9 /10

checkbox93% beveelt LogoLove aan!

Kwaliteit logo / huisstijl / website
Snelheid oplevering

Ilse - De Woonkamer

Altijd zeer fijn contact met LogoLove! Mijn ideeën voor een nieuw merk zijn weer gevangen in een prachtig logo, welke ook door de mensen om mij heen enthousiast werd ontvangen. Misschien is dat nog wel het allerbelangrijkste: als de buitenwereld begrijpt en ziet welk gevoel en welke uitstraling ik wil hebben met mijn merk. Dank weer voor de goede zorgen LogoLove!

Antwoord LogoLove

Hi Ilse, wat super leuk dat we weer een mooi logo en huisstijl voor je mochten maken! Voor de lezers - Ilse behoort tot onze top-klanten en we helpen haar al ruim 7 jaar met haar branding.

SSQ IT Consult

Hele fijne samenwerking, mijn volgende logo mogen jullie zeker weer maken 😉

Gregory

Fijn, snel en je krijgt wat je vraagt.

DIVA hairdressers

Ik heb een aantal maanden geleden een logo laten maken door LogoLove. Ik schrijf nu pas een review omdat ik wilde kijken of ik het logo nog steeds mooi zou vinden ;) En ja, ik ben er nog steeds echt verliefd op! Ik was destijds erg blij met de dienstverlening van LogoLove en kan ze daarom ook echt aanraden.

Logo, e-mail handtekening

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Geen goede ervaring met dit bedrijf. De eerste voorstellen heb ik snel gekregen, daarvan was ik niet gecharmeerd. Ik stuur mijn feedback, maar krijg geen gehoor. Ik stuur een herinneringsmail, maar krijg geen gehoor. Dit vind ik absoluut niet professioneel. Ik ben nu al meer dan een week op mijn logo aan het wachten, maar krijg zelfs geen antwoord van dit bedrijf dat "binnen 24u antwoordt". Geen aanrader. Niet professioneel. Een ontevreden klant.

Antwoord LogoLove

De nieuwe logo voorstellen waren al verstuurd :) Bekijk nogmaals je inbox.

Van berkel sloop- en grondwerken

Top geregeld , mooi logo en klantvriendelijk

Antwoord LogoLove

Graag gedaan, en we helpen je later graag weer opnieuw! :)

Z DREAMSHIELD

Hi,LogoLove has made an amazing "LOGO + Logo Animation" for my Business so 5 stars positive feedack for it. Only 2 complaints i have, 1 = I never received the CARD + STATIONARY designs. 2 = The Client Service also has not replied me in many weeks and i have sent many emails. (But its ok may be they are very bussy atleast i am happy with my Logo + Logo Animation). Thanks Guys,bye.

LOGO+LOGO ANIMATION+STATIONARY DESIGN.

Let's Play VR

echt top! heel klant vriendelijk en snel en heel mooi resultaat. Erg blij mee en zal zeker terugkomen als ik weer wat nodig heb!

logo + huisstijl + extra tokencard ontwerp

Mark Hoeksema Hypotheken

Milan weet je direct te verrassen met een fantastisch ontwerp!

Logo + huisstijl

Willem-Jan

Informeel toegankelijk bedrijf.

Logo en huisstijl.

BM-Machines

Fijne samenwerking met Milan. Er wordt goed mee gedacht om tot een mooi eindresultaat te komen.

logo en huisstijl

ERWAN

Super gaaf logo laten maken. Fantastisch!

Logopakket Basis

Dragons Danny

Tevreden

De Groene Missie Boomverzorging

Begin dit jaar begonnen met een eigen bedrijf in de boomverzorging. Daar hoort een logo, huisstijl en website bij. Naar wikken en wegen heb ik besloten om dat uit handen te geven. Uiteindelijk ben ik door een collega boomverzorger geattendeerd op Logolove. Hij had een logo laten ontwerpen en was zeer tevreden. Uiteindelijk voor gekozen om het hele pakket te nemen bij Logolove. Eerst was ik een beetje sceptisch omdat de afstand tussen Logolove en mij behoorlijk is. ( Brabant-Groningen) Ik dacht dat het de communicatie zou bemoeilijken. Niks blijkt minder waar, het verliep vlekkeloos. De email word snel beantwoord en Logolove denkt volledig met je mee in het proces. Je hebt echt het gevoel dat er aandacht is voor jou project en ze nemen echt de tijd voor je. Heb je twijfels vanwege de afstand en communicatie? Dat hoeft niet! je bent in goede handen bij Logolove!

Logo, huistijl, website.

Alfred

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Slechte service, laten niets meer van zich horen

Logo in twee dagen

LogoLove verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

LogoLove heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 20 juni 2016

LogoLove

Wij zijn LogoLove, en onze missie sinds onze start is om jouw business er zo gelikt en professioneel mogelijk uit te laten zien. Met andere woorden maken wij jouw logo, huisstijl en/of website op maat, betaalbaar en erg snel.

Hambakenwetering 1

5231 DD Den Bosch

Kwaliteit logo / huisstijl / website
Snelheid oplevering

Ilse - De Woonkamer

SSQ IT Consult

Hele fijne samenwerking, mijn volgende logo mogen jullie zeker weer maken 😉

Gregory

Fijn, snel en je krijgt wat je vraagt.

DIVA hairdressers

Logo, e-mail handtekening

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Antwoord LogoLove

De nieuwe logo voorstellen waren al verstuurd :) Bekijk nogmaals je inbox.

Van berkel sloop- en grondwerken

Top geregeld , mooi logo en klantvriendelijk

Antwoord LogoLove

Graag gedaan, en we helpen je later graag weer opnieuw! :)

Z DREAMSHIELD

LOGO+LOGO ANIMATION+STATIONARY DESIGN.

Let's Play VR

logo + huisstijl + extra tokencard ontwerp

Mark Hoeksema Hypotheken

Milan weet je direct te verrassen met een fantastisch ontwerp!

Logo + huisstijl

Willem-Jan

Informeel toegankelijk bedrijf.

Logo en huisstijl.

BM-Machines

logo en huisstijl

ERWAN

Super gaaf logo laten maken. Fantastisch!

Logopakket Basis

Dragons Danny