Mike van Keulen
Snel en goed product
Goed product, uitstekende service, i.h.b. bij probleempjes.
Prima webshop, snelle service. Werkt superfijn
Volgens mijn collega's: Likkebaardend lekkere chocola!
We hebben paaseitjes besteld bij LogoChoc en zijn zeer tevreden over de kwaliteit en afwerking. Het zakje was voorzien van een mooie sticker in ons eigen ontwerp en het bijgeleverde A6‑kaartje was van stevig, hoogwaardig materiaal. De paaseitjes zelf waren heerlijk en precies het juiste formaat. Kortom: topkwaliteit en een fijne samenwerking!
Ceva Logistics
Fijne en snelle service
Logochoc reageert snel en de producten zijn uitstekend
Bestelling en contact verliep heel soepel. Had direct de persoon aan de lijn die me verder kon helpen en de bestelling was zo geregeld. Ook levering aan diverse locaties een aanlevering van ons logo.
Logochoc
Top!
Het is de Coca-Cola van de logo chocolade!
Kwaliteit en goede service
Super nette en snelle service
We hebben paaseitjes besteld en op tijd geleverd en zijn heerlijk.
Logochoc verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Logochoc heeft de volgende resultaten bereikt:
Snel en goed product
Goed product, uitstekende service, i.h.b. bij probleempjes.
Prima webshop, snelle service. Werkt superfijn
Volgens mijn collega's: Likkebaardend lekkere chocola!
Ceva Logistics
Fijne en snelle service
Logochoc reageert snel en de producten zijn uitstekend
Logochoc
Top!
Het is de Coca-Cola van de logo chocolade!
Kwaliteit en goede service
Super nette en snelle service
We hebben paaseitjes besteld en op tijd geleverd en zijn heerlijk.
Logochoc heeft de volgende resultaten bereikt: