Haro Aluminium Veenendaal BV
Super nette en snelle service
We hebben paaseitjes besteld en op tijd geleverd en zijn heerlijk.
Heel goed.
Fijne samenwerking
snelle schakeling, leuk contact! helemaal top
Snel, netjes mooie en super lekkere chocolade
Prima kwaliteit en snel geleverd
Communicatie was vlot, duidelijk en snel. En het product is eerder geleverd dan verwacht. Wij gaan hier vaker bestellen. Top service!
Logochoc verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Logochoc heeft de volgende resultaten bereikt:
Super nette en snelle service
We hebben paaseitjes besteld en op tijd geleverd en zijn heerlijk.
Heel goed.
Super mooi bedrijf met vriendelijke mensen en snelle levering