LogoLove

Snelheid oplevering
Kwaliteit logo / huisstijl / website

Jordy

Mijn ervaring met Logolove is positief, ze hebben een leuk logo voor mij gemaakt.

Moda Schoenen

Logolove heeft een sterk logo en huisstijl voor me gemaakt. ze begrepen precies wat ik zocht en leverden snel. goede service en fijne samenwerking!

Scala Coaching

Heldere comminicatie
Revisies deden ze niet moeilijk over
Snelle oplevering

Harry

Zeer goed 🫶🏻 ik heb een flyer laten ontwerpen

Ivo Nijs

Ik heb mijn logo en website laten maken bij LogoLove en ben supertevreden. Het hele proces verliep soepel en ze luisterden echt naar wat ik wilde. Het logo past perfect bij mijn bedrijf en de... Ik heb mijn logo en website laten maken bij LogoLove en ben supertevreden. Het hele proces verliep soepel en ze luisterden echt naar wat ik wilde. Het logo past perfect bij mijn bedrijf en de website werkt goed op alle apparaten. De service was vriendelijk en professioneel. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een goede en betaalbare oplossing!

TTI

Nieuw logo aangevraagd, maar nooit opgeleverd.
Pure oplichterij!!!

Reactie LogoLove:

We hebben het nagekeken, je bebt nooit een bestelling bij ons geplaatst. We verzoeken je daarom ook om deze review te verwijderen

Hypnose Therapie Brabant

Meer dan goed

Restaurant Ramses

Goed geholpen met mijn design en ook goed geadviseerd, aanrader

Gronsveld (Praktijk)

Door LogoLove mijn logo laten creeëren. Ging helemaal goed, we zijn erg trots op ons logo. 48 uur was niet gehaald

Mariam

Ik wacht al 2 maanden op ons logo! Tot op heden worden mijn mails compleet genegeerd! Je kan beter ergens anders je logo ontwerpen! Tijdverspilling en zonde van je geld!