen

Duidelijk en direkt.

Cas Jonker

Ze heeft mij erg goed geholpen, daarom beveel ik haar aan bij andere.

Goede communautaire, laagdrempelige oefeningen

Logopedie is leuk.nl heeft de volgende resultaten bereikt: