Trist
- Aangekocht product
- logo huisstijl
Erg goed, ze zijn mega creatief!
LogoLove heeft mij goed opweg geholpen met de start van mijn bedrijf met een prachtig logo en huisstijlontwerp
Jammer genoeg slechte logos en werd de ontwerp briefing genegeerd, ook na herhaaldelijke communicatie. Het project werd zonder enige prioriteit afgeraffeld. AI maakt betere logos, en uiteindelijk hebben we die oplossing gekozen, en ons verlies genomen.
Alles was helemaal naar wens zoals ik het me had voorgesteld.
Super ervaring en aanrader voor iedereen die ook een logo wil, professioneel en snel
Super tevreden met mijn logo ontwerp! Er is goed geluisterd naar mijn wensen en het resultaat is precies wat ik voor ogen had. Snel, professioneel en creatief. Zeker een aanrader! 🎯
Ik ben ontzettend blij met mijn logo en huisstijl! De samenwerking verliep soepel, er werd goed geluisterd naar mijn wensen en alles is met zorg uitgewerkt. Zeker een aanrader!
Onlangs hier mijn logo laten maken, super tevreden! Binnen een dag geleverd, en hij was meteen goed zoals ik had gevraagd. Veel dank!!
Alweer 5 jaar geleden heeft Logolove mijn huisstijl ontworpen en ik ben er nog steeds superblij mee. De communicatie is top en het gaat snel. Ze luisterden goed naar wat ik wilde. Echt een aanrader!
Hele fijne samenwerking, meedenkend en enthousiast
Logo's kunnen ze wel maken, voor een website kom ik er niet meer terug
Supersnelle service en een prachtig logo dat precies past bij wat ik doe en waar ik voor sta :) Ik ben erg blij en trots op het eindresultaat!
super snel en origineel! ik heb al meerdere logo's laten maken en elke keer komen we samen tot een perfect resultaat.
Mooi en snel, wij zijn erg content over de samenwerking met Logolove
LogoLove verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
LogoLove heeft de volgende resultaten bereikt:
Erg goed, ze zijn mega creatief!
Alles was helemaal naar wens zoals ik het me had voorgesteld.
Hele fijne samenwerking, meedenkend en enthousiast
Logo's kunnen ze wel maken, voor een website kom ik er niet meer terug