Alfred
- Aangekocht product
- Logo in twee dagen
Slechte service, laten niets meer van zich horen
LogoLove heeft mij positief verrast. De communicatie verliep soepel en er werd goed geluisterd naar wat ik belangrijk vond voor mijn bedrijf. De verschillende voorstellen gaven mij meteen het gevoel dat er serieus over het ontwerp was nagedacht. Na wat feedback kwamen we snel tot een logo dat echt bij mijn onderneming past. Alles werd netjes en vlot afgehandeld en de uiteindelijke bestanden waren compleet en professioneel aangeleverd. Erg tevreden over zowel het proces als het resultaat.
Vriendelijk, klantgericht, professioneel.
Logolove nam snel mijn aanvraag in behandeling en binnen de beloofde twee werkdagen kreeg ik al de eerste (goede!) ontwerpen. Na wat kleine tweaks die snel opgeleverd werden, was het logo en huisstijl al klaar. Door de goede ervaring heb ik daarna meteen een aanvullend pakket genomen met extra logo-varianten en animatie. Fijne, vriendelijke en snelle communicatie; goede ervaring!
Ik heb in het verleden meerdere huisstijlen door logolove laten maken voor onze merk en submerken. Is altijd goed verlopen met een mooi resultaat. Betrouwbaar, effectief en snel. Voor een mooi logo moet je hier zijn
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Positieve ervaring en kom hier binnenkort terug voor meer ontwerpen.
Klasse!
Praktisch en snel, we waren naar een paar kleine wijzigingen al helemaal klaar, hierna volgde ook een mooie visitekaartontwerp en briefpapier. Witte versie van het logo zit een prijs aan verbonden, maar gelukkig ook niet veel. Ik kan LogoLove absoluut aanbevelen voor andere ondernemers die op een snelle en makkelijke wijze een professioneel logo nodig hebben.
AI logo laten omzetten in een professioneel logo, heel erg blij mee.
Ik ben echt enorm tevreden over de manier waarop ze bij Logolove mijn idee hebben omgetoverd in een sterk en creatief logo! Naast een nieuw logo hebben ze ook een mooie logo animatie voor mij gemaakt. Geweldig!
Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn erg slecht. Het eerste contact met Milan was prima, al had ik meteen het idee dat hij niet goed luisterde naar mijn wensen en vooral deed wat hem zelf mooi leek. Na twee opleveringen werd het echter radiostilte. Ik heb vervolgens twee maanden lang gemaild met de vraag waarom er niemand meer reageerde en of ze mij zo snel mogelijk wilden terugmailen. Tot op de dag van vandaag heb ik nog steeds niets van hen vernomen. Ik zal dit bedrijf dan ook zeker niet aanraden. Ze doen veel beloftes, maar komen die helaas niet na.
Een logo laten maken voor mijn bedrijfje. Goede communicatie, luisteren naar de wensen! Kortom aanrader!
perfect
Mooi logo ontvangen, erg blij mee!
LogoLove verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
LogoLove heeft de volgende resultaten bereikt:
Vriendelijk, klantgericht, professioneel.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Positieve ervaring en kom hier binnenkort terug voor meer ontwerpen.
Klasse!
AI logo laten omzetten in een professioneel logo, heel erg blij mee.
perfect
Mooi logo ontvangen, erg blij mee!
LogoLove heeft de volgende resultaten bereikt: