9 /10

checkbox93% beveelt LogoLove aan!

Kwaliteit logo / huisstijl / website

Chris

Mooi, snel en goede dienstverlening. logo is naar wens

Logo en huisstijl

Rummage

Snel (dienstverlening) mooi (logo) en vriendelijk (service)

TB Klusbedrijf

LogoLove is gewoon top. Aanrader als je op zoek bent naar een mooi logo. Ik heb mijn logo en huisstijl custom laten maken door LogoLove, het proces verliep gewoon goed. Soms vond ik dat de reacties wel sneller konden zijn.

Aangekocht product
Logo, huisstijl, flyer, drukwerk, visitekaart.

Daniela Stein

Het logo dat ik geleverd kreeg was meteen goed, en straalde precies uit wat ik wiilde. Kudos!

Lemmens Human Resource

Professionals! Snelle levering van super kwaliteit. Ook de korte lijnen met mijn contactpersoon zijn zeer waardevol.

Leijen

SterSterLege sterLege sterLege ster

Teleurstellende ervaring ondanks een mooi logo Het logo zelf was goed ontworpen, maar de algehele ervaring liet te wensen over. Ze adverteren met een eerste oplevering binnen 48 uur, maar dit werd niet waargemaakt. Pas na navraag ontving ik het eerste ontwerp, en dat gebeurde pas na meerdere dagen vertraging. Vertraging kan gebeuren, maar wees hier dan eerlijk over in je communicatie. Daarnaast werd mij bij de eerste preview zowel een zwarte als een witte variant van het logo getoond – precies wat ik nodig had. Maar bij de uiteindelijke oplevering kreeg ik alleen de zwarte variant, en moest ik extra betalen voor de witte. Dit voelde misleidend; als je klanten een bepaalde verwachting geeft, moet je die ook nakomen. Door deze onduidelijke en inconsistente werkwijze zal ik hier in de toekomst geen gebruik meer van maken.

Antwoord LogoLove

Beste Collin, Goed om te horen dat het logo in ieder geval 100% naar wens was! 😊 Daar zijn we blij mee! Wat betreft de extra logovariant: in ons pakket, zoals beschreven op de website, zit standaard één logo, en voor mutaties of extra varianten rekenen we een miniprijsje van €29,95. Jammer dat je de ervaring als minder prettig hebt ervaren, maar we waarderen je feedback en nemen dit mee om onze service nog beter te maken! 💪✨ Mocht je in de toekomst toch nog een aanpassing of extra service nodig hebben, weet dat we altijd klaarstaan om mee te denken! 🙌 Team LogoLove

Geantwoord op

SterSterSterSterLege ster

Ja gewoon goed

Site

Fernando Automotive

Vanaf het eerste tot het laatste contact werd ik constant verrast door de assertiviteit en professionaliteit van dit bedrijf. Werkelijk ongekend hoe er alles aan gedaan wordt tot een perfect eind resultaat te komen.

Logo + pakket

Top Taxi

Zeer professioneel!

Logo en visitekaartjes

Buvconsult

Geweldig

Logo, huisstijl en website

Crystal Creations by Saskia

Erg tevreden over LogoLove. Het logo en de huisstijl zijn helemaal naar wens opgeleverd.

Logo, briefpapier en visitekaartjes

Sebcrafts

snel en in 1 keer goed

Logo + huisstijl

De Doorbraakjuf

LogoLove maakt waar wat ze beloven. Binnen twee dagen was mijn mooie, frisse vrolijke logo er. Toegespitst op mijn doelgroep en doorgedacht over wat ik wil bereiken met mijn coaching bij faalangst voor middelbare scholieren: een doorbraak.

Aangekocht product
Logo, briefpapier en enkele variaties hierop.

Bouwbedrijf Danny

Ik ben via een collega terecht gekomen bij LogoLove om een logo en huisstijl te laten ontwikkelen. Het verliep van begin tot eind bijna vlekkeloos, het eerste logo dat ik kreeg was niet helemaal naar wens maar dit werd gewoon netjes aangepast nadat ik aangaf wat ik anders wilde aan het logo. Kort daarna volgde ook de huisstijl. Heel erg tevreden met alles wat ik heb mogen ontvangen!

Logo + Huisstijl

LogoLove verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

LogoLove heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 20 juni 2016

LogoLove

Wij zijn LogoLove, en onze missie sinds onze start is om jouw business er zo gelikt en professioneel mogelijk uit te laten zien. Met andere woorden maken wij jouw logo, huisstijl en/of website op maat, betaalbaar en erg snel.

Hambakenwetering 1

5231 DD Den Bosch

Kwaliteit logo / huisstijl / website

Chris

Mooi, snel en goede dienstverlening. logo is naar wens

Logo en huisstijl

Rummage

Snel (dienstverlening) mooi (logo) en vriendelijk (service)

TB Klusbedrijf

Aangekocht product
Logo, huisstijl, flyer, drukwerk, visitekaart.

Daniela Stein

snel en in 1 keer goed

Logo + huisstijl

De Doorbraakjuf

Aangekocht product
Logo, briefpapier en enkele variaties hierop.

Bouwbedrijf Danny

Logo + Huisstijl