Chris
- Aangekocht product
- Logo en huisstijl
Mooi, snel en goede dienstverlening. logo is naar wens
Snel (dienstverlening) mooi (logo) en vriendelijk (service)
LogoLove is gewoon top. Aanrader als je op zoek bent naar een mooi logo. Ik heb mijn logo en huisstijl custom laten maken door LogoLove, het proces verliep gewoon goed. Soms vond ik dat de reacties wel sneller konden zijn.
Het logo dat ik geleverd kreeg was meteen goed, en straalde precies uit wat ik wiilde. Kudos!
Professionals! Snelle levering van super kwaliteit. Ook de korte lijnen met mijn contactpersoon zijn zeer waardevol.
Teleurstellende ervaring ondanks een mooi logo Het logo zelf was goed ontworpen, maar de algehele ervaring liet te wensen over. Ze adverteren met een eerste oplevering binnen 48 uur, maar dit werd niet waargemaakt. Pas na navraag ontving ik het eerste ontwerp, en dat gebeurde pas na meerdere dagen vertraging. Vertraging kan gebeuren, maar wees hier dan eerlijk over in je communicatie. Daarnaast werd mij bij de eerste preview zowel een zwarte als een witte variant van het logo getoond – precies wat ik nodig had. Maar bij de uiteindelijke oplevering kreeg ik alleen de zwarte variant, en moest ik extra betalen voor de witte. Dit voelde misleidend; als je klanten een bepaalde verwachting geeft, moet je die ook nakomen. Door deze onduidelijke en inconsistente werkwijze zal ik hier in de toekomst geen gebruik meer van maken.
Snelle reactie en prachtig resultaat
Ja gewoon goed
Vanaf het eerste tot het laatste contact werd ik constant verrast door de assertiviteit en professionaliteit van dit bedrijf. Werkelijk ongekend hoe er alles aan gedaan wordt tot een perfect eind resultaat te komen.
Zeer professioneel!
Geweldig
Erg tevreden over LogoLove. Het logo en de huisstijl zijn helemaal naar wens opgeleverd.
snel en in 1 keer goed
LogoLove maakt waar wat ze beloven. Binnen twee dagen was mijn mooie, frisse vrolijke logo er. Toegespitst op mijn doelgroep en doorgedacht over wat ik wil bereiken met mijn coaching bij faalangst voor middelbare scholieren: een doorbraak.
Ik ben via een collega terecht gekomen bij LogoLove om een logo en huisstijl te laten ontwikkelen. Het verliep van begin tot eind bijna vlekkeloos, het eerste logo dat ik kreeg was niet helemaal naar wens maar dit werd gewoon netjes aangepast nadat ik aangaf wat ik anders wilde aan het logo. Kort daarna volgde ook de huisstijl. Heel erg tevreden met alles wat ik heb mogen ontvangen!
LogoLove verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
LogoLove heeft de volgende resultaten bereikt:
Mooi, snel en goede dienstverlening. logo is naar wens
Snel (dienstverlening) mooi (logo) en vriendelijk (service)
Snelle reactie en prachtig resultaat
Ja gewoon goed