Kerim
Heel erg goed
Ik heb een logo + huisstijl pakket afgenomen. Dik in orde, alles ziet er super uit. Aanrader
Super tof bedrijf, mijn logo is vorig jaar gemaakt door LogoLove. Onlangs wilde ik hier een aantal varianten voor, ook dit hebben ze goed en snel geregeld
Top!
Erg lange wachttijden, 48uur reactietijd wordt 4 weken. Geen telefoonnummer, niet te bereiken via e-mail
In een keer was het logo goed en naar wens. Uitstekend!
Goed bedrijf om mee samen te werken.
Top service! Handelt naar wat de klant verwacht! Super tevreden!
Fijne en snelle service
Ik ben van A tot Z goed begeleid in het proces door LogoLove, duidelijke communicatie en snel een mooi logo gekregen. Ik heb het een aantal keer ook naar mijn smaak mogen wijzigen. Fijn!
Goed en snel
Prima bedrijf en zeker een aanrader als je ook een mooi logo wil
Restyle van huisstijl, na ruim een maand wachten een concurrent de eerste ontwerpen af laten maken. Eerste contact was met excuus voor vertraging. Vervolgens een opzet voor een frisse nieuwe huisstijl ontvangen. Er moesten nog wat puntjes op de 'i' gezet worden voordat het naar de drukker kon......daar doet men vervolgens niets meer mee. Verschillende keren per e-mail verzocht om reactie en aangegeven dat ik er 'om verlegen zit', mijn drukwerk was op. Telefonisch contact is niet mogelijk. Mailtjes met 'we gaan er zsm naar kijken' kregen geen opvolging meer. Tja, zo kun je blijkbaar werken als er vooruit betaald wordt. Jammer.
Top bedrijf, hebben met weinig input alsnog een mooie branding kunnen neerzetten.
Een zeer positieve ervaring! Aan de hand van onze wensen en richtlijnen direct een waanzinnig logo ontvangen, perfect passend bij wat wij voor ogen hadden. Snel opgeleverd en een prettig contact! Ik kan niet anders dan Logolove van harte aanbevelen!
LogoLove verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
LogoLove heeft de volgende resultaten bereikt:
Top!
In een keer was het logo goed en naar wens. Uitstekend!
Goed bedrijf om mee samen te werken.
Top service! Handelt naar wat de klant verwacht! Super tevreden!
Fijne en snelle service
Goed en snel