9 /10

checkbox93% beveelt LogoLove aan!

Kwaliteit logo / huisstijl / website

LWC Trading

Een zeer positieve ervaring! Aan de hand van onze wensen en richtlijnen direct een waanzinnig logo ontvangen, perfect passend bij wat wij voor ogen hadden. Snel opgeleverd en een prettig contact! Ik kan niet anders dan Logolove van harte aanbevelen!

Logo + huisstijl

Vera Schilderwerk

Het was een fijne, snelle en goede ervaring! Super blij met mijn logo!

Manuela Meszaros

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Logo Love Berlin

Logo und Website

De Lamp

Mijn ervaring met dit bedrijf was top, ik heb een logo en huisstijl besteld. Ze begrepen de briefing goed en het logo was meteen ook raak. Hetzelfde geldt voor de huisstijl. Aanrader!

Logo + Huisstijl

Dennis

Snel en blij met het resultaat!

Tolgahan Gur

Telefonisch niet bereikbaar, wat best irritant is. Voor elke kleine wijziging moet je twee dagen wachten. Nu precies een week verder en nog steeds geen logo, laat staan de hele huisstijl. Er werd beloofd binnen twee dagen een logo te leveren. Je krijgt inderdaad een logo binnen die tijd, maar vraag me niet hoe. Helaas een slechte ervaring.

Logo+huisstijl

Elise v. Dijk

Wat een fijne ervaring! De communicatie was helder, snel en professioneel. Ze dachten actief mee en begrepen direct wat ik nodig had. Geen eindeloos heen en weer gemail, maar direct een prachtig logo en een website die perfect bij mijn bedrijf passen. Echt een aanrader

Logo website

Vega Torres

Ik heb een oud logo laten redesignen, verliep goed en het logo ziet er weer lekker anno 2025 uit

Logo herontworpen

Green Lifestyle

SterSterSterSterLege ster

Fijne samenwerking

windevmikey

Fijn, mooie ontwerpen, luisteren goed naar feedback. Zeker een aanrader. Prijs/kwaliteit is erg goed.

Gardenroom Events

Snelle service, creatieve oplevering. Niet telefonisch zelf te benaderen helaas.

2 logo's, bedrijfsnaam en event

Psychologenpraktijk De Terphove

Tevreden

logo

BetonFix

Prachtig ontwerp en snelle communicatie van Milan. Dikke 10!

MLogistiek

Fijne ervaring, logo is mooi geworden!

M. Bakker

Prima!!!

Logpakket 2#

LogoLove verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

LogoLove heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 20 juni 2016

LogoLove

Wij zijn LogoLove, en onze missie sinds onze start is om jouw business er zo gelikt en professioneel mogelijk uit te laten zien. Met andere woorden maken wij jouw logo, huisstijl en/of website op maat, betaalbaar en erg snel.

Hambakenwetering 1

5231 DD Den Bosch

Kwaliteit logo / huisstijl / website

LWC Trading

Logo + huisstijl

Vera Schilderwerk

Het was een fijne, snelle en goede ervaring! Super blij met mijn logo!

Manuela Meszaros

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Logo Love Berlin

Logo und Website

De Lamp

Logo + Huisstijl

Dennis

Snel en blij met het resultaat!

Tolgahan Gur

Psychologenpraktijk De Terphove

Tevreden

logo

BetonFix

Prachtig ontwerp en snelle communicatie van Milan. Dikke 10!

MLogistiek

Fijne ervaring, logo is mooi geworden!

M. Bakker

Prima!!!